Home / spavaća soba dekor / Pogledajte “Boss Baby 2” Besplatno: Gdje pretočiti “Boss Baby: Family Business”

Pogledajte “Boss Baby 2” Besplatno: Gdje pretočiti “Boss Baby: Family Business”

Ako ste voljeli prvu Šefe beba, možda biste željeli znati gledati Gazda Beba 2 i kamo strujati prije nego što bude prekasno.

Šefica: obiteljsko poduzeće—Što je nastavak animiranog filma iz 2017. godine Šefica Beba—Premijerno u kinima i dalje Paun u petak, 2. srpnja. Franšiza – koja se temelji na istoimenoj knjizi Marle Frazee iz 2010. – prati dječaka koji pomaže svom mlađem bratu koji je tajni agent u ratu za ljubav odraslih između beba i štenaca. Alec Baldwin glumi titularnog Theodorea “Teda” Lindsey Templeton, titularnu šeficu bebu i dojenče s umom odrasle osobe koja radi u Baby Corpu i stječe inteligenciju i sposobnost govora pijući “Tajnu dječju formulu”. Film je također doveo do TV emisije Netflix 2018. pod nazivom Šefica: Ponovno u poslu i nominacija za Oscara za najbolju animiranu sliku.

Šefica Beba 2 vidi povratak Teda i njegovog starijeg brata Tima (glumio ga je James Marsden) kao odraslih koji su okupljeni nakon što nova Boss Baby (glumi je Amy Sedaris) zatraži njihovu pomoć kako bi spriječila profesora da izbriše djetinjstva širom svijeta. Nova Boss Baby je Tina Templeton, tajna direktorica Baby Corpa i Tima te mlađe kćeri njegove supruge Carol.

U intervjuu za USA Today, Baldwin je govorio o snimanju glasova za Gazda Beba 2 dok je u karanteni. “Već smo započeli snimanje glasa, ali COVID je sve poremetio. Završili smo snimanje od kuće na mom laptopu. Sve je to djelovalo prilično dobro. Ali nisam ljubitelj računala ili tehnološka osoba. Prebrodili smo to, što je čudo, jer postoji puno projekata koji nisu vani, ”rekao je.

Ako jedva čekate da se Baldwin vrati kao naslovna šefica (sada odrasla osoba), nastavite čitati kako gledati Gazda Beba 2 besplatno.

Pa kako možeš gledati Gazda Beba 2 ako ne želite platiti ulaznicu za kino? Dobro, Gazda Beba 2 je dostupan za streaming na Peacocku, koji nudi a besplatni plan. (Sve što vam treba je e-pošta na prijavi se.) Međutim, ako želite gledati Boss Baby 2, trebat će vam Paun Premium ili Paun Premium Plus, koji se razlikuju od besplatni plan ali koštaju puno manje od ulaznica za kino za cijelu obitelj. Gazda Beba 2 je jedini Paun za sljedećih 60 dana, što znači da će uslugu streaminga u dogledno vrijeme napustiti 31. kolovoza. Dakle, ako želite pogledati film, bolje je da se ponašate brzo.

Paun nudi tri plana. The besplatni Paun plan (koji korisnici mogu pretplatite se s njihovom e-poštom) ima tisuće sati filmova i TV emisija s NBC Universal svojstava poput NBC, Bravo, E! i kisika. Paun Premium, koji košta 4,99 USD po nosačuh, ima sve što ima besplatni plan, kao i sportove uživo, događaje uživo, ekskluzivne paunove serije i filmove (poput Boss Baby 2), epizode sljedećeg dana za emisije NBC i još više TV emisija i filmova koje besplatni plan nema. Paun Premium Plus, koji košta 9,99 dolara mjesečno, ima sve što Peacock Premium ima, ali bez oglasa. Nažalost, Peacock je svoje besplatno probno razdoblje okončao u lipnju (netom prije puštanja Gazda Beba 2), ali 4,99 USD za gledanje Šefe beba 2 s cijelom obitelji još uvijek pobjeđuje plaćajući četiri ili više ulaznica u kinu. Pred nama su detaljne upute za gledanje Gazda Beba 2.

  1. Posjetiti Paun.com
  2. Otvorite račun i prijavite se za Paun Premium ili Paun Premium Plus
  3. traži Šefica: obiteljsko poduzeće i pogledati film

Ako želite gledati Gazda Beba 2 besplatno, postoji način, ali trebat ćete biti Xfinity pretplatnik ili poznajete nekoga tko je. Kupci koji imaju Xfinity Flex, Xfinity X1, Xfinity Internet ili Xfinity Digital Starter TV računi mogu dobiti a Paun Premium pretplata besplatno. Da, besplatno. Paun ima a vodič kako povezati svoje račune Xfinity i Peacock, ali također smo naveli korake u nastavku. Cox pretplatnici, koji imaju Internet kupac tvrtke Cox s Contour Stream Player ili Starter Video, također imaju pristup besplatni Peacock Premium pretplate.

  1. Posjetiti Paun.com
  2. Stvorite račun
  3. Povežite svoje Xfinity ili Cox račun
  4. tražiŠefica: obiteljsko poduzeće i pogledati film

Nažalost, ako nemate Xinfinity ili Cox račun (ili ne znate nikoga da muči), trebat će vam Paun Premium gledati Gazda Beba 2. Ali zapamtite, Gazda Beba 2 je samo uključeno Paun za sljedećih 60 dana, pa ako ga želite gledati, 5,99 dolara mjesečno (možete otkazati nakon gledanja Gazda Beba 2 i još uvijek uživate u mjesečnom streamingu) možda vrijedi cijene.

Šefica: obiteljsko poduzeće je dostupan za streaming na Paun.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *