Home / spavaća soba dekor / Pobjednik ‘Bachelorette’ 2021: Tko je pobijedio 17. sezonu Katie Thurston?

Pobjednik ‘Bachelorette’ 2021: Tko je pobijedio 17. sezonu Katie Thurston?

Otkako je najavljena kao Bachelorette za sezonu 17., obožavatelji su imali jedno pitanje na umu: Tko je Bachelorette Pobjednik 2021. za Katieinu sezonu?

Katie Thurston, 30-godišnja menadžerica bankarskog marketinga iz Rentona u Washingtonu, najavljena je kao Bachelorette za 17. sezonu na specijalnoj priredbi “After the Final Rose” za 25. sezonu Neženja s Mattom Jamesom u ožujku. Katie je bila natjecateljica u Mattovoj sezoni i eliminirana je na 10. mjestu, što je čini jednom od najranijih Neženja ili Bachelorette eliminirane da postane vodeća u svojoj sezoni. (Michelle Young, 27-godišnja učiteljica iz Edine u Minnesoti, također je najavljena kao Bachelorette 18. sezone. Njezina sezona premijerno će se predstaviti kasnije ove godine.)

Katie je snimala sezonu 16 Bachelorette od početka ožujka do kraja travnja u Hyatt Regency Tamaya Resort & Spa u Novom Meksiku. Umjesto Chrisa Harrisona, njezinu su sezonu ugostile Bachelorette Tayshia Adams 16. sezone i Bachelorette Kaitlyn Bristowe 11. sezone.

Katie je u svom diplomskom tekstu za Mattovu sezonu rekla da želi muškarca koji je jednako “odvažan i avanturistički raspoložen” poput nje. “Katie točno zna što želi od muškarca i gotova je s trošenjem vremena na dječake koji neće opravdati njezina očekivanja”, pročitala je njezina biografija. “Ona je duhovita pripovjedačica koja kaže da kad nađe nekoga za koga se vrijedi posvetiti, ona je najljubavniji i najprivrženiji partner koga bi netko mogao tražiti. Katie je odvažna i pustolovna. “

Njezina je biografija nastavila: „Iako je Katie ozbiljna u potrazi za svojom osobom, potreban joj je muškarac koji se može smijati zajedno s njom, ali u redu je kad se i on njoj smije kad je trenutak za to potreban. Katie traži zrelog muškarca koji ima ambicije uspjeti u svemu što radi, i osobno i profesionalno. Njezin muškarac iz snova strastveno će graditi dugoročni život s njom i tretirat će Katie kao sebi ravnu u vezi. Ništa je ne isključuje više od nekoga tko cijeli dan sjedi i igra video igre ili muškarca koji je pokušava poljubiti u neprimjerenom trenutku … sve je u stvaranju prave vibracije s Katie! “

Izvor je rekao Nas tjedno u travnju da je Katie “kontrolirala” svoju sezonu i da je točno znala muškarca kojeg je željela. “Katie je imala kontrolu i pobrinula se da muškarci koje ona želi budu tamo i muškarci koji je ne zanimaju, poslala je pakiranje”, rekao je upućeni. “[Filming] prošla je sjajno i obavila se tjedan dana prije roka. ” Izvor je nastavio: “Tayshia i Kaitlyn mogu se povezati s Katieinim putovanjem na puno različitih načina, što će se vidjeti kako se odigrava, pa je bilo lijepo imati ih tamo kako bi pomogli u bilo kojoj situaciji. Tayshia se zabavljala i voljela je to raditi. Ona i Katilyn stvorile su sjajan tim. “

To su, dakle, osnove Katie Bachelorette sezona. Ali tko je Bachelorette Pobjednik 2021. i je li Katie zaručena? Ispred su svi spojleri koje znamo o tome kako je Katie ispunjena Bachelorette sezona završava. (Za više spojlera o Bachelorette 2021., kliknite ovdje.)

Tko je Bachelorette Pobjednik 2021?

Slika: Ljubaznošću ABC.

Pa tko je Bachelorette Pobjednik 2021. za Katieinu sezonu? Zasad ne znamo, ali prema Reality Steveu, Katiein pobjednik jedan je od četvorice muškaraca: Justin Glaze, 26-godišnji savjetnik za prodaju investicija iz Baltimorea u državi Maryland; Andrew Spencer, 26-godišnji profesionalni nogometaš iz Beča, Austrija; Greg Grippo, 27-godišnji marketinški prodajni predstavnik iz Edisona, New Jersey; i Blake Moynes, 30-godišnjak iz Ontarija u Kanadi.

Justin, Andrew, Greg i Blake su Katiein posljednji četverac i ulaze u Hometown Dates. Greg je također prve večeri primio Katieinu “Ružu prvog dojma”. Iako se to nije dogodilo svake sezone, mnogi natjecatelji Bachelorette koji dobiju “prvu ružu impresije” nastavljaju osvajati svoje sezone. (Neki primjeri uključuju Kaitlyn Bristowe i Shawn Booth u sezoni 11; JoJo Fletcher i Jordan Rodgers u sezoni 12; Rachel Lindsay i Bryan Abasolo u sezoni 13; Becca Kufrin i Garrett Yrigoyen u sezoni 14; Clare Crawley i Dale Moss u sezoni 16)

Prema Realityu Steveu, Greg je također gotovo dobio ulogu Bachelorette sezona 16 s Clare Crawley i Tayshia Adams, ali nije učinio konačni rez, što je kako je završio u Katieinoj sezoni. Blake, koja je natjecateljica iznenađenja u Katie’s Bachelorette sezone, bio je i natjecatelj na Bachelorette sezona 16, ali je eliminiran na devetom mjestu nakon sastanka jedan na jedan s Tayshiom.

Prije nego što je Reality Steve potvrdio final four, za Johna Herseyja, 27-godišnjeg barmena iz Pacific Beacha u Kaliforniji, govorilo se da je Katiein pobjednik. Glasine su započele u travnju kada je Katie na svom Instagramu objavila da je otišla kod Dukea u La Jollu u Kaliforniji, gdje je John radio kao barmen. To je navelo navijače da vjeruju da je Katie izabrala Johna na završnoj ceremoniji ruža. Prema Stvarnost Steve, Katie i John nisu zajedno, a on čak ne dolazi do njenih osam najboljih.

Iako Katie Bachelorette pobjednik nije poznat, Reality Steve je potvrdio da je Katie zaručena i još uvijek je sa svojim pobjednikom od svibnja, tako da sigurno možete reći da će biti prijedloga na njezinoj “Finalnoj ceremoniji ruže”. Pa eto vam. Ono što do sada znamo o Katie Bachelorette 2021 pobjednik.

Bachelorette emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Slika: Ljubaznošću knjiga o pingvinima.

Da biste saznali više o unutrašnjoj čaši, pogledajte knjigu spisateljice Los Angeles Timesa Amy Kaufman, Neženja: Unutar omiljenog krivicnog zadovoljstva svijeta Amerike, za duboko ronjenje u franšizu Bachelor. Knjiga otkriva tajne Bachelor Nationa, od toga koliko su neženja i neženja plaćeni do pravila koja natjecatelji moraju slijediti, a koje producenti ne žele da obožavatelji znaju. To mora pročitati bilo koji član Bachelor Nation.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *