Home / spavaća soba dekor / Pregled svijeća za intenzivno liječenje kože Neom 2021.: Vrijedi li hipe?

Pregled svijeća za intenzivno liječenje kože Neom 2021.: Vrijedi li hipe?

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Pokušao sam puno čudnih stvari radi ljepote, od korištenja uređaja za usisavanje usana u pokušaju lažiranja punašnijeg napuhavanja do prelijevanja svojih blještavih brava bocom IPA piva kako bih vratio malo sjaja nakon što je posao s izbjeljivačima krenuo po zlu. Međutim, jedno što nikada nisam zamišljao je širenje toplog voska svijeća po tijelu u nadi da ću postići podatnu kožu, ali avaj, evo me.

Prije nego što pretpostavite da je ovaj hibrid za njegu svijeća proizvod kink kulture ili seksi trik za Valentinovo, evo mene jer očito svijeće za njegu kože posljednja su stvar u prostoru ljepote i wellnessa. Pretpostavljam da ste u ovom trenutku ili zaintrigirani ili užasnuti, pa ću nastaviti sa svojim pregledom svijeća za liječenje kože Neom Organics.

Da bih ovdje pružio neki prijeko potreban kontekst, već sam neko vrijeme veliki obožavatelj Neomove luksuzne svijeće, ali moram priznati – kad sam naletio na njihovu svijeću za liječenje kože, malo sam se dvoumio – ne da spomenemo nekako zbunjeno. Ali, u ime ljepote (i svog posla, naravno), zaključio sam da moram pokušati za sebe. Upozorenje o spojleru: uopće nije zastrašujuće, bolno ili zastrašujuće (osim ako to ne želite).

Zapravo, to je krajnji proizvod za samopomoć, koji sam podsvjesno sanjao posljednjih godinu dana (mislim, priznajmo: svi bismo mogli koristiti malo dodatnog TLC-a nakon požara u kontejneru godine koja je bila 2020.)

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Uglavnom, jednostavno upalite svijeću kao i obično, pričekate 10 ili 15 minuta da se vosak za njegu kože omekša i sjedini u tekućinu, a zatim ste spremni nakapati ovu ukusnu formulu voska za ulje za poboljšanje kože po cijeloj koži – samo ne zaboravite raznijeti plamen. Jasno, Neomova svijeća za njegu kože nije formuliran ni sa jednim starim voskom za svijeće. Baza sojinog ulja sadrži ne samo dvadeset i četiri različita esencijalna ulja bez stresa, već i mnoštvo njegujućih sastojaka za njegu kože, uključujući ulje jojobe, kakao maslac, bademovo ulje i ulje repice.

STILEKSTAR |  Neom pregled svijeće za njegu kože

Ljubaznošću tvrtke Neom Organics.

Svijeća za intenzivno liječenje kože Neom Organics

Vjerojatno se podrazumijeva, ali slučajno i ova svijeća miriše na ravno nebo na zemlji – tj. Na lavandu, jasmin i brazilsko palisandrovo drvo.

Potpuno otkrivanje: dok sam bila uvijek malo zabrinut zbog opeklina, budite uvjereni, nije to bio problem. Zapravo, ovo je jedna od najopuštenijih noći za mene koju sam imao u vrućoj (namijenjenoj igri riječi) minuti. Neom preporučuje da i to napravite noć – napravite toplu kupku, nalijte čašu vina i pripremite se za doslovno najmekšu kožu ikad nakon masaže u hidratantnom ulju i udahnite opuštajuću mješavinu aroma koje brišu tjeskobu.

Neom nudi dvije verzije njihove svijeće za njegu kože: Miris za uklanjanje stresa i Miris za spavanje. Isprobao sam verziju bez stresa i kao netko s očitom nesposobnošću da se u potpunosti odvrnem, otkrio sam da je to doista uspjelo.

STILEKSTAR |  Neom Skin pregled svijeća

Ljubaznošću tvrtke Neom Organics.

Svijeća za liječenje kože Neom Organics Perfect Night’s Sleep Skin

Za sve nemirne noćne sove, vrijeme je da ovo date pospano vrijeme svijeća probati. Ne samo da na koži miriše i osjeća se nevjerojatno, već vam pomaže i da se opustite i pripremite za neko čvrsto zatvoreno oko uz pomoć engleske lavande, smirujućeg slatkog bosiljka i jasmina.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *