Home / kućni dekor / Planinsko povlačenje nalik toplicama iz snova usred prerijskog polja u Koloradu

Planinsko povlačenje nalik toplicama iz snova usred prerijskog polja u Koloradu

Ovo planinarsko utočište nalik toplicama iz snova specijalno je dizajnirao Arhitektura vertikalne umjetnosti, smješten u Steamboat Springsu, gradu u dolini Yampa u sjevernom Koloradu. Vlasnici ovog utočišta od 7.300 četvornih metara potražili su idilično mjesto za izgradnju svoje kuće za odmor iz snova.

Usko surađujući s projektnim timom, pronašli su nalazište usred prerijskog polja na povijesnim ranč zemljama kako bi iskoristili prostrane poglede na dolinu ispod, skijalište Steamboat, Emerald Mountain i Rabbit Ears Pass.

moderna-prerija-kuća-eksterijer

Vlasnici kuća prijavili su Vertical Arts kao svoju tvrtku za arhitekturu, uređenje interijera i krajobraznu arhitekturu s punom uslugom kako bi izgradili svoje planinsko utočište nalik toplicama iz snova, sa sofisticiranim dizajnom visoke razine na svakom koraku.

moderna-prerija-kuća-eksterijer

S brdskim vidicima od 360 stupnjeva, kamenim zidovima koji prolaze pored prozora od poda do stropa i vanjskim dnevnim prostorima koji se podudaraju s interijerima, strateška orijentacija Flat Top Residence spaja dom u planinsku pozadinu, pružajući privatnost i stvarajući neponovljivu vanjsku siluetu .

moderna-prerija-kuća-eksterijer

Tlocrt kuće izrađen je tako da bude gotovo u cijelosti na jednoj razini, s tlocrtom u dva nivoa koji smješta privatni životni prostor za kćer vlasnika. Portali od kamenih zidova služe kao promišljeni prijelazi između četvrtina, dok prostrani prozori i popločane terase nude bešavan prijelaz u vanjske životne prostore.

moderna-prerija-kuća-ulaz

Da bi postigli željeni dojam poput odmarališta, Vertical Arts je naslagao hladne elementarne materijale poput kansaskog vapnenca, stakla od poda do stropa, pocrnjelog čelika, obojenih drvenih obloga i podova od hikorije s obilnim prirodnim svjetlom, glatkih završnih obloga, teksturiranih zidnih obloga i racionaliziranog namještaja. koji u prostor unose toplinu.

moderna-prerija-kuća-dvorana

Što volimo: Ova spektakularna planinska kuća nudi prekrasno utočište za okupljanje obitelji i uživanje u okolnim prerijskim zemljama i surovim planinama. Veliki zidovi staklenog okvira prikazuju prekrasnu ljepotu prirodnog krajolika dok poplavljavaju životne prostore svjetlošću. Posebno volimo kamin od vapnenca od poda do stropa u dnevnoj sobi, tlocrt otvorenog koncepta i unutarnju i vanjsku vezu.

Reci nam: Koji su detalji u dizajnu ovog doma najprivlačniji? Bi li ovo bio vaš idealan obiteljski bijeg? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte još jednu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma: Obiđite ovu spektakularnu modernu industrijsku seosku kuću u Steamboat Springsu.

moderna-prerija-kuća-dnevni boravak

Trostrani Minotti kauč inspiriran predvorjem sidri žarišni životni prostor kuće savršeno postavljenim prozorima i otvorenim linijama koje uokviruju pogled na dolinu. Vertical Arts surađivali su na shemi osvjetljenja koja strateški osvjetljava sva područja kuće s minimalnim estetskim utjecajem i odabirom istaknutih ukrasnih dijelova kako bi uljepšali prostor.

moderno-dnevni boravak

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-dnevni boravak

moderno-dnevni boravak

moderna blagovaonica

moderna blagovaonica

moderno-dvorana

Svaki od četiri apartmana za goste dizajniran je s gostoljubivošću i sadrži pojedinačne palete boja, luksuzan, ali minimalan namještaj, kafić, elegantne kupke i integrirano osvjetljenje.

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

Ovaj netaknuti dom u preriji rezultat je pametnog dizajna i godina napornog rada potpuno integriranog tima Vertical Artsa zajedno s ostalim građevinskim partnerima.

moderno-spavaća soba

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderno-spavaća soba

moderna-djeca-spavaća soba na kat

moderno-kupaonica

moderan-home-ured

moderna soba za prah

moderna soba za prah

moderan-dom-bar

moderan-dom-bar

moderna-prerija-kuća-eksterijer

moderna-prerija-kuća-krajolik

moderna-prerija-kuća-krajolik

moderna-prerija-kuća-krajolik

moderna-prerija-kuća-krajolik

Fotografije: David Patterson

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

Ako negdje u svom domu imate malenu praonicu rublja ili samo kutak za pranje rublja, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *