Home / spavaća soba dekor / Pregled Tarte Shadow Stick-a: Savršen za sve početnike u šminkanju očiju

Pregled Tarte Shadow Stick-a: Savršen za sve početnike u šminkanju očiju

Iako postoji trenutak za pakiranje četkica i četkica za miješanje, te sve opreme i uređaja koji vam pomažu u postizanju punog izgleda, ponekad radije prijeđite prstom i krenite. To je osobito istinito sada kada smo toliko mnogi kod kuće i samo želimo izgledati bolje za Zoom sastanak ili društveno udaljeni sastanak za kavu. Tarteovi štapići sjene riješite sve ove probleme za vas. Samo prevučete boju na poklopcu i pomiješate prstom. Da biste to uspjeli, ne morate imati YouTube nivo vještine.

Ove dva-u-jednom baršunasto-glatke štapiće sjena na QVC-u možete dohvatiti sada do sredine travnja. Kupite ovaj trio i bit ćete jedan od prvih koji će isprobati ove nijanse. Zapravo su ovo jedini dostupni štapići sjene marke izvan linije Sugar Rush. Obično koštaju 19 dolara, ali ovdje možete dobiti tri komplementarne nijanse za samo 35 dolara. To je ozbiljan dogovor.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. QVC je sponzor STYLECASTER-a, međutim, urednici su neovisno odabrali sve proizvode u ovom članku. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Kada koristim štapić za sjene, često doslovno samo prevučem jednu boju, uklopim se i krenem. Ali izazvao sam sebe da upotrijebim sve tri boje u jednom pogledu: šampanjac, broncu i taupe (kao što je gore prikazano). Možete li dobiti potpuno neutralno smokey eye s formulama štapića? Ispada, možeš.

Počela sam s nanošenjem nijanse Taupe na vanjsku polovicu kapaka. Šampanjac sam koristila za ostatak poklopca, uzimajući blistavu nijansu ravno u moje unutarnje kutove. Zatim sam ih samo lagano spojio prstom kako bih se riješio grubih linija. Za blendanje možete koristiti četkicu za sjenila, ali ne morate. Ovo je uistinu najlakši makeup za oči.

pregled tarte stickova štapića Tartes štapići za sjene savršeni su za sve početnike u makeup-u za oči

Da bih dodao malo više drame, nanio sam Broncu na donju liniju trepavica. Završila sam s nekoliko slojeva maskare i malim ružičastim sjajem.

tarte shadow Tartes štapići za sjene savršeni su za sve početnike u šminkanju očiju

Ne samo da je sjena ostala stajati cijeli dan (naravno s podlogom za sjenilo, naravno), već sam dobila i desetak komplimenata na svoju šminku. Potpuno je promijenilo moje razmišljanje o sjeni. Ispostavilo se, s njima ne trebate ići monokromatskim, jednobojnim putem. (Iako to apsolutno možete. Bronca na cijelom poklopcu bila bi predivan.) Možete lažirati pomoću više četkica i formula i paleta sa samo tri minute nanošenja.

Sve što nam olakšava život ovih dana je win-win. I osjećao sam se složenije nego inače – još jedan veliki podvig tijekom rada od kuće. Jedva čekam dok Tarte ne lansira više nijansi. Mogu li zatražiti ružičasto zlato?

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *