Home / spavaća soba dekor / Peace Out rasprodaja proizvoda za njegu kože: 25 posto naljepnica s prištićima i više

Peace Out rasprodaja proizvoda za njegu kože: 25 posto naljepnica s prištićima i više

Čestitamo za Peace Out Skincare! Marka je upravo napunila četiri godine, što je ogroman podvig za bilo koji brand ljepote. Slaviti, Peace Out Skincare ima rasprodaju na cijela web mjestu, dajući nam 25 posto popusta na sve mrlje od prištića do kojih možemo doći. Naravno, to nije sve Peace Out Sokolovi. Tu su i serum za borbu protiv akni, trake za pore, balzam za čišćenje i tako mnogo više. Sve će vam ovo ljeto pomoći da dobijete svoju najbolju kožu.

Kao dugogodišnji oboljeli od akni, osnivač Enrico Frezza krenuo je stvarati proizvode za koje je želio da ih ima. “Uvijek sam želio da imam pristup i razumijem važnost dnevne rutine za aknastu kožu i držanje uz nju!” prethodno je rekao STILEKTAR.

Čak i ako se ne borite s aknama, od ove prodaje možete kupiti proizvode za njegu kože. Svi ponekad imamo napuhnute oči, a možda čak i trag nakon prištića. Ili ste možda malo više usredotočeni na smanjenje izgleda tankih linija i bora, upravo sada. Tu smo s vama! Srećom, sve je to uključeno u prodaju. U nastavku smo započeli s nekim od naših omiljenih. Ali nemojte čekati – prodaja završava 7. srpnja.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Peace Out Njega kože.

Serum protiv akni

Ova nježna dnevni serum sadrži 2 posto salicilne kiseline za uklanjanje mrlja, niacinamid i vitamin C za uljepšavanje izgleda tamnih mrlja, ekstrakt Centella Asiatica za promicanje zdrave kožne barijere, cink za dekongestiju pora i triluronsku kiselinu za hidrataciju i smirivanje kože.

Peace Out Acne Iscjeljivanje točkica

Mir van.

Točkice protiv akni

Klasični Mirisni prištić s prištićima kombinira tehnologiju hidrokoloidnih polimera sa salicilnom kiselinom kako bi ne samo isisao pušku s mjesta, već i spriječio stvaranje novih.

Peace Out Spots uljepšavajući tretman, zalihe svih naljepnica s prištićima za vrijeme velike godišnjice rasprodaje

Mir van.

Tamne mrlje

Ako vam smeta nova pjega ili dobna pjega, nađite jednu od njih točkice za posvjetljivanje na mikroiglicama. Puni su niacinamida, traneksaminske kiseline i ferulinske kiseline da bi izblijedjeli.

mir iz balzama s mrljama

Mir van.

Blemish Balm

Ljudima s masnom i / ili kožom sklonom aknama svidjet će se nježna balzam za čišćenje . Sadrži salicilnu kiselinu koja nježno ljušti mrtve stanice kože, hijaluronsku kiselinu za ublažavanje iritacije, niacinamid za posvjetljivanje, aminokiseline za obogaćivanje kožne barijere vlage i ceramide koji je podržavaju.

Jastuci za lice koji posvjetljuju mir bez sjaja

Peace Out Njega kože.

Tupost

Prijeđite prstom po jednom od njih posvjetljujuće jastučiće za piling kože s AHA-ima i čini je ravnomjernijom i ugodnijom.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *