Home / vjenčanje dekorarions / Plava vjenčanica + podebljano cvijeće za oštru nevjestu

Plava vjenčanica + podebljano cvijeće za oštru nevjestu

Biste li za svoj veliki dan izokrenuli smjelu i plavu vjenčanicu? Ako tražite stil vjenčanja koji će se izdvojiti iz krune, tada ste došli na pravo mjesto. Ovaj brzi, modni urednik pomiče granice tradicionalnog vjenčanja. Skulpturalno vjenčano cvijeće, električna paleta plave i crvene boje i moderna vjenčanica od tila tu su da uzdrmaju stvari. (Savjet: Mi smo glavni obožavatelji!) Cvjetni stilist Co. i Judy Nunez Photography su bili glavni organizatori ovog snimanja u Aucklandu, Novom Zelandu i Judy dijeli:

Ovo je moderno snimanje visoke mode, koje se može pohvaliti podebljanim i kontrastnim bojama s jedinstvenim i sofisticiranim elementima. Odjeća mladenke odjednom je ženstvena, nježna i nervozna, a ovo je toliko jedinstveno i nadahnjujuće izdanje iz kojeg će mladenke voljeti okupljati ideje. Ovo je snimanje definitivno za samopouzdanu mladenku koja voli modu i boje i želi vjenčanje koje uistinu govori kreativnoj osobi koja ona jest.

Spremni za šetnju divljom stranom? Pomaknimo se!

Moderno cvijeće za vjenčanje

Gala nadahnuće za vjenčanje

Takav rad postavio Cvjetni stilist Co.! Volimo mješavinu odvažnih, umjetničkih cvjetova i nježnih oblačića daha beba. Upečatljivi crni stupci to potpuno spajaju!

Gala nadahnuće za vjenčanje

Pomicanje granica jedan po jedan crni anthurium!

Plava vjenčanica

Inspiracija za vjenčanje u plavoj volani

Mekan i prefinjen tisuće Londona haljina u paru s dr. Martensom iz Karen Walker je tako 2021. i mi smo tu za to!

Vjenčanje vjenčanica s plavim volanima

Da kontrastiram krupno Anoushka Van Rijn nakit koji je mladenka nosila, Natalie Dent oblikovani mekani valovi i nježna rumenila za mladenke.

Inspiracija za vjenčanje u plavoj volani

plava kruna za dan vjenčanja

Upozorenje na sanjarski pribor! Ovaj Karen Walker prsten i Cvjetni stilist Co. pokrivala za glavu su takooo „moderna mladenka“.

Kako oblikovati moderan domjenak za vjenčanja

Gala nadahnuće za vjenčanje

Uzvikujte dobavljački tim koji je omogućio ovu mikro vjenčanje: Događanja jata osigurani namještaj, Stol za večeru priloženi stolni dekor, Tble.Lin pod uvjetom da posteljina i Tržište proizvođača pod uvjetom da su specijalni komadi.

Gala nadahnuće za vjenčanje

Kartice s personaliziranim izbornicima? Volim to! Ovo su iz Društvo ljubavi!

Gala nadahnuće za vjenčanje

Moderna mikro torta za vjenčanje. Pekara Colab povukao akva tonove iz plave vjenčanice i onaj upečatljiv crveni od cvjetova.

Plava vjenčanica Svadbeni portreti

Inspiracija za vjenčanje u plavoj volani

Jeste li zaljubljeni u volane i til poput nas? Ako je to odgovor da, pogledajte naše ostale objave u kojima se pojavljuju haljine Millia London: Najbolje vjenčanice za nadahnuće mladenki 2021, Snimka nadahnuta crnim labudom s dvije haljine od tila i Nadahnuta vjenčana kapriciozna Taylor Swift.

Inspiracija za vjenčanje u plavoj volani

Inspiracija za vjenčanje u plavoj volani

Moram viknuti zapanjujući model od Jedinstveni modeli upravljanja. Potpuno je ubila ovaj žestoki vjenčani izgled!

Vjenčanje vjenčanica s plavim volanima

Što misliš? Je li hrabar izgled za vas mladenke? Voljeli bismo znati koji je vaš omiljeni dio ovog snimanja! Je li to plava vjenčanica, sjajni cvjetovi ili upečatljiv nakit? Javite nam u odjeljku za komentare!

fotografija: Judy Nunez Photography // naziv mjesta: Auckland, Novi Zeland // dizajn događaja: Cvjetni stilist Co. // planiranje: Cvjetni stilist Co. // cvjetovi: Cvjetni stilist Co. // vjenčanica: tisuće Londona // ukosnica: Cvjetni stilist Co. // mladenkine cipele: Karen Walker // mladenkin prsten: Karen Walker // frizer: Natalie Dent // vizažist: Natalie Dent // papirna roba: Društvo ljubavi // kolač: Pekara Colab // iznajmljivanje stolnih ploča: Stol za večeru // najam namještaja: Događanja jata // posudba posteljine: Tble.Lin // iznajmljivanje specijaliteta: Tržište proizvođača // modeli: Jedinstveni modeli upravljanja // nakit: Anoushka Van Rijn

About admin

Check Also

Um, tijelo + duša Wellness odabire od naših urednika

Prošle subote obilježen je prvi dan proljeća. Što to znači za vas? Osim zagrijavanja vremena, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *