Home / kućni dekor / Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe)

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe)

Stvari se odvijaju u redu s obnovom mog kućnog ureda. Emmett je sjajno napredovao u gradnji, a ja sam radio iza kulisa kako bih sve naručio (vodeća vremena su trenutno pomalo luda). Ovaj je tjedan bio usmjeren na naručivanje rasvjete za taj prostor. Srećom, sve što sam naručio ima na skladištu, tako da bi nam uređaji trebali biti u roku od 3-4 tjedna. Kao i obično, malo sam se razmetao i štedio u pogledu plana osvjetljenja. Znate da se bavim miješanjem visokog i niskog. Kliknite da biste provjerili moj plan dizajna rasvjete, kao i zabavnu preobrazbu podnih svjetiljki. Osjećam se kao da sam slikao puno svjetiljki u posljednje vrijeme, ali ova mi je možda još uvijek najdraža.

*Ovaj post sponzorira Krylon. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci robnim markama koje nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i u kojima uživamo!

Prvo – brza lampa “uradi sam”. Zapravo sam uključio ova podna svjetiljka u mojim Savjetima za slojevito osvjetljenje poput dizajnerskog posta i nisam mogao prestati razmišljati o tome. Odgovarala je proračunu, ali boja nije odgovarala mojoj viziji obnove ureda. Pretpostavljam da možete predvidjeti što se dalje dogodilo. Ipak sam ga kupila i obojila! Ima prekrasan dizajnerski oblik sa suženom nijansom i čini mi se da izgleda daleko skuplje nego što zapravo jest.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Prvenstveno se držim uljima utrljane brončane armature i antiknim mesingom. Već znate da je to jedna od mojih najdražih klasičnih kombinacija, a to je smjer u kojem idem u svom uredu. Jedini problem? Lakše je reći nego replicirati vrhunsku uljnu trljanu brončanu obradu koja izgleda uvjerljivo, nego učiniti. Osjećao sam da slikanje mat crne svjetiljke neće imati isti metalni efekt kakav obično ima lijepo, visokokvalitetno osvjetljenje. Na kraju sam testirao nekoliko različitih boja i sletio Krylon-ova Fusion All-In-One boja u spreju u bronci s gumiranim uljem od metala. Boja je stvarno dobra, a u prošlosti sam koristio Fusion i znam da je izuzetno postojan i da uključuje zaštitu od hrđe. Također sam znao da će se lako povezati s površinom bez grundiranja ili brušenja, uštedjevši mi malo vremena … pa je to bio jednostavan odabir!

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Prskao sam (tehnički dobro, zamolio sam Emmetta da poprska nekoliko fotografija – umetnite čovjekove ruke umjesto svoje) svjetiljka u VRLO tankim kaputima jer ima klizni mehanizam – kao u, visina je podesiva. Htio sam osigurati da boja nije toliko gusta da bi se klizač ogrebao po njoj. Upozorenje o spojleru – i dalje funkcionira sjajno i nije ogrebalo boju … samo nanesite više tankih slojeva i budite nježni pri klizanju, ako planirate riješiti ovaj projekt.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Još jedan dobar savjet za prskanje tankih, ujednačenih slojeva … Odbijam prskanje boje bez mog ugriz i prskalica. Idite, uzmite jedan od ovih praktičnih alata od 8 dolara i zahvalite mi kasnije. Puno je ergonomskiji, što olakšava dosljedno prskanje, bez bolnog kažiprsta.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Povratak na boju – to je lijepa tamno crna boja, s metalnim brončanim podtonom … koja izgleda baš poput bronzane utrljane ulja. Ima nekoliko blistavih komadića, bez svjetlucavog ili jeftinog izgleda. Samo mu daje onu iridescentnu boju koju imaju istinska metalna rasvjetna tijela.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Ovako je podna svjetiljka izgledala nakon što se osušila! Stvarno mi se sviđa visoki kontrast, koji pomaže pokazati tanki oblik i suptilnu krivulju ispod sjene ljuljačke ruke.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Za 115 dolara i limenku boje u spreju prilično sam oduševljen ishodom. Mislim da će ovo biti savršeno u mom kućnom uredu, iako trenutno živi u našem podrumu dok su stvari u izgradnji. Koju verziju preferirate?

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Jeste li spremni vidjeti moj plan dizajna rasvjete? Naručio sam zapanjujući luster koji će visjeti iznad mog stola, kao i neka svjetla za slike koja će živjeti na prekidačima i djelovati kao zidne svjetiljke. Ovako stvari trenutno izgledaju …

01: luster // 02: stropni medaljon (u ovom postu potražite vodič za instalaciju + više opcija) // 03: svjetlost slike // 04: lampica za zadatke (kliknite ovdje za dizajnersku verziju) // 05: podna svjetiljka (+ krylon brončana boja u spreju) // 06: gipsana lampa DIY

Ovaj prostor nije imao žičanu rasvjetu kad smo se uselili, što je bilo pomalo depresivno s obzirom na količinu sati koje sam proveo u svom uredu. Znao sam da sam, radeći kroz plan dizajna, morao ugraditi nadzemne i zidne uređaje. Radim u kasne sate i nikad me ne motivira guranje kad padne mrak.

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Naravno, integrirao sam i neke dodatne mogućnosti, poput podne svjetiljke povoljne za proračun, i nadam se da ću upotrijebiti stolnu lampu ili dvije koje već imam pri ruci. Kad smo već kod … kupila sam ova $ 30 lampica za zadatke prije nekoliko godina, na slici gore. Mislim da će još jednom zaživjeti na mom stolu. Dizajnerska verzija košta 570 dolara! Možete li reći razliku, ispod? Ima li nagađanja što je što?

Plan osvjetljenja mog kućnog ureda (+ prenamjena lampe) - roomfortuesday.com Ok, ok- reći ću vam … dizajnerska verzija nalazi se s lijeve, a proračunska verzija s desne strane. Jeste li dobro shvatili ?! Imate li pitanja ili misli za mene? Znate da volim voljeti sve stvari u odjeljku za komentare dolje! Također ću vam rado odgovoriti na bilo koja pitanja u vezi s bojama za prskanje ili osvjetljenje. Stvari se počinju osjećati stvarno u mom uredu i ne bih mogao biti uzbuđeniji! Za više inspiracije za Krylon, kliknite ovdje.

Mogli biste i voljeti

 • Zamjena naših graditeljskih rasvjetnih tijela + najbolja rasvjetna tijela tvrtke Lowe's - roomfortuesday.com

  Znaš što je ludo? Činjenica da nam je OVO DUGO trebalo da zamijenimo mnoštvo naših ružnih rasvjetnih tijela građevinske kvalitete. Iako smo imali puno projekata na …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 7. tjedan - roomfortuesday.com

  Annnnd, upravo tako, krenuli smo u 7. tjedan izazova One Room … tehnički, to zapravo više nije ORC, jer smo prošli tjedan nakon otkrivanja “termina” i …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 3. tjedan - roomfortuesday.com

  Krenimo pravo u One Room Challengeu, unatoč nekim ozbiljnim neuspjesima. Tijekom vikenda smo također uključili bojler za toplu vodu, koji je stvarno testirao naše …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 6. tjedan - roomfortuesday.com

  Evo dogovora, prijatelji … veliko otkrivanje ORC-a je danas (u 13:00 EST) i daleko smo od toga da smo gotovi (pročitajte ovaj post za više informacija), ali obećao sam da ću nastaviti …

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *