Home / kućni dekor / Ova prelijepa pregradnja kuće u Washingtonu utjelovljuje toplinu i karakter

Ova prelijepa pregradnja kuće u Washingtonu utjelovljuje toplinu i karakter

Ovaj bezvremenski dom prošao je unutarnju prepravku od strane tvrtke za dizajn interijera Studiji ruda, smješteno u ruralnom predgrađu Seattla u podnožju kaskada u Washingtonu. Sadržavajući prekrasan teren, obiteljski tlocrt i dovoljno prostora za zabavu, vlasnici su kupili ovo dvadeset godina staro imanje unatoč umornim i zastarjelim završetcima.

Ne želeći iznova izmisliti kuću, zamolili su projektni tim da ostavi opći izgled netaknutim dok uklanjaju sve završne obloge i uređaje kako bi započeli iznova. Željeli su da se njihovo stanovanje od 6.300 četvornih metara osjeća opušteno uz tihi glamur koji odražava njihovo dobro proputovano stajalište.

DETALJI O DIZAJNU: DIZAJN UNUTARNJIH DIJELOVA Studiji ruda OPĆI IZVOĐAČ Jordan Valente Izgradnja NAMJEŠTAJ PO MJERI Chadhaus KABINETRIJA Handcraft Inc. LIJEPA UMJETNOST Winston čuvari

prijelazni stil-kuhinja

Crveni hrast, škriljevac i granitna pločica zamijenjeni su paletom bijelog hrasta, bogato žilavog mramora i mutnih zeleno-sivih boja. Prilagođeni ormari imaju umetnuta vrata i ladice s podnožjem u ravnini ispisanim na pod. Hardver i rasvjetna tijela suvremeniji su od ostatka preuređenog prostora, što odražava posebnu perspektivu vlasnika kuća.

prijelazni stil-kuhinja

Iznad: Kuhinja je transformirana s novim ormarima i hardverom za pomlađivanje. Pločica backsplash je pločica Ait Manos tvrtke Ann Sacks, dok su radne plohe kvarc Caesarstone. Iznad otoka privjesna svjetla od prozirnog stakla potpisuje O’Lampia. Slavine su kod Rohla, dok je sudoper na farmi Shaw, oboje iz Fergusona.

prijelazni-stil-ležerna-blagovaonica

Dekoracija je održavana relativno neutralno u odnosu na poglede izvana, s malim dozama maslinasto zelene i nebesko plave boje koja se odnosila na tlo oko kuće.

prijelazni-stil-ležerna-blagovaonica

Što volimo: Ova pregradnja kuće u Washingtonu čuva strukturu, a potpuno osvježava interijere. Uglavnom neutralna paleta boja održava životne prostore osjećajima svijetle, prozračne i bezvremenske. Posebno volimo prekrasnu kuhinju, s njenim čistim, suvremenim linijama i izvrsnim izborom materijala. Sveukupno, dizajner je nevjerojatan posao stvorio novo nadahnuti dom za obiteljski život i zabavu.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici dizajna ovog obnovljenog doma? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte jednu od naših omiljenih kućnih tura koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u državi Washingon:

prijelazni stil-formalno-blagovaonica

Iznad: U blagovaonici je stol od oraha iz Chadhaus, okružen orahovim stolicama Carl Hansen & Søn. Rasvjetna tijela je od Gabriela Scotta. Na podu hrastove podnice iz All-Star Flooring & Remodel. Na njega je naslojen antikni tepih, a izvor je Cisco Hone. Iznad credenze, umjetničko djelo je Matthew Wetschler.

prijelazni stil-formalno-blagovaonica

dnevna soba u prijelaznom stilu

dnevna soba u prijelaznom stilu

Iznad: U dnevnoj sobi je okružen kamin oslikan u aveniji Grége 991 | Benjamin Moore. Iznad kamina, umjetničko djelo je Kandis Susol iz Winston Wachter Fine Art. Womb stolica Rove Concept i otoman nadahnuti su izvornom finskom arhitekturom sredinom stoljeća.

dnevna soba u prijelaznom stilu

prijelazni stil-dom-ured

Iznad: Prije preuređenja, ova je studija bila mnogo tamnija i teža. Dizajner je uljepšao ovaj prostor odabirom boje boje Coastal Fog 976 | Benjamin Moore za mlinarstvo i Schumacherova rafija za ostale zidove. Na prozoru je rimska sjena tkanina Kerry Joyce Textiles.

prijelazni stil-dom-ured

prijelazni stil-dom-ured-prozor

soba u prahu u prijelaznom stilu

spavaća soba u prijelaznom stilu

Iznad: U spavaćoj sobi krevet Restoration Hardware u višegodišnjoj posteljini ukrašen je padobranskim posteljinama. Zidni pokrivač je Phillip Jeffries, dok su tretmani prozora u platnenoj tkanini Schumacher Kandira. Na noćnom ormariću Restoration Hardware lampica je tvrtke Arteriors. Par stolica su tvrtke Cisco Home.

spavaća soba u prijelaznom stilu

prijelazni stil-kupaonica

Iznad: U kupaonici se ističe mramornim pločama od Calacatte, dobivenim iz Meta Marble & Granite, dok je u kadi obrubljen Calacatta Gold mramor iz Ambienta. Na podu su porculanske pločice u kompletu s prekrasnim vintage Oushakom iz Driscoll Robbins Fine Carpetsa.

prijelazni stil-kupaonica

Iznad: Dvostruke ispraznosti s obje strane kupaonice sadrže Axor slavine iz Fergusona. Taštinu osvjetljavaju Visual Comfort podloge. S obje strane kade nalaze se zidne svjetiljke Arteriors. Tretman prozora je rimska sjena u Coraggio tkanini.

FOTOGRAF Fotografija Harisa Kenjara

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *