Home / spavaća soba dekor / Pogledajte dokumentarni film Britney Spears 2021. besplatno: ‘Kadriranje Britney Spears’

Pogledajte dokumentarni film Britney Spears 2021. besplatno: ‘Kadriranje Britney Spears’

Ako pratite pokret #FreeBritney i njezino nedavno saslušanje za konzervaciju, možda biste htjeli znati kako besplatno gledati dokumentarni film Britney Spears 2021 na mreži. U veljači je The New York Times objavio šestu epizodu svoje serije Hulu, New York Times Presents.

Svaka je epizoda mini dokumentarac o vijesti koja je preuzela 2020. Epizoda 5, naslovljena Kadriranje Britney Spears, pratio je dramu oko Britneyina konzervatorskog rada. Kao što je objašnjeno u dokumentarnom filmu koji je proizveden s FX-om, Britneyina konzervatorija započela je 2007. godine nakon njezinog virusnog incidenta s paparazzom, u kojem je fotografirana kako udara kišobranom u njegov automobil.

Nakon toga, Britney je stavljena pod konzervatorsko mjesto. Britneyin otac, Jamie Spears, i njezin odvjetnik Andrew Wallet, imenovani su njezinim sukonzervatorima za njezinu osobu i njezino imanje. Kao konzervatori, Wallet i Jamie imaju pristup Britneyinim zdravstvenim kartonima, financijama i mogu kontrolirati tko je posjećuje. Novčanik se kasnije uklonio kao Britneyin konzervator, dok Jamie ostaje kao konzervator nad Britneyjevim imanjem.

Dokumentarac dolazi usred pokreta #FreeBritney, pokreta koji je pokrenuo Britneyin fandom kako bi okončao njezino konzervatorsko mjesto i oslobodio je očeve kontrole. Ako ste veliki obožavatelj Britney ili ste fascinirani kako funkcionira njezino konzervatorsko mjesto, evo kako pogledati dokumentarac Britney Spears, Kadriranje Britney Spears, online besplatno.

Pa možeš li gledati Besplatni online dokumentarni film Britney Spears iz 2021.? Pa, postoji nekoliko načina. Ako nisi Hulu pretplatnik (ili imate drugi račun e-pošte koji možete koristiti), usluga nudi a sedmodnevno besplatno probno razdoblje. Kadriranje Britney Spears duga je samo malo više od sata, što bi vam trebalo ostaviti dovoljno vremena za besplatno gledanje. Svakako postavite podsjetnik na kraj besplatnog probnog razdoblja kako biste ga mogli otkazati prije nego što vam se naplati.

Ako ste Verizon kupca (ili poznajete nekoga tko jest), postoji još jedna besplatna opcija. Korisnici s neograničenim planovima, poput Get More Unlimited i Play More Unlimited, imaju ograničeno vrijeme pristup besplatnom Verizonu Disneyev svežanj, koji uključuje Disney +, Hulu i ESPN. Disney + i ESPN su simpatični, ali Hulu je prava nagrada ovdje za besplatno gledanje dokumentarnog filma Britney Spears iz 2021. na mreži.

Pa kako zatražiti besplatnu pretplatu na Hulu? Dobro, Verizon ovdje ima česta pitanja koji objašnjava korake koje kupac Verizona mora poduzeti kako bi besplatno pristupio Disneyu +, ali evo suštine: Idite na Moj Verizon web mjesto ili aplikaciju My Verizon. U aplikaciji idite na stranicu Planovi i uređaji i kliknite Istraži dodavanje. Na web mjestu odaberite Račun na gornjem izborniku i kliknite Dodaj uređaje i aplikacije.

Ondje će kupci moći odabrati Disneyev paket, koji uključuje Disney +, Hulu i ESPN. Nakon odabira paketa, pritisnite Get It Now. Unesite adresu e-pošte koju želite koristiti za pretplate, provjerite e-poštu za potvrdu i voila. Sada možete besplatno gledati dokumentarni film Britney Spears iz 2021. na mreži. Paket završava u svibnju 2021., pa je najbolje da se uskoro prijavite.

Kadriranje Britney Spears je dostupan za streaming na Hulu.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *