Home / spavaća soba dekor / poklon vodič za pobačaj – gotovo je savršen

poklon vodič za pobačaj – gotovo je savršen

poklon vodič / pobačaj

od mog nedavnog pobačaja, puno puta su me pitali o tome što dobiti ili kako pružiti podršku prijatelju koji to prolazi, iz prve ruke znam kako se možete osjećati bespomoćno kad želite biti tu za nekoga tko to prolazi – a vi jednostavno ne ne znam kako pomoći ili biti tu za njih, kako treba.

Znam da ljudi ponekad niti ne znaju odgovoriti ili što reći kad je riječ o pobačajima – ali čak je i samo tekst koji kaže da mislite na njih ili da šaljete ljubav dobar početak. čak i ako nisam bio raspoložen za odgovaranje na tekstove, vidjevši izljev ljubavi u mojim porukama od obitelji i prijatelja toliko mi je značio.

pa ako niste sigurni biste li trebali posegnuti ili ne, pružite ruku. podrška je tako presudna da biste je prošli. a ako joj želite pružiti nešto čime ćete joj pokazati da vam je stalo, pomislio bih da bi moglo biti korisno podijeliti ono što sam najviše cijenio ili ono što mislim da bi me učinilo da se osjećam voljeno, iz vlastitog osobnog iskustva.


01. i volim malo ozdraviti kutija, ali jako volim što u ovom možete odabrati sve mirise. pomajka mi je poslala sličnu kutiju i to mi je puno značilo.
02. moj SIL mi je nabavio ovu knjigu, karta pobačaja, i premda ga u početku nisam baš želio pročitati i usredotočiti se na svoju bol, bilo je smiješno i katarzično i svakako ga preporučujem.
03. očito neko prekrasno cvijeće su uvijek savršen poklon za simpatiju. a ako je zaglavila u krevetu, bit će lijepo imati je za svoju spavaću sobu.
04. nisam čitao ova knjiga ali recenzije su sjajne, pa sam mislio da bih ih i uključio. uzmite joj obje knjige ako je čitateljica !!
05. Nikad ovo ne uzimam ogrlica od sunčevih zraka isključeno, tako je lijepo i jednostavno simbolizam sunčeve zrake čini mi se nadajućim i relevantnim.
06. vino !!! mislim da odjednom može piti, i to joj treba odmah. boca (ili više) bilo bi savršeno.
07. Inače nisam osoba za kupanje, ali uzeo sam ih prilično kad sam bio u gužvi, i bilo mi je lijepo sjediti i biti miran. neki lijepi soli za kupanje uvijek promišljen i koristan.
08. čokolada– duh. slatka kutija otmjenih čokolada ili lijepa kutija kolačića, uvijek.
09. a svijeća je savršen poklon (imo) jer ne možete imati dovoljno, a ako je zaglavila u krevetu, bit će lijepo imati novi za spaljivanje.
10. jedna “pogodnost” je ta što možete iznenada ponovno pojesti sav sushi. ali bez obzira što voli jesti, slanje preko večere ili poklon-kartice za večeru je savršeno savršen dar. obroci su mi uglavnom najdraži poklon ikad, pogotovo kad sam posljednje zbog čega sam se brinuo bilo što jesti.

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *