Home / spavaća soba dekor / Položaj seksa na Valentinovo puno je bolji od cvijeća i čokolade

Položaj seksa na Valentinovo puno je bolji od cvijeća i čokolade

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Ahh, Valentinovo, službeno ljubavni dan. Bez obzira uživate li u ležernom bacanju ili obilježavanju još jednog V-dana s baeom u knjigama, dar ponovnog iskarivanja vašeg seksualnog plamena nečim malo eksperimentalnijim od vaših kretanja stalno onaj koji će vaš partner pamtiti. Razmislite o tome: seksualne pozicije za Valentinovo u noći ne vrijede samo ugodnije od buketa uskoro mrtvih ruža, već su i besplatnea da ne govorimo o zabavnom AF-u.

Ako ste razmišljali isprobati nekoliko novih poteza, ali niste sigurni hoće li vaš partner pasti, Dr. Megan Stubbsseksolog, stručnjak za odnose i autor knjige Igra bez partnera: Vodič za seks, spojeve i sreću za samcepredlaže otvoreni razgovor prije nego što pokušate povući veliki štos. “Svatko ima svoje isprobane seksualne pozicije, ali mislim da ako to poželite promijeniti, sjajno je razgovarati [explaining] da želite probati nešto novo u krevetu ”, kaže dr. Stubbs.

Ipak, pošteno upozorenje: Ne činite to kad ste već zagrljeni. „Predlažem da ovaj razgovor vodite izvan spavaće sobe; na taj se način vaš partner ne osjeća pod pritiskom da odgovori na određeni način ”, kaže dr. Stubbs. “Imati ga na neutralnom mjestu gdje zaista mogu biti autentični i dati iskrene povratne informacije, bez razmišljanja o tome kako će ovo pokvariti raspoloženje, zaista je sjajan način da se tome pristupi.”

Imate li jasan pristanak svog partnera? Super! Sljedeći korak, prema lledeni psiholog i seksualni terapeut Dr. Shannon Chavez, je napraviti plan igre prije nego što isprobate novi potez u spavaćoj sobi. Shvatite to kao probu prije velike predstave!

“Pogledajte slike položaja ili opišite kako bi izgledalo da oboje to isprobate”, predlaže dr. Chavez. “Odlučite koje proizvode trebate unaprijed kako ne bi prekinuli trenutak. Uključite podmazivanje za oba partnera, kao npr K-Y’s Your and Mine Couples mazivo, rekviziti poput jastuka ili pokrivača i seksualnih igračaka koji mogu poboljšati iskustvo. “

Ako ste spremni začiniti stvari za V-dan, isprobajte nekoliko mjesta odobrenih od strane stručnjaka (ili, treba li reći, odobrenih od strane seksualnih osoba)i ne bojte se sami sebi uviti!

STILEKSTAR |  Seksualne pozicije za Valentinovo

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Stanite i dostavite

Mia Sabat, seksualna terapeutkinja Uživaj, predlaže isprobavanje položaja Stojećeg psića za zagrijavanje spavaće sobe ovog Valentinova. “Ova je pozicija izuzetno zadovoljavajuća kada je u pitanju poticanje klitorisa i G-zone”, kaže Sabat.

Kako ga dobiti? Slijedite Sabatove upute. “Okreni se od svog partnera tako da im leđa budu okrenuta prema licu. Pazite da su stopala oba partnera čvrsto naslonjena na pod i savijte se u struku dok vam glava ne bude usmjerena prema tlu ”, kaže ona. “Trebat će vam nešto na što ćete se osloniti ako jeste prijemnik, tako da ruke možete nasloniti na zid, stolicu ili najbliži stabilni objekt dodatna podrška dok vas partner drži bokovima dok vam ulazi s leđabilo igračkom, prstima ili penisom. “

Kako bi zauzeo ovu poziciju korak dalje, Sabat također predlaže da se i prijemnik nađe pri ruci. Ubacite neku ručnu, nevjerojatnu stimulaciju klitorala ili penisa; čak možete razmisliti o istraživanju oralne ili analne igre kako biste stvarno pojačali žar.

STILEKSTAR |  Seksualne pozicije za Valentinovo

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Mačka

Jedan od seksualnih položaja dr. Stubbsa za osobe s vulvama je CAT, ili Tehnika usklađivanja koitala, položaj. U početku možda ne zvuči seksi, ali vjerujte mi – pokrenut ćete vas i vašeg partnera za nekoliko sekundi.

“Prihvatni partner je na njihovim leđima, a zatim je prodorni partner na vrhu. Pozicionirani su malo više na vašem tijelu od recimo misionarskog ”, objašnjava dr. Stubbs. “Ovaj je stvarno zanimljiv zbog takvog poravnanja zdjelica, penisa ili remena / dildoa koji koristite zapravo može trljati klitoris.”

Dr. Stubbs kaže da joj je ovo jedan od najdražih seksualnih položaja vlasnicima vulve jer izaziva zadovoljstvo više od ostalih položaja, uglavnom zbog prodornosti i stimulacija klitora, čineći ovo dvostrukom ponudom koju ne želite proslijediti.

STILEKSTAR |  Seksualne pozicije za Valentinovo

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Omotavanje u sjedećem položaju

Da bi izvršio ovaj položaj, dr. Chavez kaže da za početak namjestite se u ugodan položaj na bilo kojoj površini s kojom ste cool, bilo da je to pod, krevet, kauč ili negdje drugdje. “Koristite gel za uzbuđenje kao što je K-Y-ov gel za intenzivno zadovoljstvo prethodno povećati osjetljivost na području genitalija ”, kaže ona. “Dalje, oba partnera obavijaju noge oko drugog. Započnite s ljubljenjem da biste započeli uzbuđenje. Pogled u oči također će vam pomoći da opustite tijelo i stvorite vezu između partnera. Polako ljuljajte kukovima naprijed-natrag kako biste stimulirali genitalije. ”

Da biste doista začinili stvari, dr. Chavez također predlaže upotrebu malog vibratora ili ruku dok brušite prema svom partneru. Jedan na jedan je zabavan, ali kad dodate igračku? Vjeruj mi—To je promjena igre.

STILEKSTAR |  Seksualne pozicije za Valentinovo

Spooning

I dr. Chavez i dr. Stubbs slažu se da kad želite postati intimni i senzualni bez skrećući na puni porno teritorij, položaj kašičenja je najbolji. Ipak, nemojte se zavaravati; mnogo je više od vašeg uobičajenog maženja na Netflixu i Chillu.

“Volim položaje žlica, koji su izvrsni za bilo kakav prodorni seks”, kaže dr. Stubbs. “Mogli biste nositi remen, to bi mogla biti dva partnera s penisima koji se igraju zajedno. Ali ovo je položaj s vrlo malim udarom, vrlo umiljat i ima puno kontakta s kožom. ”

Očito, preskočite ovaj ako tražite nešto divlje, ali to je izvrsna opcija za olakšavanje novih položaja ako ga obično držite vanilinim. “To nikako neće biti moćna pozicija ”, kaže dr. Stubbs. “Ako želite njegovati romantične osjećaje i temu Valentinova, zaista je zabavno istraživati ​​je.”

Dr. Chavez također dodaje da je jedan od najboljih dijelova žlica da stimulacija može započeti dodirom prije bilo kakve genitalne veze. “Lagano milujte dojke i / ili bradavice, prsa i vrat prema stranama tijela, trbuhu, leđima i donjem dijelu tijela, uključujući unutarnju stranu bedara”, predlaže.

Odatle se usredotočite na privatnike svog partnera-čak i ako ti nemoj plan prodora. “Polako počnite milovati genitalije, povećavajući trenje i lagano trljajući genitalije. Upotrijebite ruke kao glavni izvor užitka i povezanosti, a da biste dodali raznolikost ovom položaju, upotrijebite mazivo za poboljšanje osjećaja i užitka ”, podučava dr. Chavez. “Trljanje i milovanje genitalija trebali bi biti poticajni, ali ne usredotočeni na pokretanje orgazma. Ovaj je položaj usredotočen na milovanje genitalija kao glavni izvor užitka. “

na koljenima Pozicije za seks od 8 dana koje su puno bolje od cvijeća i čokolade

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Na koljena

Za one od vas koji se bave oralnim seksom, Sabat kaže da je isprobavanje ove pozicije zabavan način da pomiješate svoj uobičajeni pristup oralnoj stimulaciji. “Ključ ovog položaja je osigurati da onaj tko prima oralni seks stoji. Odatle davatelj može čučati, kleknuti ili zauzeti bilo koji drugi položaj koji im omogućuje da uživaju u svom partneru ”, kaže ona.

“Ovaj je položaj izvrstan način da partneru pružite pogled, otvarajući priliku za kontakt očima i istražujući malo igre moći na vrlo nježan način”, kaže Sabat. I ne mislite da morate igrati na sigurno! “Preuzima li netko od vas dominantniju ulogu u spavaćoj sobi? Pokušajte tu osobu staviti na koljena. Iznenadit ćete se koliko erotično može biti zamjena uloga i prepuštanje partneru da preuzme odgovornost (ili da preuzme odgovornost za vašeg partnera) ”, kaže ona.

Sabat također kaže da razmislite uzimajući jastuk, tako da se osoba koja kleči ne boli. Ništa ne ubija raspoloženje kao crvena koljena!

promašeni jogi 8-dnevni seksualni položaji koji su puno bolji od cvijeća i čokolade

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Lažni Yogi

Ako tražite udobnu poziciju koja vas čini izgled fleksibilni u spavaćoj sobi, a da se zapravo ne morate saviti u perece, tada dr. Stubbs predlaže isprobavanje ove hibridne joge pozicije.

“Noge prijemnika su u položaju zida”, kaže ona. “Mogli biste biti na krevetu, na kauču, nekoj povišenoj površini, šanku. Imate noge postavljene ravno gore-dolje, a tada partner koji će prodirati u vas može stajati. “

Doktor Stubbs predlaže ovu poziciju iz dva razloga: Prije svega, slušalicu u potpunosti podržava ono na čemu leže dok njihov partner stoji, pa se niti jedna strana ne gura u intenzivnim aerobnim vratolomijama. Također, ovisno o visinskoj razlici u partnerima, oni se stvarno mogu poigrati s razinama intenziteta prodiranja, ovisno o tome kako im prijemnik postavlja noge.

“A ako ste otvoreni, možete se poigrati s osvjetljenjem situacije tako da budete nekako izloženi”, sugerira dr. Stubbs. „Noge otvorene, noge zatvorene, što može promijeniti osjećaj prodora, a vi imate slobodu da se ruke i ruke vašeg partnera igraju i istražuju [each other’s] tijela. “

oči u oči položaji za seks u V danu koji su puno bolji od cvijeća i čokolade

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Oči u oči

Budimo stvarni ovdje: oralni seks jest visoko podcijenjen u usporedbi s konvencionalnim penetrativnim seksom, a krajnje je vrijeme da ga prebacimo s uobičajenog 69-togodiranja ili na koljena. Ovaj položaj oralnog seksa jedan je od omiljenih Sabatovih poteza jer omogućuje kontakt očima, što stvari može učiniti ugodnijima.

“Ako želite začiniti svoju oralnu seksualnu poziciju za Valentinovo, razmislite o tome da se namjestite u stav koji omogućava vama i vašem partneru da održavate kontakt očima”, kaže ona. „Primanje prijemnika u stolicu, na rub kreveta ili na kauč izvrsne su mogućnosti, jer je kontakt očima dostupan i noge su im lako raširene. Dopustite davatelju da sjedne ili klekne ispred slušalice i slobodno stavite pokrivač ili jastuk ispod koljena kako bi vam iskustvo bilo ugodnije. “

Bez obzira izvodite li kunilingus ili felatio na svom partneru, Sabat preporučuje održavanje kontakta očima i korištenje ruku za stimuliranje ostalih dijelova tijela. “Kontakt očima ne samo da će iskustvo učiniti još uzbudljivijim, već kombiniranje radnje s ručnom stimulacijom može rezultirati eksplozivnim iskustvom”, kaže ona. “Koji god položaj odabrali, ne bojte se istražiti erogene zone svog partnera, maziti se i poticati svog partnera da istražuje i vaše tijelošto se tiče seksa, svi bi trebali osjećati jednake količine pažnje i zadovoljstva. “

jastuk sjedalo Položaj za seks u V danu koji je puno bolji od cvijeća i čokolade

Zatvorite Miller / STYLECASTER.

Sjedalo za jastuk

Želite li početi koristiti neke rekvizite u spavaćoj sobi? Dok seks jastuk je zabavna investicija, bilo koji od vaših jastuka može se koristiti za lakši dolazak u ovaj položaj.

“Upotrijebite jastuke kako biste stvorili sjedalo koje podupire vaše tijelo. Jedan se partner može nagnuti nad jastuke, dok drugi partner stimulira s leđa ”, kaže dr. Chavez. „Započnite s milovanjem stražnjeg dijela vašeg partnera, a zatim povucite partnerove bokove prema sebi i posegnite okolo kako biste stimulirali genitalije. Jedan se partner može nagnuti naprijed dok obavija ruke oko jastuka, a drugi partner stimulira i prodire odostraga rukama, genitalijama ili vibratorom.

Da bi uistinu pojačao vrućinu u ovom položaju, dr. Chavez kaže da se partner koji se prima može okrenuti i udobno sjesti na jastuke, dok vas vaš partner tretira s penetracijom, oralnim seksom ili čak samo dobrim ručnim stvarima. Ono što je posebno zabavno u ovom položaju je to što sjedalo za jastuk možete koristiti na razne načine za potporu tijelu, tako da možete na Valentinovo sjediti, opustiti se i provesti vrijeme O-mazinga.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *