Home / kućni dekor / Ova ugodna planinska kabina nudi opušteno življenje na jezeru u Montani

Ova ugodna planinska kabina nudi opušteno življenje na jezeru u Montani

Ovu ugodnu planinsku kabinu dizajnirao je i konstruirao Denman Construction, smješteno na jezeru Ashley, prekrasnom jezeru malo izvan Kalispella, u sjeverozapadnom dijelu Montane. Okružen planinama Salish, ovaj dom sadrži skrivena vrata, police za knjige s igrama i mnoštvo nadahnuća osobnih veza vlasnika s tim područjem. Srce ove kabine je dobrodošlica mnogim članovima obitelji i gostima u opuštajuću atmosferu i beskrajnu zabavu na jezeru.

rustikalno-dnevni boravak

Što volimo: Ova šarmantna planinska kabina u Montani nudi toplu paletu materijala s udobnim namještajem i privlačnim detaljima. Volimo lebdeće stropove u velikoj sobi s prekrasnim kaminom obloženim opekom i velikim prozorima koji preplavljuju prostor prirodnim svjetlom. Trosobni zaslon s trijema također je fantastičan element u ovom domu, prekrasno mjesto za ručavanje na otvorenom, umanjeno za bube i zaklonjeno od elemenata.

Reci nam: Koji su elementi u dizajnu ovog doma najprivlačniji? Bi li ova kabina na jezeru bila vaša ideja konačnog povlačenja iz snova? Javite nam zašto ili zašto ne u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nadahnjujućih kućnih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u prelijepoj državi Montana: Moderno planinsko utočište u Montani ugrađeno je u obronke brda i ugodno rustikalno odmaralište u pozadini planina Bridger i rustikalne planine Montana povlačenje nudi utočište opuštanja.

brdska kabina-blagovaonica

rustikalno-kuhinjska

planinska-kabina-kuhinja

rustikalno stubište

rustikalno-spavaća soba

rustikalno-kupaonica

planinska-kabina-zasjenjena-trijem

Jedinstvena inspiracija za ovaj stropni ventilator. Baš lijepo mjesto za opuštanje nakon dana na jezeru. Smješten tik uz kuhinju, ovo je vrhunski zabavni prostor. Veliki ekranizirani prozori pružaju mirni pogled na obalu jezera, dok vrata pružaju prikladan pristup jezeru.

FOTOGRAF Gibeonska fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *