Home / spavaća soba dekor / Pregled Laneige balzama za usne: Bolji balzam za usne

Pregled Laneige balzama za usne: Bolji balzam za usne

Pitajte bilo kojeg zaljubljenika u ljepotu najbolji balzam za usne, a oni će vam pružiti apotekarsku opciju od 1 dolara i Laneige masku za usne. Reći da je melem kultni favorit bilo bi podcjenjivanje. Imalo bi smisla samo da marka K-beauty izbaci dnevnu verziju koja je lagana, ali i dalje ultrahidratantna. The Laneige balzam za njegu usana savršen je ispod mat ruževa, ispod maske za lice ili samo uvijek iznova. Dopustite mi da objasnim.

Kao što se i očekivalo od korejske njege kože, ovaj balzam za usne nije samo balzam za usne. Pakirano je s kokosovim uljem za vlaženje i osiguravanje hidratacije, kao i peptidom i adenozinom za izravnavanje bora na usnama i lagano debeljuškasto. Također ima ovaj hladni sedefasti sjaj koji vašim usnama daje neku dimenziju. A miris? To je lagana piña colada koja osjeća hlađenje i ima miris menta.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti koliko i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Sephora.

Budući da takvi proizvodi trebaju neko vrijeme, vjerojatno je robna marka stvorila ovaj aplikator bez nereda prije nego što smo svi toliko počeli prati ruke i držati prste izvan usta. Spremljen je mali aplikator od plastike i gume u poklopac tako da ga nećete izgubiti. Sada se čini prilično genijalno koristiti aplikator umjesto naših zametljivih prstiju za nanošenje balzama za usne. Da ne spominjem, kad imate duge nokte, nemoguće je izvući proizvod iz tih malih posuda.

Čini se da Laneige ima još jedan pogodak. Zgrabi je gore i oprosti se od ispucalih usana zauvijek.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *