Home / kućni dekor / Ovaj nevjerojatni moderni pustinjski dom uokviruje pogled na planinu Camelback

Ovaj nevjerojatni moderni pustinjski dom uokviruje pogled na planinu Camelback

Rudnik ranča zajedno s Konstrukcija identiteta stvorio je ovaj nevjerojatan moderan pustinjski dom smješten na imanju jedinstvenog oblika u podnožju planine Camelback u Phoenixu u državi Arizona. Dizajn je započeo velikim, konzolnim krovom koji se naginje prema planini Camelback, uokvirujući poglede i stvarajući neprekidnu vezu između prednjeg trijema, velike sobe i stražnje natkrivene terase kroz 3 staklena vrata u džepovima.

Krov ovog doma na solarni pogon postao je poznat pod nazivom „Veliki vrh“, klimanje glavom ideji da se obiteljski život često može osjećati poput cirkusa pod jednim krovom. Izgled društvenih dijelova kuće osmišljen je tako da pruža razne načine za pogled na planinu.

moderan-dom-eksterijer

Polujavni prednji trijem izlazi ispred pročelja kuće kako bi se uhvatio pogled na dio planine s “glavom devine glave”, plafon presvučen hemlockom velike sobe naginje se kako bi s pogleda mogao vidjeti ostale dijelove planine. kuhinja i blagovaonica i još 2 džepna staklena vrata otvaraju taj prostor do stražnje natkrivene terase koja uokviruje isti pogled na koji ćete uživati ​​dok živite na otvorenom.

moderan-bazen

Što volimo: Ovaj nevjerojatni moderni pustinjski dom osmišljen je tako da se ulije u spektakularne poglede na planinu Camelback, jednu od najfinijih planina u dolini. Fantastičan bazen neophodan je za prolazak ljeta s pustinjskom vrućinom, a ovaj je savršen za obiteljski život i zabavu prijatelja … posebno s tim pogledima!

Reci nam: Što vam se čini najprivlačnijim u dizajnu ovog doma i koje biste detalje promijenili? Javite nam u komentarima ispod, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih spektakularnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, The Ranch Mine: Moderna minimalistička kuća pruža osvježavajuću oazu u pustinji Arizona, a Cool moderna dvorišna kuća promovira život na otvorenom i otvorenom u Arizoni.

moderan-bazen

moderno uređena terasa

moderno uređena terasa

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderna-dnevna soba

moderna-dnevna soba

moderno-dvorana

moderno-kupaonica

moderno-glazbena soba

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderna-kupaonica-tuš

moderna-kupaonica-kada za natapanje

moderan-bazen

moderan-bazen

moderna-terasa-s-kaminom

    moderno-crijep

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-ulaz

moderan-dom-eksterijer

moderan-bazen

FOTOGRAF Roehner + Ryan

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *