Home / spavaća soba dekor / Pogled VAX LIVE Meghan Markle: Pogledajte ovdje rijetku pojavu kraljevske

Pogled VAX LIVE Meghan Markle: Pogledajte ovdje rijetku pojavu kraljevske

Otkako su Meghan Markle i princ Harry imali dramatični AF intervju s Oprah Winfrey još u ožujku, ležala je prilično nisko. I ne krivim je! Sve je to ostavila na stolu; zaslužuje vruću minutu izvan svjetla reflektora. To je rekla, ona i njezin mužić učinio pojaviti se na VAX LIVE: Koncert za ponovno ujedinjenje svijeta podijeliti nekoliko riječi o važnosti cijepljenja.

Sezona nagrada možda je uglavnom gotova, ali VAX LIVE bio podvijen zvijezdama kao i bilo koji crveni tepih prije pandemije. Emisija je snimljena 2. svibnja, ali emitira se 8. svibnja, i prvi je ikad veliki glazbeni događaj koji je u potpunosti usklađen s COVID-19. Umjesto uobičajene zbrke obožavanja obožavatelja koja hrli na festivale, publika je bila ispunjena (potpuno cijepljenom!) Prvom zdravstvenom zaštitom i neophodnim radnicima.

Voditeljica Selena Gomez izgledala je nevjerojatno i pozitivno je prikupila svoje pohvale muškarcima i ženama koji su se toliko trudili da nas zaštite ove godine. “Mnogi od nas morali su ostati kod kuće, ali svi niste imali izbora”, rekao je Gomez. “Dali ste primjer svima nama, kako u tome kako ste ostali na poslu, tako i u tome da se moramo što prije cijepiti.”

Publika je uživala u izvedbama poput Jennifer Lopez, Eddieja Veddera, Foo Fightersa, J Balvina i HER-mislim, Coachelle tko? Specijalni gosti-govornici bili su Ben Affleck, Chrissy Teigen, Jimmy Kimmel, Sean Penn, David Letterman i naravno, princ Harry i Meghan Markle.

Pojavivši se na samo nekoliko trenutaka iz svog doma u Kaliforniji, Markle (koja je stolica kampanje VAX LIVE) izgledala je blistavo u majica s crvenim ovratnikom s veselim uzorkom ružičastog maka Caroline Herrere. Njezina je prekrasna kosa bila sjajna i neuglađena, a glam je imao nešto tamnije od uobičajenog zadimljenog oka u kombinaciji s ružičasto-golom usnom.

“Kao predsjedatelji kampanje VAX LIVE, moj suprug i ja vjerujemo da je presudno da naš oporavak daje prednost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svih, a posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogođena”, rekla je Markle u svom obraćanju. „Žene, a posebno žene u boji, vidjele su kako je uništena generacija ekonomske dobiti. Otkako je započela pandemija, gotovo 5,5 milijuna žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će 47 milijuna žena širom svijeta ući u krajnje siromaštvo. “

S obzirom na to da je trudna s vlastitom kćeri, ne čudi da su joj posebno žene u prvom planu. “Kad pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke širom svijeta kojima se mora dati sposobnost i podrška da nas vode naprijed.”

Bilo je to kratko, ali ugodno viđenje, a ja sam, prekriživši prste, vidjela još Marklea tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Makar samo za više osnažujućih riječi i sjajnu odjeću!

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *