Home / spavaća soba dekor / Pregled hlača iz papirnate vrećice od umjetne kože: Bitno za proljeće 2021. godine

Pregled hlača iz papirnate vrećice od umjetne kože: Bitno za proljeće 2021. godine

Znam da nisam jedina koja se ovih dana osjeća pomalo zbog gamaša, zar ne? Nosimo ih već punih godinu dana neprekidno; Ne mogu a da ne poželim svako malo nabaciti nešto malo legitimnije u pogledu hlača! To je reklo, nisam baš spreman vratiti se svom krutom traperu, pa dok ne dođe to vrijeme, pronašao sam savršene prijelazne hlače koje ću nositi sa svime za proljeće 2021. Dame i gospodo, pljesak za Commando’s Hlače od papirnate torbe od umjetne kože.

Ako ste poput mene cijelu prošlu godinu proveli u tajicama i haljinama, nesumnjivo ste se uzbudili zbog mogućnosti zaranjanja u proljetne trendove i prijelaznu vremensku modu. Ali nemojte lagati – koliko dugo prije nego što ste se osjećali previše ograničeno u tom neudobnom napadu o kojem ste sanjali? Imao sam traperice čitavih jedan sat prije nego što sam se vratio u ugodne džogere!

To je reklo, ne planiram zauvijek izgledati poput ljigavca, a u nekoliko sam prilika morao izgledati prezentacijski ove zime, Commandoove tajice od umjetne kože su promijenili igru. Bacio sam ih džemperom, sakoom i čizmama, i bum! Odjednom sam izgledala šik, iako sam se osjećala ugodno kao u odgovarajućim trenirkama. Sada su tu nove brand hlače od umjetne kože u papirnatim vrećama koje našim proljetnim ormarima daju isti savršeni spoj stila i udobnost. Commando, dugujem ti puno vremena za ove bebe.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Bella Gerard.

Molim te, ispričaj moj styling s papučama i zrcalnim selfiejima; Upravo sam se preselila i moj ormar i stativ spakirani su tko zna gdje! Ali odstupam – kad sam vidio Hlače od papirnate torbe od umjetne kože, to je bila ljubav na prvi pogled, pa se nisam ustručavao uhvatiti i klasične crne i neutralne boje kakaa. Znao sam da će crna biti savršena haljina uz sve, a željan naginjanja čokoladno smeđem trendu iz 2021. godine, mislio sam da će kakao biti simpatičan u stilu smeđe dolčevine. Upozorenje spojlera: Bio sam u pravu!

STILEKSTAR |  Hlače od papirnate vrećice od umjetne kože Commando

Ljubaznošću Bella Gerard.

Hlače obično smatram krutim, ali ove su bebe izrađene od Commandoove super meke i laskavo laskave umjetne kože, tako da su ugodne i elegantne. Uz to, volim siluetu papirnatih vrećica i opciju da se stvarno ušuškavam u struku s kožnim remenom! Kao veličina 10 s zakrivljenom donjom polovicom, odlučila sam se za veličinu Large (ove imaju XS-XL) i premda sam definitivno mogla prilagoditi hlače, bila sam zadovoljna svojim izborom i cjelokupnim opuštenim izgledom.

STILEKSTAR |  Hlače od papirnate vrećice od umjetne kože Commando

Ljubaznošću Bella Gerard.

Dopustite mi da vam pružim tešku ljubav: ostatak godine ne trebate više dokoljenice ili trenirke. Vjerujte mi, oboje znamo da ste spremni! To ste rekli, vi čini trebate odjeću koju zapravo možete nositi javno, ovako rastegljivu, mekanu i stilske hlače od umjetne kože moraju se imati. Udoban i šik? Službeno ih preimenujem u Hannah Montana hlače, jer imaju jako najbolje od oba svijeta. Commando, opet ste to učinili!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *