Home / spavaća soba dekor / Pregled i ispitivanje električnog stola FLEXISPOT EG8

Pregled i ispitivanje električnog stola FLEXISPOT EG8

Neki su linkovi pridruženi, možemo zaraditi proviziju. Cijena za vas ostaje ista. Saznaj više.

Flexispot nam je pružio radnu površinu kako bismo je mogli testirati. Naše mišljenje je 100% neovisno. Kliknite ovdje da biste saznali više.

Nakon više od 6 mjeseci lojalne službe, bilo je vrijeme da pronađem alternativu IKEA-inom stolu za sjedenje / stajanje. BEKANT je bila investicija (gotovo 700 €) za kojom ne žalim. Znajući da radim kod kuće, znam koliko je važno redovito mijenjati položaj kako bih održavao dobro držanje tijela i izbjegavao bol povezan s radom na računalu.

Jedini je problem što nakon što sam u svoj ured instalirao veliku jedinicu za pohranu po mjeri, više nisam imao mjesta za radni stol IKEA (širine 160 cm). Tijekom istraživanja, otkrio sam marku FLEXISPOT. Ponudili su da isprobaju svoj bestseler, EG8, električni stolić s gornjim dijelom širine 120 cm i dubine 60 cm. Savršeno za moj raspoloživi prostor.

SAZNAJTE VIŠE

Testirani proizvod

Obećanje FLEXISPOT EG8

Zašto koristiti električni stolić?

Čak i prije zadržavanja i masovne upotrebe rada na daljinu, tema je već bila važna. Kako postaviti uredski prostor koji pogoduje udobnosti i povećava produktivnost. Ako ste zainteresirani, preporučujem da pročitate moj popis savjeta za daljinsko putovanje i otkrijte preporuke dizajnera interijera za stvaranje ugodnog radnog prostora kod kuće.

Nedavno sam se odrekao svog ureda da bih radio iz svoje kuhinje (zahtijeva projekt obnove). Trebala su mi samo 2 dana da shvatim utjecaj na svoju dobrobit, zdravlje i produktivnost. Pojavljuje se bol, držanje se pogoršava. Stoga mogu samo inzistirati na činjenici uređenja uredskog prostora koji vam omogućuje lako održavanje ugodnog radnog položaja.

U velikoj većini slučajeva radnik je taj koji se mora prilagoditi svom uredu. Podesiva stolica nije dovoljna! Korištenje električnog stola za stolove može preokrenuti ovaj problem, komad namještaja prilagođava se vašim potrebama, vašoj veličini. Međutim, budite oprezni, čak i ako su negativni učinci dugotrajnog sjedenja vrlo stvarni, toplo ne savjetujem cijeli dan stajati! Pravite redovite pauze, istezanja, vježbe za mišiće i posebno mijenjajte svoj sjedeći / stojeći položaj u različito doba dana. U početku se morate prilagoditi, zasigurno ćete se osjećati manje produktivno dok stojite. Ako imate problema s koncentracijom, pokušajte raditi zadatke koji zahtijevaju manje pažnje, poput odgovaranja na nekoliko nevažnih e-poruka ili upućivanja poziva.

Dobro promišljena električna kontrola

Električno upravljanje stolom FLEXISPOT EG8

Električni upravljač dostupan je s desne strane stola. Znajući da se preporuča redovito mijenjati položaj tijekom dana (kako biste izbjegli trnke, održavali dobro držanje tijela), važno je da ova naredba bude dobro promišljena. To je slučaj za FLEXISPOT EG8, a posebno za funkciju s 4 unaprijed postavljena gumba. Postavio sam gumb 1 za stojeći položaj, što mi štedi vrijeme. Ove su unaprijed postavljene postavke korisne ako radnu površinu koriste različiti ljudi. Naredba također označava visinu.

Motor FLEXISPOT EG8 skriven je ispod ploče, ne zauzima prostor
Motor FLEXISPOT EG8 skriven je ispod ploče, ne zauzima prostor
 • Prilagodba od 72 cm do 121 cm
 • Funkcija 4 automatske tvorničke postavke za uštedu vremena
 • Zaštita od zaključavanja dijete
 • Vrlo praktične USB utičnice
Izuzetno funkcionalne USB utičnice, integrirane izravno u vrh električnog stola FLEXISPOT EG8
Izuzetno funkcionalne USB utičnice, integrirane izravno u vrh električnog stola FLEXISPOT EG8

Vrlo ispravna brzina podizanja

Visoka pozicija FLEXISPOT EG8

Brzina podizanja stola IKEA BEKANT smatrala sam pomalo sporom. Ovo je relativno važan detalj, pogotovo ako promijenite položaj između sjedenja i stajanja nekoliko puta dnevno. Stol FLEXISPOT EG8 nudi brzinu podizanja od 2,5 cm u sekundi, što ga čini vrlo funkcionalnim i puno ugodnijim za upotrebu.

Funkcionalna ugrađena ladica

Diskretna i praktična ladica FLEXISPOT EG8
Diskretna i praktična ladica FLEXISPOT EG8

Ugrađena ladica integrirana u radni stol savršeno je pogodna za odlaganje olovaka, bilješki i bilježnica. Znajući da vrh ima samo 120 cm, ovo spremište omogućuje vam lako čišćenje radne ploče stvarima koje se obično druže.

Praktičan i dizajnerski ured

Ploča stola od kaljenog stakla stvarno čini razliku u dizajnu. Iako ova točka nije nužno ono što se očekuje od električnog stola, to je vrlo ugodan dodatak. Ipak, budite oprezni, preporučujem da budete vrlo oprezni prilikom postavljanja stola kako ne biste oštetili ovu ladicu.

 • Ploča od kaljenog stakla daje vrlo moderan i uredan izgled stolu FLEXISPOT EG8

Dodaci

Flexispot nudi mnoštvo dodatne opreme i proizvoda za optimizaciju vašeg uredskog prostora. Dobili smo i mi Fleximount krak koji omogućuje ugradnju dodatnih zaslona, ​​sa praktičnim sustavom za upravljanje kabelima i utičnicama.

Ugradnja FLEXIMOUNT kraka monitora
Ugradnja FLEXIMOUNT kraka monitora

Pronaći ćete i ostale dodatke:

 • Ergonomske stolice
 • Uredski bicikli
 • Prostirka protiv umora

Cijena električnog stola FLEXISPOT EG8

Ured FLEXISPOT EG8 manji je od 500
Sto FLEXISPOT EG8 je manji od 500 €

Jednostavna i brza instalacija

Raspakiranje FLEXISPOT EG8 (2 kutije)
Raspakiranje FLEXISPOT EG8 (2 kutije)

FLEXISPOT EG8 radni stol nije lagan (što daje osjećaj kvalitete). Ako ste sami tijekom instalacije, pomicanje različitih dijelova može biti teško. Instalacija je međutim vrlo jednostavna, posebno zahvaljujući vrlo jasnom priručniku za montažu.

Instalacija FLEXISPOT EG8
Instalacija FLEXISPOT EG8

Prva upotreba FLEXISPOT EG8

 • Prvi dojam o radnoj površini FLEXISPOT EG8 vrlo je pozitivan
 • Ne žalim za IKEA BEKANT
 • Radni stol FLEXISPOT nudi osjećaj čvrstoće, robusnosti i dobro napravljenog proizvoda
 • Njegova je upotreba ugodna, jednostavna, praktična

Što volimo

 • Funkcija protiv sudara koja izbjegava prisiljavanje motora na naslone za ruke vaše uredske stolice
 • Moćan i tih motor
 • Vrlo praktična i diskretna ladica
 • Savršene dimenzije za mali prostor
 • Kompatibilni dodaci marke FLEXISPOT za poboljšanje uredskog prostora
 • Jednostavna električna kontrola

Zbog čega žalimo

Središnja šipka osigurava stabilnost, ali vam može stati na put stopalima kada sjedite
Središnja šipka osigurava stabilnost, ali vam može stati na put stopalima kada sjedite
 • Središnja šipka može ometati stopala koja se zaustave
 • Vrlo mali nedostatak stabilnosti na najvišem položaju (u usporedbi s IKEA BEKANT radnim stolom), stol lagano vibrira kad tipkam po tipkovnici
 • Stakleni vrh je vrlo estetski, ali obično otkriva tragove
 • Čini se da se funkcija protiv sudara ne aktivira svaki put

Trebate li kupiti stol FLEXISPOT EG8?

Ako redovito radite od kuće i želite investirati u funkcionalan i udoban uredski prostor, da. Radni stol FLEXISPOT EG8 vrlo je dobra opcija za ovu cijenu.

KUPITE FLEXISPOT EG8

Presuda Homelisty

Za cijenu manju od 500 € nisam očekivao tako dobar proizvod. Jako sam ugodno iznenađen kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću FLEXISPOT EG8. Naravno, nisam stručnjak za testiranje stolnih računala, ali nakon 10 godina rada na daljini, u samo nekoliko trenutaka mogu utvrditi ispunjava li neki proizvod moja očekivanja. Također znam koliko je važno kod kuće imati radno područje koje nas potiče da tijekom dana održavamo dobro držanje tijela. To je slučaj sa stolom FLEXISPOT EG8.

Već sam usvojio ovaj stol za sjedenje / stajanje za svoje radno područje, pa ću ga nastaviti testirati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Ne ustručavajte se postavljati mi svoja pitanja o njegovoj uporabi.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *