Home / spavaća soba dekor / Pogled Zlatnih globusa Cynthije Erivo iz 2021. godine: Pogledajte njezinu Valentinovu haljinu ovdje

Pogled Zlatnih globusa Cynthije Erivo iz 2021. godine: Pogledajte njezinu Valentinovu haljinu ovdje

Ove godine Zlatni globus izgledao je malo, dobro, drugačije – i pod tim mislim, dobar dio dodijeljene nagrade bio je potpuno virtualni. Nominirani nisu mogli prisustvovati osobno, pa je na voditeljima uživo bilo da posluže svim modama. Srećom, izgled Zlatnih globusa Cynthie Erivo bio je bolji od punog crvenog tepiha pred show.

Iako Erivo ove godine nije nominirana za Zlatni globus, naša je kraljica osvojila Emmyja, Tonyja i Grammy, pa joj nije strano dodjeljivati ​​pobjede u showu. To je reklo, večeras je Erivo izašla na pozornicu i dodijelila nagradu nekome drugome, iako je ipak na kraju krala show. Nema iznenađenja tamo; Erivo je tijekom posljednjih nekoliko godina postao prilično modna ikona. Tko bi mogao zaboraviti njezinu dramatičnu bijelu haljinu i Zvjezdana noć-inspirirani nokti s prošlogodišnjih Grammyja!

I naravno, njezin izgled za prošlogodišnji Zlatni globus u osobi bio je jednako zvjezdan. Erivo je nosila prilagođenu crnu haljinu Thom Brown s bijelim ovratnikom s detaljima. To je reklo da je prošle godine bila nominirana za dvije nagrade – za najbolju izvedbu glumice u drami za film Harriet, kao i Najbolja originalna pjesma u filmu za Harriet ‘s “Ustani”. Nisam bila sigurna hoće li se ove godine odjenuti, jer nije nominirana, ali trebala sam znati da će se modna ikona poput Erivo ipak prikloniti toj prilici.

Ljubaznošću Todda Williamsona / NBC.

Ove godine Erivo se oduševio u limeta zelenoj haljini u liniji iz Valentinove kolekcije proljeće / ljeto 2021. godine. Baš nevjerovatno! Oblikovala ga je zrcalnim potpeticama na platformi i dugim satenskim rukavicama, plus svjetlucave okrugle naušnice, statement prsten za nos i pop ljubičastu podlogu za kraj. Baš šik! Toliko slavnih obično ide klasično za dodjele nagrada, pa volim što je Erivo dovoljno hrabar da postane zabavan s ovim zabavnim Valentino komadom.

STILEKSTAR |  Zlatni globus Cynthia Erivo

Ljubaznošću Todda Williamsona / NBC.

Svi koji su prisustvovali ovogodišnjim Zlatnim rukavicama (IRL ili gotovo) izgledali su nevjerojatno, ali kao što sam već rekao, naša kraljica je izašla za nas! A s obzirom na to da su nagradne predstave bile toliko dosadne zahvaljujući (neophodnim!) Mjerama opreza pred pandemijom, ne bih mogao biti zahvalniji. Nadamo se da će Erivo i druge slavne osobe uskoro moći prošetati pravim crvenim tepihom (sigurno!), Ali do tada će me ovaj uboj sigurno zaskočiti.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Shanna Moakler ‘Hurt’ Travisa Barkera, Kourtney Kardashian Dating

Previše blizu za udobnost. Shanna Moakler je “povrijeđena” zbog datuma sličnog izgleda Travisa Barkera i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *