Home / spavaća soba dekor / Peter TikTok ‘Previše vruće za rukovanje’ Sezona 2: Peter promatra TikTok

Peter TikTok ‘Previše vruće za rukovanje’ Sezona 2: Peter promatra TikTok

Ako ste vidjeli prvu epizodu Previše vruće za rukovanje 2. sezona, možda ćete htjeti znati gdje slijediti Petera na TikTok-u. Previše vruće za rukovanje 2. sezona premijerno je izvedena 23. lipnja 2021., a već je predstava puno vruća od 1. sezone.

Previše vruće za rukovanje 1. sezona premijerno je prikazana na Netflixu u travnju 2020. Realizirana TV emisija za upoznavanje prati grupu atraktivnihvrlo atraktivni) samci iz cijelog svijeta koji koketiraju, hodaju i trude se ne imati seks. Domaćin Previše vruće za rukovanje je virtualna asistentica po imenu Lana koja gleda natjecatelje 24/7 kako bi se osigurala da se ne ljube, ne seksu ili ne dodiruju jedni druge (i sebe) na seksualni način, u protivnom njihov novac od nagrade od 100 000 dolara ide dolje.

U usporedbi s 1. sezonom koja je snimana u Punta Miti u Meksiku, druga je sezona snimana u Turksu i Caicosu. Druga razlika između sezona je ta što natjecatelji 2. sezone nisu znali da su na programu Previše vruće za rukovanje. Umjesto toga, mislili su da su u emisiji koja se zove Zabave u raju sve dok im Lana nije rekla istinu. Također za razliku od sezone 1 koja je odjednom objavila sve svoje epizode, sezona 2 podijelit će se između dva tjedna: prve četiri epizode bit će objavljene 23. lipnja, a posljednje četiri epizode objavljene 30. lipnja. Konačna razlika između sezone 1 a sezona 2 je nagradni fond. Sezona 1 podijelila je nagradu među 11 finalnih natjecatelja. Međutim, druga sezona neće podijeliti novac, što će sigurno stvoriti dramu u vili.

Peter Vigilante jedan je od 10 natjecatelja u sezoni 2 od Previše vruće za rukovanje uz Nathana Webba, Melindu Melrose, Marvina Anthonyja, Larissu Trownson, Kaylu Jean, Emily Miller, Chasea de Moora, Carly Lawrence i Cam Holmesa. Od prve epizode Peter ostavlja dojam na natjecatelje (i gledatelje) kada im kaže da je super poznati TikToker. Koliko poznata? Pa, pročitajte gdje dalje Previše vruće za rukovanjePeter na TikToku i što još znati o njemu.

Od koga je Peter Vigilante Previše vruće za rukovanje?

Peter je 21-godišnji osobni trener iz New Yorka. Kao Harry Jowsey iz 1. sezone Previše vruće za rukovanje, Peter je najmlađi natjecatelj u sezoni 2. U uvodnom paketu, Peter je objasnio kako dolazi iz velike obitelji na Staten Islandu, a posebno je blizak s mamom, koju zove u intervjuu. Uz osobni trening, za koji je certificiran za NASM, Peter također ima i OnlyFans, koja košta 30 dolara mjesečno za pretplatu. Također ima i Cameo gdje navijačima naplaćuje 30 dolara po personaliziranom videu. “Ja sam iz grada koji nikad ne spava YNY 🗽 Pijem samo vino 🍷”, stoji u njegovom biografskom tekstu na Instagramu. (Taj ćemo drugi dio objasniti kasnije.)

Što je TikTok Petera Vigilantea?

@peter_vigilanteU vremenskom sam kvadratu dušo! Također sam uništio svoje Balenciagase zbog ovoga, pa ovaj bolji pop ….

See Vidim crvenu – svi vole odmetnika

U prvoj epizodi Peter kaže natjecateljima da je TikToker ispod ručke @peter_vigilante. Na pitanje kakve videozapise objavljuje na TikTok-u, Peter objašnjava da je većina njih “zamka za žeđ”. U vrijeme premijere druge sezone, Peter je imao 2,2 milijuna sljedbenika TikToka. Proslavio je prekretnicu od 2 milijuna sljedbenika u objavi na Instagramu u lipnju 2021. „Suludo dokle smo stigli, 2 milijuna na ovoj ludoj aplikaciji i planiram toliko ludih stvari za ostatak 2021, pratite lijepe ljude! Na sljedeći milijun! 🥂PS: Obećao sam da sam neko vrijeme završio s pijenjem, ali znao sam da će to biti lakše reći nego učiniti😂 ”, napisao je.

Što se tiče onoga što objavljuje na TikTok-u, Peter je u pravu u tome koliko je njegovih videozapisa zamka za žeđ. Mnogi od njegovih TikToksa uključuju ga i s crnim vinom, poput videozapisa na kojima baca bocu crnog vina bez košulje dok se prolijeva niz njegovo tijelo. U proslavi premijere druge sezone, stisnuo je bocu crnog vina ispred reklamnog panoa glumačke ekipe na Time Squareu. „U vremenskom sam kvadratu, dušo! Također sam uništio svoje Balenciagase zbog ovoga, pa ovaj bolji pop … ” naslovio je video. Mnogi Petrovi TikToksi uključuju i njegovu mamu koja ga grdi radeći stvari poput prolijevanja vina i stvaranja nereda.

U uvodnom paketu Peter je rekao da je njegova TikTok slava dovela do povećanja njegovog seksualnog života. Tvrdio je da od udvarača dnevno prima između 100 i 200 DM.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *