Home / kućni dekor / Povijesna rezidencija obrtnika u Santa Monici dobiva izvanredno preuređenje

Povijesna rezidencija obrtnika u Santa Monici dobiva izvanredno preuređenje

Tim Barber Arhitekti odgovoran je za obnovu i dogradnju ove povijesne rezidencije obrtnika koja se nalazi u Santa Monici u Kaliforniji. 1910. godine ugledni arhitekt Sumner Hunt dizajnirao je obrtničku kolibu u jednoj od najpoželjnijih i povijesno bogatih zajednica Santa Monice.

Kad se mladi bračni par preselio u rezidenciju više od jednog stoljeća kasnije, odmah su se zaljubili u povijesni karakter svog novog doma, ali ne i u prostorna ograničenja koja su njegovi interijeri razdvojeni nametali njihovoj rastućoj modernoj obitelji. Simpatična ažuriranja i dodaci postojećem objektu udvostručili su veličinu ovog doma.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Tim Barber Arhitekti DIZAJN INTERIJERA Reath Dizajn DIZAJN KRAJOLIKA Pejzažni dizajn Benner GRAĐENJE Hanover Builders, Inc.

stražnji trijem povijesne rezidencije obrtnika

Što volimo: Ova povijesna rezidencija obrtnika nudi svojim stanovnicima novouređeni dom koji povezuje staro i novo. Unutarnji prostori rekonfigurirani su kako bi se omogućio poboljšani protok kroz dom, istovremeno povećavajući potrebe vlasnika za životnim stilom. Volimo sačuvane detalje dok istovremeno dajemo modernizirano ažuriranje koje poboljšava ukupnu estetiku ovog lijepog doma.

Reci nam: Koji su vam detalji u ovom projektu obnove zapeli za oko i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih obilazaka kuća u zanatskom stilu koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign: Obrtnička kuća u Silicijskoj dolini može se pohvaliti nadahnjujućim dizajnerskim idejama i modernim obrtničkim domom u Indiani s elegantnim akcentima na seoskim kućama.

sporedni ulaz povijesne rezidencije obrtnika

Prostori koji su postojali prije proširenja – koji su uključivali blagovaonice i dnevne sobe – obnovljeni su, preuređeni i / ili reinterpretirani kako bi se osigurali nesmetani prijelazi između nove i povijesne funkcije i dizajna ovog orijentiranog dobra.

obrtnik-dnevna soba

Potpuno novi prostori uključuju kuhinju kuhara s pripadajućim ostavama, bar, blagovaonicu, obiteljsku sobu, knjižnicu i novi stražnji trijem s pogledom na novi bazen i kućicu na bazenu, a svi su genijalno uređeni kako bi omogućili milostiv život u zatvorenom i na otvorenom sinonim za suvremeni južnjački Kalifornija.

obrtnik-dnevna soba-kamin

Također su malenu podzemnu komoru promijenili u prostrani dovršeni podrum u kojem se danas nalazi prostorija za prikazivanje, teretana, gostinjski apartman, praonica rublja, soba za rekreaciju i vinski podrum. Dizajniran da cijelo vrijeme poštuje izvorni arhitektonski rječnik, ovaj povijesni dragulj sada je pretvoren u dom 21. stoljeća.

obrtnik-dnevna soba

obrtnik-barutana

obrtnik-blagovaonica

obrtnik-blagovaonica

bar-s-vitrajem-prozor

kuhinja-s-pizzom-pećnicom

obrtnik-kuhinja

obrtnik-kuhinja

obrtnik-kuhinja

obrtnička-obiteljska soba

obrtnik-dom-ured

obrtnik-stubište

obrtnik-spavaća soba

obrtnik-kupaonica

obrtnik-suncobran

obrtnik-kupaonica

obrtnik-kupaonica

obrtnik-kupaonica

obrtnik-kupaonica

obrtnik-dom-bar

obrtnik-kućno kazalište

obrtnička-obiteljska soba

obrtnik-dom-teretana

FOTOGRAF Laure Joliet

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *