Home / kućni dekor / Ova sofisticirana kuća u Lincoln Parku posvećena je ležernom obiteljskom životu

Ova sofisticirana kuća u Lincoln Parku posvećena je ležernom obiteljskom životu

Ovu izuzetnu gradsku kuću dizajnirao je Razvoj Middleforka, smješten u Lincoln Parku, slikovitom kvartu u Chicagu u državi Illinois. Ulazeći u ovu rezidenciju površine 5.300 četvornih metara, središnji ulaz okružuje formalni dnevni boravak i blagovaonica s obje strane. Prostrana gurmanska kuhinja / velika soba proteže se stražnjim dijelom glavnog kata, otvarajući se na terasu koja se sastoji od nešto više od 700 četvornih metara raskošnog vanjskog životnog prostora.

Ovaj stan također prikazuje otvoreno četverokatno stubište preplavljeno prirodnim, južnim svjetlom, kao i obiteljsku sobu na nižoj razini, četiri spavaće sobe (uključujući dva en-suite) na drugoj razini, te dodatne dvije spavaće sobe i radnu sobu na treći nivo. Prostrana krovna paluba od 500 četvornih metara dostupna je s vrha stubišta, pružajući dodatni vanjski prostor za igru ​​i zabavu.

tradicionalni-dom-ulazak-čikago

Zbog smještaja i oblika posjeda, ispod kuće se nalazi grijana garaža s dva automobila, koja vlasnicima omogućuje direktan ulaz iz garaže u blatište na nižoj razini. Sve vanjske prostore dizajnirao je Pejzažni studio Prassas.

tradicionalna-dnevna soba

Dizajnirana s obzirom na obiteljski život, ova je rezidencija dizajnirana za zabavu i prihvaća sofisticiranost i udobnost. Unaprijed ožičen HD video, audio i sveobuhvatnim niskonaponskim uslugama, ovaj je stan u mogućnosti smjestiti i distribuirati sve niskonaponske usluge koje zatraže stanovnici.

tradicionalna blagovaonica

Što volimo: Ova lijepo uređena kuća Lincoln Park nudi obiteljski elegantan, ali udoban prostor za život i zabavu. Atraktivna vanjska fasada predstavlja veliku privlačnost rubnika, pozivajući goste u ovaj višekatni dom. Od raskošnih rasvjetnih tijela do prekrasnog izbora materijala i završnih obloga, ovaj dom ima bezvremenu privlačnost u kojoj će se uživati ​​dugi niz godina.

Reci nam: Koji su elementi dizajna u ovom domu najprivlačniji i zašto u komentarima u nastavku!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih turneja po kućama u Chicagu koje smo prikazali ovdje u programu One Kindesign: Kuća Lincoln Park zapanjujući je prikaz arhitekture u francuskom stilu i Warm i poziva na suvremeno utočište s pogledom na jezero Michigan.

tradicionalna blagovaonica

tradicionalno-kuhinja

tradicionalni-kuhinjski sudoper

tradicionalno-kuhinja

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalno-stubište

tradicionalno-spavaća soba

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-dom-teretana

tradicionalna-vanjska paluba

tradicionalna-vanjska paluba

FOTOGRAF Steve Hall / Hedrich Blessing

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *