Home / spavaća soba dekor / Pogledajte govorni video zapis Taylor Swift Grammys 2021: Album godine, ‘Folklor’

Pogledajte govorni video zapis Taylor Swift Grammys 2021: Album godine, ‘Folklor’

Slatka počast. Govor Taylor Swift na Grammysu 2021. bio je posvećen njenom dečku Joeu Alwynu. Pjevačica “Cardigan” osvojila je svoj 11. Grammy na 63. godišnjoj dodjeli Grammyja u nedjelju, 14. ožujka, u kategoriji Album godine za svoj album za 2020. godinu, Folklor. Grammy je Swift-ova ukupno treća pobjeda za album godine nakon pobjeda u kategoriji za 2010. godinu Neustrašiv a 2015. za 1989. godine.

Swift, koju je opisala kao “jednog od najvećih živih tekstopisaca” Folklor suradnik Aaron Dessner, uzvikivao je svog dugogodišnjeg dečka Joea Alwyna tijekom svog govora. “Želim zahvaliti svim svojim suradnicima na ovoj pozornici”, započela je, imenujući suradnike poput Justina Vernona. “Joe, koji sam prva osoba koju sviram i koju pišem – najbolje mi je bilo pisati pjesme s vama u karanteni”, dodala je.

Swift se također zahvalila svojim prijateljima, Blake Lively i Ryanu Reynoldsu, te njihovo troje djece, Jamesu, Inez i Betty, čija su imena Swift koristila za likove u Folklor pjesme “August”, “Betty” i “Cardigan”. “Hvala vam, James, Inez i Betty i njihovi roditelji koji su druga i treća osoba”, rekla je.

“Ali uglavnom, želimo samo zahvaliti navijačima”, nastavila je. “Vi ste nas upoznali u ovom zamišljenom svijetu koji smo stvorili i ne možemo vam reći koliko smo počašćeni time. Puno ti hvala.”

Swift – koja je prije svoje najnovije pobjede osvojila 10 grammyja, uključujući dva puta za album godine – bila je nominirana za šest kategorija na ovogodišnjoj dodjeli nagrada: najbolji pop vokalni album i album godine za svoj album 2020. Folklor; Pjesma godine i najbolja pop solo izvedba za njezin singl „Cardigan“ iz 2020 .; Najbolja izvedba pop dua / grupe za nju Folklor duet, “Izgnanstvo”, s Bon Iverom; i najbolja pjesma napisana za vizualne medije za njezinu pjesmu “Beautiful Ghosts” iz filma iz 2019. Mačke.

Swiftova Gramyjeva pobjeda dolazi i nakon što je objavila dva albuma iznenađenja u 2020: Folklor u srpnju i Zauvijek u prosincu. Također će objaviti ponovno snimljenu verziju svog albuma iz 2009, Neustrašiv, 9. travnja. Swift je najavio ponovno objavljivanje Neustrašiv– koji joj je osvojio svoj prvi album godine Grammy 2010. godine – na njezinom Instagramu u veljači.

“Puno sam govorila o tome zašto prepravljam svojih prvih šest albuma”, napisala je tada. “Ali način na koji sam to izabrao pomoći će rasvijetliti odakle dolazim. Umjetnici bi iz toliko razloga trebali posjedovati vlastito djelo, ali najočitiji je onaj koji umjetnik jedini poznaje to djelo. Primjerice, samo ja znam koje sam pjesme napisao i zamalo uvrstio album Neustrašivi. Pjesme koje sam apsolutno obožavao, ali su me zadržavali iz različitih razloga (ne želim previše pjesama za raspad, ne želim previše pjesama u tempu, ne mogu stati toliko puno pjesama na fizički CD).

Slika: Ljubaznošću Universal Music Group.

Swift je odluku o ponovnom snimanju svojih prvih šest albuma uslijedio nakon što je njezina bivša izdavačka kuća Big Machine Label Group prodala majstore svojih prvih šest albuma Scooteru Braunu za 300 milijuna dolara. Braun je glazbeni menadžer čiji su klijenti Ariana Grande i Justin Bieber. Od prodaje Swift i Braun upleteni su u svađu oko prava na njezinu glazbu. Ali ako njezina izvedba na Grammysu išta dokaže, Taylor Swift uvijek dobije zadnju riječ.

The 63. godišnja dodjela Grammyja emitira se u nedjelju, 14. ožujka, u 20 sati DZS.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

6 načina na koje bi kućna zdravstvena sestra mogla pomoći vašoj obitelji

Briga o ostarjelom roditelju ili članu obitelji koji se oporavlja od operacije ili bolesti može …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *