Home / kućni dekor / Ova nizozemska seoska kuća na otoku Coronado sadrži najljepše detalje

Ova nizozemska seoska kuća na otoku Coronado sadrži najljepše detalje

Eric Olsen Dizajn u suradnji sa Dizajn RailiCA je obnovio ovu holandsku kolonijalnu seosku kuću iz 1927. godine smještenu na otoku Coronado, u San Diegu u Kaliforniji. Dizajner je bio spreman popraviti originalne dizajnerske značajke u ovom domu, uključujući serpentinski rukohvat stubišta i podnice od crvenog hrasta od tri inča u cijelom domu.

Dizajner je inspiraciju crpio iz duge povijesti pomorske zrakoplovne baze koja je bila smještena na sjevernom kraju otoka. Dodala je prevelike mesingane uvlake u kuhinju (hardver prikladan za brodsku kuhinju) i tapete s maskirnim uzorkom u ulazu doma. Nastavite u nastavku kako biste vidjeli ostatak ove nevjerojatno inspirativne kućne turneje …

nizozemska-kolonijalna-seoska kuća-ulaz

Što volimo: Ova nizozemska seoska kuća sadrži odvažne, kreativne i čiste detalje kroz svoj jedinstveni redizajn. Volimo nizozemski ulaz u dom i svijetložuti vintage klavir koji pozdravlja goste. Naša omiljena dizajnerska značajka je kuhinja na otvorenom u zatvorenom, što je fantastično mjesto za druženje u toplom ljetnom danu nakon kupanja u bazenu. Također volimo prekrasne pločice na glavnom tušu u kupaonici!

Reci nam: Što mislite o cjelokupnoj estetici dizajna ovog doma? Postoje li detalji koje biste voljeli da se na drugačiji način preuređuju? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign koji se nalaze na otoku Coronado u San Diegu: Suvremena kuća na plaži nadahnuta Istočnom obalom u Coronadu u Kaliforniji i Suvremena kuća s privlačnim španjolskim utjecajima u Kaliforniji.

nizozemska-kolonijalna-seoska kuća-ulaz

seoska kuća-blagovaonica

seoska kuća-ulazak-s-maskirnom-pozadinom

seoska kuća-ulazak-s-maskirnom-pozadinom-i-žutim-klavirom

Iznad: Vintage klavir dao je ton ovom projektu nizozemske seoske kuće, oživljenom lakiranom kabanicom žute boje. Poklon za obitelj od arhitekta, glavom u prošlost.

seoska kuća-blatnica

seoska kuća-dnevna soba-s-nautičkim naglascima

seoska kuća-blagovaonica

nizozemska-kolonijalna-seoska kuća-vanjska-prolazna-kuhinja

Kako bi proširio život u zatvorenom, dizajner je kuhinjski prostor proširio na otvoreno. Postojeći je prozor uvećan kako bi se stvorio bar na otvorenom s bakrenim krovnim nadvisom. Ovaj produžetak krova također će pomoći zakloniti mramornu ploču koja teče iz unutrašnjosti. Preklopni stakleni prozor lako se otvara kako bi grickalice iz kuhinje prenijeli vlasniku dvoje djece ili gostiju kada se kupaju u bazenu.

seoska kuća-kuhinja

šarene-dječje-spavaće sobe-s ugrađenim stolom u stilu plaže

Krov ovog doma u stilu gambrela predstavljao je zanimljiv izazov za sinovu sobu. Zbog tehničkih aspekata gdje započeti i zaustaviti suhozid, dizajner je želio izbjeći glavobolju i umjesto toga odlučio je sve obložiti pločama od šperploče širokim šest centimetara – zidovima, stropom i ugrađenim stolom. Crvene i plave trkaće pruge oslikane su na zidu i stropu kako bi se kutovi osjećali namjerno i stvorili jedinstvenu žarišnu točku.

kupaonica-dječja-spavaća soba u stilu plaže

seoska kuća-kupaonica

U dječakovoj kupaonici korito sudopera pruža nevjerojatan izgled, ali mu nedostaje spremišta. Dizajner je uklonio noge crvenog ormarića s vatrogasnim motorima i pričvrstio ga na zid kako bi odložio ono osnovno za kupanje.

spavaća soba u stilu plaže

spavaća soba-s-kaminom u stilu plaže

kupaonica-s-kadom u stilu plaže

kupaonica-s-kadom u stilu plaže

Nekad kartaška soba, ovaj je prostor pretvoren u glavnu kupaonicu nalik toplicama. Tradicionalne detalje poput keramičkih pločica nadahnutih Parizom na tušu i kadom za natapanje nadopunjuju suvremene taštine. Dizajner se odlučio za montiranje taština kako bi stvorio osjećaj prostranosti. Umočene boje stolice su iz Serena i Lily.

kupaonica-tuš-s pločicama s uzorkom u stilu plaže

Pariški metro 1 – Studio Tabarka 6x6x1 / 2 ručno izrađene pločice od terakote donose tradicionalni europski okus ovom tušu u kupaonici.

seoska kuća-praonica rublja

Praonica je prvotno bila dio glavne kupaonice. Sada svoj vlastiti prostor, dizajner je integrirao mješavinu otvorenih polica i ugrađenih ormarića, zajedno s ogradama. Iako je bio korisni prostor, dizajner se odlučio za dašak hirovitosti. Željela je da se osjeća kao da ulaziš u malenu trgovinu u Danskoj. Uzimajući inspiraciju iz ove vizije, ugradila je gorušičasto žute industrijske podloge, naglašene obloge i zeleno-crnu boju. Uzdignuvši raspoloženje, također je obojila strop u istu nijansu.

spavaća soba u stilu plaže

seoska kuća-kupaonica

dječja-domaća-zadaća u stilu plaže

seoska kuća-ulazak-s-maskirnim-tapetama-i-žutim-berbom-klavirom

FOTOGRAF Fotografija Karyn Millet

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *