Home / kućni dekor / Pregled: Stolovi za stol i ured

Pregled: Stolovi za stol i ured

Prošlo je nekoliko godina otkako sam zaokružio stolice za kotrljanje (ili stolice s kotačićima), i kao što vjerojatno možete pretpostaviti, ja sam u potrazi za jednim, za moju nadolazeću obnovu ureda. Otkad štedim sve dobre stolice (TREBAJU pronaći), Mislio sam da ću podijeliti svoje najbolje kandidate s vama. Što se tiče mog kućnog ureda, iako statična, redovita stolica za stol vjerojatno izgleda najbolje, želim se držati stolice s kotačićima. Meni se čini funkcionalnijim i volim se valjati i kretati tijekom dana … tako da su kotačići nužni! Kliknite da biste vidjeli neke favorite i čuli moje misli o uredskim i stolnim stolicama, dok pokušavam odabrati pravu.

Pregled: Stolice - Deskfortuesday.com Za početak ću reći da je moja stolica za stol koju sam restaurirao nevjerojatna. I dalje volim izgled, oblik i moj se tapetarski posao dobro drži, ALI (znali ste da to dolazi)– stara je i ne funkcionira baš najbolje. Emmett ga je nekoliko puta pokušao popraviti za mene, a on se neprestano lomi. Moramo podmazivati ​​kotače svaki drugi tjedan, a masnoću su mi uništili prostirku. Ovu stolicu imam već 3 godine i koliko god je volim- mislim da je vrijeme da se raziđemo. Koliko sati sjedim za svojim stolom, spreman sam za nešto ljepše.

Pregled: Stolice - Deskfortuesday.com U svom prethodnom kućnom uredu, na slici gore, imao sam tkanu stolnu stolicu koja mi se prilično svidjela. Bila je to povoljna stolica (koji je u međuvremenu ukinut) i stalno sam morao zatezati kotače, ali svidjelo mi se s estetske i udobne točke gledišta.

Pregled: Stolice - Deskfortuesday.com Prije tkane stolice, pohvalio sam se ovim modernim brojem … na slici gore. Nije potrajalo dugo, pokidao mi je prostirač i bila je najmanje udobna stolica koju sam ikad posjedovao. Mislim da sam tada odlučio da mi kotači ili kotačići najbolje odgovaraju.

Ispod sam sletio na povoljne rolo stolice za preobrazbu koju sam obavio za Humano društvo i zaposlenici su im dali pečat odobrenja za funkciju, udobnost i lakoću čišćenja. Jednostavno nisam uvjeren da oblik ili stil dobro funkcioniraju s mojim planom dizajna ureda. Mislim da želim nešto zanimljivije.

Pregled: Stolice - Deskfortuesday.com S obzirom na to da su stolne stolice skupe i želim je imati vrlo dugo, ovdje pokušavam donijeti dobru odluku. Emmett me forsira da kupim ergonomsku opciju, ali osjećam da se jednostavno ne mogu ukrcati u formu s većinom oblika. Čak mi ni skupe stolice Herman Miller u estetskom smislu nisu najdraže. Jeste li spremni vidjeti svoje najbolje kandidate? Smatrajte ovo početkom mog sužavanja stvari.

Kliknite izravno na stolice da biste bili preusmjereni na izvor – ili koristite numerirane poveznice ispod kolaža za kupnju …

01: baršunasta stolna stolica // 02: kožna stolna stolica // 03: stolica sudskog ureda // 04: crna izvršna stolica // 05: stolica stol avery // 06: addy stolna stolica // 07: bendol stolna stolica // 08: uredska stolica helvetica // 09: tyler stolna stolica // 10: kapetana stolica // 11: stolica za stol charlotte // 12: stolica sa zadacima na manhattanu // 13: tan okretna stolica // 14: tabby stolna stolica // 15: stolica za stol Fairview // 16: kanalirana čupava stolna stolica // 17: roan uredska stolica // 18: uredska stolica finley

Što misliš? Imate li favorite? Moji uključuju: # 2, # 3, # 7, # 10 i # 14. Moja druga opcija je kupiti običnu stolicu i na noge postaviti kotačiće. Jednostavno nisam siguran kako bi to funkcioniralo ili se zadržalo s vremenom, ali s estetske točke gledišta mislim da bi to zapravo mogla biti održiva opcija.

Pregled: Stolice - Deskfortuesday.com Moram izvršiti neko mjerenje, suziti ga i odlučiti koje imaju smisla. Željan sam početi zapovijedati sve stvari. Sad kad je ured službeno u tijeku, počinje se osjećati stvarno i uzbudljivo. Vrijeme je da počnem kupovati sve stvari zbog kojih sam štedio (za ovaj prostor) ove protekle godine.

Gdje stojite kad je stolica na vašem stolu u pitanju (ako ga često koristite)? Preferirate li nešto ergonomsko? Je li vam izgled važan ili se više radi o udobnosti? Bi li ikad kupio vintage stolnu stolicu, poput moje? Možda bih samo trebao zadržati ono što imam i prigrliti ga. Hmm … odluke!

Mogli biste i voljeti

 • Nalazi u petak na FB tržištu: Chicago, IL - roomfortuesday.com

  Sretan petak, prijatelji! Imam za vas zabavan post. Nakon više zahtjeva za pretragu ovog grada, nadam se da ću usrećiti puno stanovnika Chicaga (i okolice) …

 • Pregled: Rolling uredske i stolne stolice - roomfortuesday.com

  U posljednje vrijeme primio sam više poruka nego inače u vezi s mojom trenutnom uredskom stolicom, jer je trenutno u super prodaji (s 250 dolara na 99 dolara). Mislio sam da bih mogao kao …

 • 5 savjeta za rad od kuće + Pregled namještaja za kućni ured - roomfortuesday.com

  Bok prijatelji, kako ste proveli vikend? Znam da se svi borimo sa svojim „novim normalnim“, a za mnoge od nas to znači raditi od kuće. Radim od kuće …

 • Povratak u školu, radni prostor i nalazi u uredu - roomfortuesday.com

  Ova je godina na mnogo načina bila čudna i ne čudi što se ova sezona “povratka u školu” ne osjeća baš normalno. Mnogi naši prijatelji i obitelj imaju …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *