Home / kućni dekor / Ovo ekološko odmaralište pruža opuštajuće utočište na obali Kornusa

Ovo ekološko odmaralište pruža opuštajuće utočište na obali Kornusa

Ukiyo je ekološki prihvatljivo utočište s modernim skandinavskim utjecajima, smješteno u Coveracku, obalnom ribarskom selu u Cornwallu u Velikoj Britaniji. Divlji obalni pogledi u potpunosti su izloženi u ovom raskošnom skrovištu koje nudi kiparski namještaj suptilnog urbanog osjećaja sa svojim izlivenim betonom. Ovaj dom ime je dobio po japanskoj kulturi, prevodeći se u “plutajući svijet”, pružajući blaženi bijeg od užurbanog brušenja svakodnevnog života.

Smještena iznad uvale Coverack, ova luksuzna vila za samoposluživanje pruža veličanstveni eskapizam tijekom godišnjih doba. Tijekom ljetnih mjeseci pronaći ćete niz divljih cvjetova, dok zima donosi ćudljive oluje koje će biti savršen izgovor za sklupčanje dekom oko vatre. Izmak iz priobalja iz snova za stanovnike gradova, ovo povlačenje postiže elegantnu ravnotežu između industrijske vibracije i prirodnog okruženja u kojem boravi. Nastavimo u nastavku za obilazak …

Moram znati: Ovo privlačno ekološko odmaralište dostupno je za iznajmljivanje, a može se prespavati do četiri gostiju tijekom tri noći ili do tjedan dana. Doznajte cijene i dostupnost kod Jedinstvene smještajne jedinice.

moderna-skandinavska-dnevna soba-prozor-sjedalo-s-pogledom na obalu

Prozori sa slikama uokviruju divlje primorske poglede koji se obavijaju ispred kuće. S ovog vidikovca, sjedi se u prvom redu do bijesnih oluja na moru tijekom zimske sezone.

moderno-skandinavska-dnevna soba-s-kaminom

Skulpturalni namještaj pruža ugodnu i opuštajuću atmosferu dnevnom boravku, uz prostirke od jute i lanene jastuke postavljene uz prozorske daske. Plamenik trupaca i spremište trupaca osigurat će mnogo sati topline tijekom hladnijih zimskih mjeseci u ovoj ugodnoj dnevnoj sobi.

moderno-skandinavska-dnevna soba

Osim što je moderno elegantan, ovo je i ekološki prihvatljiv dom, izgrađen od različitih recikliranih materijala, zajedno s toplinskom pumpom izvora zraka koja se koristi za grijanje i toplu vodu.

moderno-skandinavska-kuhinja

U kuhinji ormari od bijeljenog drveta unose mekoću i toplinu u izgled industrijskog betona. Mali otočić nudi ležerne smuđeve za neformalno ručavanje ili druženje s kuharicom.

moderno-skandinavske-kuhinje-otvorene-police

moderno-skandinavska-kuhinja

Što volimo: Ovo ekološki prihvatljivo odmaralište nudi ležernu i opuštajuću atmosferu za bijeg od gradskog života i uživanje u svemu što obalni život nudi. Volimo ugodnu dnevnu sobu s velikim prozorom slika uokvirenim pogledom na more, idiličnim mjestom za uvijanje uz dobru knjigu! Također volimo vanjsku terasu s hidromasažnom kadom i nevjerojatnim prostorom za kamin, izvrsnim mjestom za promatranje zalaska sunca nakon dugog dana razgledavanja.

Reci nam: Bi li ovo odmaralište na moru u Cornishu bilo vaše idealno bijeg za odmor? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte jednu od naših omiljenih kućnih tura koju smo prikazali u Velikoj Britaniji ovdje na One Kindesign: Sanjiva luksuzna šumska kabina u zapadnom Sussexu: Mali medvjed.

moderno-skandinavska-kuhinja

Smještena u prizemlju, ova kuhinja otvorenog rasporeda nudi i formalne i neformalne prostore za blagovanje. Ovdje u čistim linijama pronalazite nagovještaj japanskog stila i dodira tamnih nijansi pomiješanih s drvetom i betonom.

moderno-skandinavsko-stubište

Plutajuće stubište vodi iz dnevnog boravka otvorenog plana, kuhinje i blagovaonice do dvije dvokrevetne spavaće sobe.

moderno-skandinavska-spavaća soba-s-pogledom na obalu

Omogućavajući zadivljujući pogled na kornlinsku obalu, glavna spavaća soba sadrži samostojeću kadu odjevenu pepelom u dnu kreveta – savršenu za umakanje stresa.

moderno-skandinavska-spavaća soba-s-pogledom na obalu

moderno-skandinavska-kupaonica

moderno-skandinavska-kupaonica

Prepravljena drvena taština u glavnoj kupaonici donosi sirove rustikalne teksture u ovaj dom.

moderno-skandinavska-spavaća soba

Tuš soba otvorenog koncepta prekrivena je proizvodom nazvanim “altrock”, koji je suvremena teraco površina ručno izrađena u Londonu. Izdržljiv, jedinstven i izrađen od 87% obnovljenih i recikliranih materijala.

moderno-skandinavska-kupaonica

moderno-skandinavska-spavaća soba

Spavaća soba za goste ovog ekološkog utočišta gleda kroz palmu na vrt. Zip-and-link spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s tuš kabinom.

moderno-skandinavska-spavaća soba

moderno-skandinavska-spavaća soba

moderno-skandinavska-spavaća soba

moderno-skandinavska-kupaonica

moderna-skandinavska-terasa-s-hidromasažnom kadom

Smješten na poluotoku Lizard u Cornwallu, okružen živicama ispunjenim cvijećem, pruža savršeno mjesto za ovu ugodnu terasu. Gosti se mogu prskati u mirnim vodama zaštićene uvale Coverack ili se zavaliti u masažnoj kadi s cedrovinom Ukiyo. Poslije se čovjek može smjestiti na vanjsko sjedalo oko bučne vatre s čašom vina.

moderna-skandinavska-terasa-s-hidromasažnom kadom

moderna-skandinavska terasa-s-vrućom kadom i kaminom

moderna-skandinavska-terasa-s-ognjištem

Coverack-Cornwall-obala

Ranojutarnji usponi mogu odlutati do bujnih vrtova i promatrati ribara kako dovlači večeru od vašeg jastoga, koju kasnije u poslijepodnevnim satima možete pokupiti iz luke.

Coverack-Cornwall-šuma

Fotografije: Ljubaznošću © Jedinstveni boravci u kući / +44 (0) 1637 881183

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *