Home / kućni dekor / Ovaj nevjerojatni mali teksaški dom poziva na ljepotu prirode iznutra

Ovaj nevjerojatni mali teksaški dom poziva na ljepotu prirode iznutra

Ovaj suvremeni mali dom dizajnirao je A. Grupa arhitekata, smješteno u četvrti Little Forest Hills u Dallasu u Teksasu. Vlasnik ovog posjeda postigao je dva lota na aukciji DEA. Postojeći dom koristi se kao posjed za iznajmljivanje, dok je postojeća garaža preuređena u nevjerojatan kućni ured.

Na drugom je posjedu izgrađen potpuno novi dom od 1450 četvornih metara stambenog prostora, parcela veličine 50 x 150 metara zamišljena da poboljša vezu s gradilištem. U kući se nalaze dvije spavaće sobe i dvije i pol kupaonice, što je smješteno među prirodu ovog vlasnika kuće koji je strastveni vrtlar.

suvremeni-dom-eksterijer

Vlasnik je izazvao arhitekte da stvore dom koji će moći živjeti i u zatvorenom i vani. Ta je želja, zajedno sa skromnim proračunom, iziskivala mali trag. Ovo kompaktno stanovanje živi puno veće od svoje veličine zbog povezanosti s otvorenim prostorom i promišljene upotrebe prirodne svjetlosti.

suvremeni-dom-eksterijer

Imajući na umu maksimalan sjaj na otvorenom, stan je dizajniran oko nekoliko velikih stabala i prepoznatljivih vrtnih površina. Svaki je životni prostor vizualno povezan s gradilištem kroz različite veličine prozora i primijenjenog materijala koji služi kao kulisa za krajolik.

suvremena-kuhinja

Korištenje prirodnog svjetla i organizacija masiranja daje održivu prirodu domu, pružajući neizravno svjetlo aktivnim dijelovima prebivališta.

suvremena blagovaonica

Što volimo: Dizajn ovog malog doma nadahnut je prirodom, s naglaskom na život u zatvorenom i na otvorenom. Windows pomaže uokvirivanju pogleda na zeleno okruženje, istodobno donoseći prirodnu dnevnu svjetlost. Posebno volimo kako su arhitekti dizajnirali ovaj dom kako bi osigurali privatnost u spavaćim sobama, istodobno brišući unutarnje-vanjske granice u glavnim životnim prostorima.

Reci nam: Što mislite o cjelokupnom dizajnu i estetici ovog doma? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fascinantnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili u programu One Kindesign u državi Texas: Svijetleća i prozračna rezidencija u suvremenom stilu u Dallasu i Izvanredan suvremeni dom u Teksasu s inspirativnim detaljima dizajna.

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremeni-stubište

suvremeni-stubište

suvremeni-stubište-gore-odmorište

Odnos unutarnjeg i vanjskog prostora dodatno se očituje u izrazu dvostrukog volumena polikarbonatnog zida koji poplavlja stubište i glavne životne prostore prirodnim svjetlom tijekom dana.

Iznad: Završna obrada je poliuretan visokog sjaja koji je korišten na ovim podovima od šperploče.

suvremena-spavaća soba

suvremena-spavaća soba

Stan koristi igru ​​čvrstog i praznog prostora za uokvirivanje specifičnih pogleda, dok kontrolira količinu izravne sunčeve svjetlosti koja ulazi u privatne životne prostore.

suvremena-spavaća soba

suvremena-obiteljska soba

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-vrt

suvremeni-dom-ulazak

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

FOTOGRAF Craig Kuhner Arhitektonska fotografija

kompaktni-suvremeni-dom-tlocrt

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *