Home / spavaća soba dekor / Plaća Mariska Hargitay ‘SVU’ 2021: Koliko zarađuje po epizodi

Plaća Mariska Hargitay ‘SVU’ 2021: Koliko zarađuje po epizodi

S više od dva desetljeća kao detektivka Olivia Benson, Mariska Hargitay SVU plaća je u stotinama tisuća. Ali koliko zarađuje po epizodi Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve? Upozorenje spojlera: Njezina je plaća puno, puno veća nego što smo očekivali.

Hargitay je debitirala kao detektiv Benson (sada zapovjednik Benson) Zakon i red: SVU, izdvajanje od Zakon i red, u rujnu 1999. Emisija je pratila detektiva Bensona i njezina partnera, detektiva Elliota Stablera (Christopher Meloni), dok su radili u Jedinici za posebne žrtve u izmišljenoj verziji policijske uprave New Yorka. Meloni je u seriji glumio 12 sezona sve dok nije otišao u svibnju 2011. Hargitay ostaje u seriji.

Od svoje premijere, Zakon i red: SVU emitirala je više od 20 sezona i osvojila preko 30 emmyja, uključujući jedan za izvrsnu glavnu glumicu u dramskoj seriji za Hargitay 2006. (postala je prva glavna glumica iz bilo koje Zakon i red show za osvajanje Emmyja.)

U intervjuu za Parada 2019. Hargitay se otvorila zašto razmišlja Zakon i red: SVU je toliko dugo u eteru. “SVU resonira jer je to put do ozdravljenja i put do preživljavanja ”, rekla je tada. „Svaki tjedan Olivia Benson i tim prikazuju okruženje suosjećanja, suosjećanja i pravde, pružajući nadu onima koji doživljavaju sram i izolaciju uzrokovane seksualnim nasiljem. Razgovori koje emisija nadahnjuje donijeli su veću svijest i razumijevanje problema. A svako otkrivanje prilika je da se pokaže da se vjeruje žrtvi. “

Međutim, s toliko sezona u istoj emisiji, sigurno će biti detalja na koje je Hargitay zaboravila. U intervjuu na Kasna noć sa Sethom Meyersom 2019. Hargitay je otkrila da je zaboravila crte priče jedne od svojih epizoda dok je gledala reprizu na TV-u. “Međutim, prije otprilike mjesec dana jesam i stao sam. I bilo je tako staro, a ja sam kao: ‘Ne sjećam se toga’ ”, rekla je tada. “I rekao sam:” Ma, samo ću pogledati i sjetiti se koja je to bila epizoda. ” A ja sam tamo sjedio, gledao i gledao. Prošlo je pola sata, potpuno se uživio u emisiju. Nisam se ničega sjetio. Nisam ni znao da sam to ja! Kao, ‘Ovo je dobra predstava!’ Ali bilo je tako tužno, jer se nisam mogao sjetiti. A onda sam se pokušao sjetiti i jednostavno nisam mogao. “

Naravno, ono što smo sigurni da Hargitay neće zaboraviti jest koliko zarađuje SVU. Ispred je ono što znamo o Mariski Hargitay SVU plaću i koliko zarađuje po epizodi. Pripremite se za pad vilice.

Što je Mariska Hargitay SVU snažalost?

Prema izvještaju iz 2018 Forbes, Hargitay je zaradila 13 milijuna dolara za Zakon i red: SVU sezona 19. Sezona je imala 24 epizode, što znači da bi Hargitay za svaku epizodu bio plaćen oko 540 000 USD. Ovo je povišica za ono što je Forbes izvijestio da joj je plaća u 2014. U to vrijeme, Forbes izvijestila je da je Hargitay zarađivala 450 000 USD po epizodi, što ju je učinilo drugom najbolje plaćenom glumicom na TV-u te godine.

2018. Hargitay je Forbes uvrstio na listu 11. najbogatijih televizijskih glumaca, čime se povezao Moderna obiteljje Jesse Tyler Ferguson. Neto vrijednost slavnih izvještava da Hargitay vrijedi impresivnih 100 milijuna američkih dolara, što otprilike iznosi 540 000 američkih dolara po epizodi koju od nje zaradi Zakon i red: SVU plaća. Zajedno s Zakon i red, Hargitay je imala i kamera u emisijama poput Chicago PD, Chicago Fire i druge Zakon i red spinoffovi. Hargitay je ujedno i osnivačica Zaklade za radosno srce, organizacije koju je osnovala 2004. godine kako bi podržala preživjele seksualnog napada, obiteljskog nasilja i zlostavljanja djece. Od 2011. godine organizacija je prikupila više od 20 milijuna dolara za preživjele.

U intervjuu za Dobro domaćinstvo 2010. Hargitay je otkrila da je bila dužna prije nego što je rezervirala Zakon i red: SVU“Imala sam kuću i automobil koje nisam željela izgubiti”, rekla je tada. “I imao sam puno duga na kreditnoj kartici.” Novac joj je bio toliko tijesan da se Hargitay obratila tadašnjem dečku za financijsku pomoć. “Kad smo prekinuli, rekao je da mu dugujem 60 tisuća”, rekla je. “Ja sam obveznik plaćanja. Dakle, čim sam mogao, isplatio sam ga. [N]ou naučio sam se držati [my money]. Imam gnijezdo i ne kupujem iznad svojih mogućnosti. “

Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve je dostupan za streaming na Paucocku. Evo kako ga besplatno gledati.

Slika: Ljubaznošću Berkley.

Više o Zakon i red, provjeri Istinite priče o zakonu i redu: stvarni zločini iza najboljih epizoda hit TV emisije Kevina Dwyera i Juréa Fiorilla. Knjiga obuhvaća 25 slučajeva iz reda Zakon i red i najpopularnijih epizoda njegovih spinoffa, od toga kako je potisnuto sjećanje žene dovelo do rješavanja 30-godišnjeg hladnog slučaja do visokoprofesionalne istrage milijunaša Roberta Dursta. Kao Zakon i red navijači znaju, zločin je tek početak, a prave informacije mogu proizaći iz suđenja i kontroverznih presuda. Ako voliš Zakon i red, bit ćete opsjednuti tim “istinskim zločinima koji su pomalo čudni i hladniji od fikcije.”

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *