Home / kućni dekor / Planinski rustikalni dom modernog dizajna ima veličanstvene poglede u Idahu

Planinski rustikalni dom modernog dizajna ima veličanstvene poglede u Idahu

Ovu rustikalnu modernu planinsku kuću dizajnirao je Arhitekti grupe Jarvis, smješteno na prekrasnom imanju od 1,5 hektara u Sun Valleyju u državi Idaho. Za ovo lijepo povlačenje, vlasnici su imali viziju da njihova obiteljska kuća bude topla, privlačna i ugodna. Željeli su da se njihov dom stopi s okolinom i čini se kao da je tamo godinama.

U skladu s prirodom, ovaj je dom presvučen vremenskim sivim kamenom i obnovljenom drvenom građom. Vanjski životni prostori dizajnirani su tako da maksimaliziraju spektakularne poglede, uključujući blagovaonice, prostore za razonodu i razgovore postavljene na različitim razinama. Tu je i hidromasažna kada za uživanje, prekrasno mjesto za večernje promatranje zvijezda.

Projektni tim: Arhitektura: Arhitekti grupe Jarvis | Dizajn interijera: Sherri Luhr Izgradnja: Izgradnja braće Conrad | Krajobrazni arhitekt: Clemons Associates

rustikalno-planinski stil-kuće-eksterijer

Iznad: Na vanjskoj strani, krovni crijep Ludowici prilagođen glinenim pločicama s metalnim šavovima dodaje rustikalnu, ali elegantnu estetiku.

rustikalno-planinski-stil-ulaz-dom

Što volimo: Ova planinska rustikalna kuća svojim stanovnicima nudi topao i prijatan ambijent za obiteljsko okupljanje i provođenje vremena na otvorenom. Odušavajuće okruženje pruža mirnu atmosferu za provođenje vremena opuštajući se kako u zatvorenom tako i vani. Volimo jedinstvene dodire u cijelom ovom domu, od kliznih vrata staje do palete materijala, pa čak i brončanog leptira na podu dnevne sobe koji s ponosom prikazuje uzvišenje ovog planinskog doma!

Reci nam: Što mislite o ukupnom stilu dizajna ovog doma? Bi li ovo bila vaša ideja o povlačenju iz snova? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fascinantnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na One Kindesign-u iz Sunčane doline, regija Idaho: Prekrasno planinsko utočište u Idahu s modernim rubom i Preuređena staja pretvorena u rustikalnu obiteljsku kuću u Sun Valleyju u državi Idaho

rustikalno-planinski stil-kuće-eksterijer

Iznad: Podovi su domaći američki bijeli hrast, slučajne širine s prilagođenom završnom obradom koju je izradio LT Hardwoods iz Haileyja, Idaho. Koriste se u cijelom domu. Drvene stropne grede i strukturne grede u cijelom ovom domu su obnovljene, bez mrlja.

rustikalno-moderan-detalj poda

Iznad: Kad su vlasnici gradili ovaj dom, supruga je iznenadila svog supruga ovim brončanim leptir zglobom koji je po mjeri izrađen i umetnut u podnice na ulazu u njihovu dnevnu sobu. Inspiracija je bila da je suprug izjavio da se dom kvalificira kao planinski dom samo ako se nalazi na nadmorskoj visini od 6000 metara. Njihov je dom postavljen na točno 6.045 stopa!

rustikalno-moderna-dnevna soba

Dizajner je odabrao uglavnom neutralnu paletu boja za unutarnje uređenje i završnu obradu, uz povremene boje. Prostrani prozori oslikavaju očaravajuće planinske krajolike u gotovo svakoj sobi, uključujući tuš!

rustikalno-moderna-dnevna soba

Iznad: U dnevnoj sobi zidovi od gipsa su prirodne boje bez ikakvih boja. Dimenzije ovog prostora su 24 ′ sa 28 ′.

rustikalno-moderna-blagovaonica

Iznad: U blagovaonici, obloga zida od šuma sadrži zrcala zrcala ugrađena u zdjelice, stvarajući reflektirajući sjaj. Dimenzije ovog prostora su 18 ′ sa 13 ′.

rustikalno-moderna-blagovaonica

Iznad: Odvajanje kuhinje i blagovaonice prilagođena su vratima koja je izgradila tvrtka Conrad Brothers Construction. To su hladno valjana čelična vrata od patine.

rustikalno-moderna-kuhinja

Iznad: U kuhinji je backsplash zid Montana Weather Grey Stone, dok su countertops i backsplash Calacatta Borghini. Island je vrh od nehrđajućeg čelika brušenog nehrđajućeg čelika dimenzija 6 ‘x 5’ s patinastom završnom obradom i zakovicama na uglovima. Stropne grede su obnovljena jelova građa. Windows je došao VGDF nedovršen od Bend River Sash & Door. Kuhinja je veličine 18 ‘sa 18’.

rustikalno-moderna-dvorana

rustikalno-moderna-kupka u prahu

rustikalno-moderno uređena spavaća soba

Iznad: U spavaćoj sobi prilagođena su vrata tvrtke Bend River Sash and Door, gotovi cedar obrađen žičanim četkom na vanjskim dijelovima i zapečaćena glatka duglazija Douglas na unutrašnjosti. Stropovi su visoki 9’8 “, dok su dimenzije sobe 17” sa 20 “.

rustikalno-moderna-kupaonica

Iznad: U ovoj mirnoj kupki nalik lječilištu zidovi su obojeni morskom soli CSP-95 | Benjamin Moore – Niski sjaj s oblogom izvedenom u istoj boji sa satenskim sjajem. Starinski luster visi iznad samostojeće kade WETSTYLE.

rustikalno-moderna-dvorana

rustikalno-moderna-dvorana

rustikalno-moderno uređena spavaća soba

rustikalno-moderno uređena spavaća soba

rustikalno-moderno uređena spavaća soba

Iznad: Stropni ventilator je Hunterov proizvod. Ova je prostorija izvedena u Sea Salt CSP-95 | Benjamin Moore – Niski sjaj s oblogom u istoj boji sa satenskim sjajem.

rustikalno-moderna-kupaonica

rustikalno-moderno uređena spavaća soba

rustikalno-moderna-dvorana

rustikalno-moderna-dvorana-klizna-vrata-staje

Iznad: Ova je soba obojana u morsku sol CSP-95 | Benjamin Moore, niskog sjaja.

rustikalno-moderna-igraonica

rustikalno-moderna-igraonica

rustikalno-moderna-dnevna soba

terasa u rustikalno-planinskom stilu

rustikalno-planinski-stil-kuća-vanjska-zidna-rasvjeta-detalj-rasvjeta

rustikalno-planinski-stil-kuća-vanjski-detalj zida

Iznad: Na vanjskoj fasadi kamen je kamen glavne litice s graničnim kapama. To je regionalni kamen iz regije Flathead Lake u Montani.

rustikalno-planinski-stil-kuća-vanjski-detalj zida

terasa u rustikalno-planinskom stilu

Iznad: Vanjska terasa popločana rubnim kamenom ima panoramski pogled na Baldy Mountain, planinu Proctor i Griffin Butte.

rustikalno-planinski stil-kuće-eksterijer

rustikalno-planinski stil-kuće-eksterijer

Fotografije: Longview Studios

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kul moderna dvorišna kuća promovira unutarnji i vanjski život u Arizoni

Rudnik ranča u suradnji sa Konstrukcija identiteta odgovoran je za ovu novoizgrađenu modernu dvorišnu kuću …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *