Home / spavaća soba dekor / Paradne bralete napokon su tu u tonama boja i inkluzivnim veličinama

Paradne bralete napokon su tu u tonama boja i inkluzivnim veličinama

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Kao modnog urednika šalju mi ​​sve vrste stvari besplatno. Prilično mi je rijetko da vidim marku na društvenim mrežama i razmišljam o njoj dovoljno dugo da se zapravo osjećam primoranim otići na njihovu stranicu i naručiti – u sebi imam više nego dovoljno stvari, plus smatram da ako igrajte dugu igru, marka mi obično završi. Usprkos tome, trebalo mi je samo nekoliko dana da pratim Paradu na Instagramu kako bih si naručila mnoštvo šarenog, udobnog donjeg rublja. I nakon te prve naredbe, navukao sam se. Od tada sam postao pomalo fanatik Parade, zbog čega je i debi Paradne bralete ima me apsolutno preko mjeseca.

Ako vam Parade nije poznat, dopustite mi da za početak kažem da rade sve kako treba. Ne samo da su održivi i uključuju hella veličine u rasponu od XS-3XL, već su stekli kultni nastup debitirajući nove boje i stilove u kuriranim kolekcijama. Nikad nisam mislila da ću svoj kalendar označiti za pad donjeg rublja, ali tada je marka surađivala s Juicy Couture i pojela sam svoje riječi. Njihov dizajnerski tim izvrsno slaže priče u boji koje se osjećaju svježe i uzbudljivo, a njihovi su društveni mediji uvijek šik, sadržajni i razigrani. Obvi, obožavatelj sam.

S obzirom na to da toliko volim ove proklete gaće, ne čudi što sam želio isprobati Paradeove prve bralete prije njihovog lansiranja. Marka predstavlja dva stila: a Scoop Bralette i a Trokut Bralette, obje veličine XS-3XL. Oba stila prodaju se po cijeni od 28 dolara po komadu, a Scoop dolazi u osam boja Re: Play u boji, dok Trokut dolazi u devet.

STILEKSTAR |  Parade Bralettes

Ljubaznošću Parade.

S takvom reputacijom udobnosti i stila, ne čudi što su Paradeove prve bralette imale puno toga za ispuniti – pa im je marka oduzela vrijeme čineći ih savršenima. Prije ovog trenutka kupci su toliko očajnički željeli Parade bralette da su složili dva para donjeg rublja i stvorili improvizirani gornji dio!

Nakon dvije godine izrade i stotina zahtjeva željnih kupaca, grudnjak je testiran na oba tradicionalna modela i Više od 100 članova tima kako bi dobili široku paletu povratnih informacija. Zapravo je na kraju testirano pet puta više od industrijskog standarda. Imajte na umu da je osnivač i izvršni direktor Parade Cami Tellez samo 23 godine. Podsjetite me opet zašto se toliko velikih tvrtki za donje rublje i donje rublje i dalje opravdava zašto ne mogu inkluzivnu veličinu pretvoriti u stvarnost?

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Parade Bralettes

Ljubaznošću Parade.

Na stranu moja vjera u brend, znao sam da želim isprobati bralete za sebe. Za referencu, veličina sam 10 i 34E i imam duboku ljubavnu vezu sa svojom Scoop Bralette u Banana Split u veličini XL. To je uistinu sve što želim i još više – i osim što mi pruža pravu količinu podrške i utjehe, u tome se osjećam i super vruće. Smijem li to reći? To je ta magija Parade, dušo!

Isprobala sam bralet Triangle i svidjela mi se i ona, ali mislim da sam trebala prilagoditi svoja puna prsa jer sam definitivno iskočila vrijeme ili dva. Zato je moj glas za dame s većim prsima definitivno Scoop. Također ne daje uniboob vibracije, što stvarno, jako cijenim. Nije lako s kašikastim izrezom!

STILEKSTAR |  Parade Bralettes

Ljubaznošću Parade.

Kao i kod mog Parade donjeg rublja, traka (nazvana AirBand) uistinu se pomalo savija u obliku prilikom pranja, tako da definitivno osušite ove bebe kako bi vaša bralette bila savršena kako biste je mogli nositi svaki dan. Znam da znam.

Sve u svemu, prezadovoljan sam Paradeovim početnim lansiranjem bralette, na kojem sada možete kupovati web mjesto marke. Jedina zamjerka mi je što znam da ću kupiti još desetak kad u budućim kolekcijama spuste još neodoljivije boje. Parade, hvala ti sise, ali moj novčanik te mrzi.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *