Home / kućni dekor / Ova rustikalna brdska kabina ima sanjiv pogled na Španjolske vrhove

Ova rustikalna brdska kabina ima sanjiv pogled na Španjolske vrhove

Ova rustikalna brdska kabina koju je dizajnirao Pearson Design Group u suradnji sa Lohss Construction nalazi se u poželjnom kvartu Wildridge Fork španjolskog kluba Peaks, Big Sky, Montana. Ovo otvoreno i prozračno utočište za kamen i drvo obuhvaća gotovo 5.000 četvornih metara raskošnog životnog prostora.

Smješten na planini, dom uživa u dramatičnim pogledima na španjolski vrh i Lone Peak sa strateški postavljenih prozora. Prekrasan tlocrt dizajniran je za obiteljski život i zabavu. Luksuzne pogodnosti uključuju vanjski kamin na drva zajedno s kaminima obloženim kamenom u mnogim unutarnjim životnim prostorima.

rustikalna-planinska-kabina-eksterijer-sa-snijegom

Obilna upotreba drva u ovaj dom donosi privlačnu toplinu. Na donjoj razini, ugodna obiteljska soba opremljena je mokrim barom i vinskim podrumom. Prilagođeni namještaj, oprema i pomno odabrani dodaci dodaju ukupnu rustikalnu ljepotu ovog planinskog stana.

rustikalna-planinska-kabina-eksterijer-sa-snijegom

Što volimo: Ova rustikalna planinska kabina svojim stanovnicima nudi toplu i privlačnu atmosferu. Kameni kamini igraju integralnu ulogu u ovom domu, ne samo što pružaju žarište životnih prostora, već nude i toplinu i ambijent. Značajka zaustavljanja emisije ovog doma su pogledi. Smješten na planinskom vrhu, krajolik koji oduzima dah pruža osjećaj smirenja svima koji imaju dovoljno sreće da ovdje provedu neko vrijeme.

Reci nam: Koji su vam detalji u dizajnu ovog stana najprivlačniji i što biste promijenili? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fascinantnih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma, Pearson Design Group: Sanjiv rustikalno-moderan planinski stan okružen zemljom Big Sky i nevjerojatnom obitelji nalik kampu. povlačenje u Wisconsinu s idiličnim postavkama uz jezero.

rustikalno-dnevni boravak

Najmoderniji i učinkovitiji sustav zračenja koji zrači cirkulira toplu vodu u cijevima ispod poda. To zagrijava pod, što pak zagrijava ljude koji koriste sobu.

rustikalno-dnevna soba-dvorana

rustikalno-kuhinjska

Iznad: Kuharska kuhinja za pripremu obroka i lijepo uređena blagovaonica savršeno su mjesto za druženja s obitelji i prijateljima. Kuhinjska ploča je četkana / razmažena Uba Tuba.

rustikalna blagovaonica

rustikalna-dvorana-stubište

rustikalna spavaća soba-s-kaminom

rustikalno-kupaonica

rustikalna-spavaća soba na kat sa spavaćom sobom

rustikalna-dnevna soba-kamin

rustikalna-planinska-kabina-paluba-s-drvom-gaurdrail

rustikalna-planinska-kabina-vanjska-terasa-sa-snijegom

rustikalna-planinska-kabina-eksterijer-sa-snijegom

Fotografije: Ljubaznošću tvrtke Lohss Construction

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *