Home / kućni dekor / Ova nevjerojatna kućna preobrazba u Teksasu ima najsanjaniju kuhinju

Ova nevjerojatna kućna preobrazba u Teksasu ima najsanjaniju kuhinju

Dizajn i gradnja Havena odgovoran je za ovaj nevjerojatan uređenje doma sa stilskim detaljima smješten na dva hektara u sjevernom San Antoniju u Teksasu. Ova prilagođena kuća prvotno je sagrađena 2007. godine i bilo joj je potrebno opsežno ažuriranje kako bi udovoljilo životnim potrebama mlade obitelji. Kuća površine 5.356 četvornih metara transformirana je kako bi pružila općenito uglađenu i čistu estetiku. Obnova kuhinje dala je ton ostatku ovog nevjerojatnog uređenja kuće.

Stil nije bio idealan za nove vlasnike, ali ormari od tamnog drveta još uvijek su bili dobre kvalitete, a uređaji nisu bili toliko stari. Kako bi uštedio novac na obnovi, projektni tim ispunio je čvorove na čvornatim ormarićima od johe i hladnjaku obloženima. Svježi sloj boje učinio je da se čine potpuno novim. Zamijenjeni su gornji ormarići, zajedno s novom haubom i otokom. Stil vrata napravljen je tako da odgovara postojećim ormarima i obojan u istu boju.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Barske stolice su counter stolica Everly Quinn “Malin”, presvučena Kravet-om u kremasti vinil.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Ova nagrađivana kuhinja sadrži mješavinu bijelog i tamnog ormarića, oslikanih u Onyx 2133-10 – Benjamin Moore i Pure White SW 7005 – Sherwin Williams. Ormari na crnim ormarićima su kolekcija hardvera Dover u lakiranom brušenom mesingu, Hardver za restauraciju. Na bijelom ormariću je Elroy ladica za uvlačenje ostarjelog mesinga i uljne trljane bronce, Pomlađivanje. Veličina: 418 četvornih metara, 22 sa 19 metara.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Značajke ove kuhinje uključuju dvoetažni otok 7′-5 ″ x 7′-5 ″ otok s sjedećim mjestima za do pet osoba. Gornji ormari složeni su tako da gotovo dosegnu visinu stropa od 12 stopa. Tu su i dva sudopera, prilagođena napa, te prilagođena izvlačenja za smeće / recikliranje, posuđe za kuhanje i začini.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Preko otoka su rasvjetna tijela luster Glendale od 13 inča tvrtke Hudson Valley Lighting. Pod je europski hrast s prilagođenom sivom mrljom, daskama od 6 inča u slučajnim duljinama.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Lajsne za pločice i ograde za stolice: talijanska mramorna pločica Bianco Carrara Amalfi od Trgovina pločicama.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Obodne radne površine su London Sky – korijanski kvarc, dok je otočna ploča kvarc Calacata 981, Walker Zanger. Uređaji su Monogram i General Electric.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Aspirator visine 60 inča izrađen je po mjeri proizvođača Aries Woodworks. Široki raspon od 48 inča s obje strane donosi prilagođena izvlačenja s odlaganjem za posuđe i začine.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Što volimo: Ova nevjerojatna kućna preobrazba sadrži slinovsku kuhinju u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji. Volimo kako je dizajner uspio sačuvati i ažurirati dio ormara dodajući nove detalje kako bi stvorio potpuno prilagođeni izgled. Prijelazni moderni styling u cijelom domu nudi ovoj obitelji prekrasno ažuriranje u kojem će se uživati ​​godinama koje dolaze.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj transformaciji ovog doma? Postoje li detalji koje biste promijenili da je ovo vaš dom? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz države Texas: Izvanredan suvremeni dom u Teksasu s inspirativnim detaljima dizajna.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

Iznad: Preko asortimana, ukrasna backsplash ploča je “Delaunay” u poliranom Cloud Nine i Dolomite, ručno rezani mozaik iz Studio Line tvrtke New Ravenna – izvor iz Materials Marketinga u San Antoniju.

prijelazno-kuhinjski-preuređivati

prijelazni-dom-ured-pregradnja

Iznad: Odmah pokraj kuhinje, uredski kutak dobio je moderno ažuriranje. Vlasnik kuće želio je radni prostor koji će nadahnuti. Postojeći čvorasti ormari od johe dobili su svježi sloj boje, čisto bijela SW 7005 – Sherwin Williams. Za dašak elegancije dodan je stakleni vrh.

prijelazni-dom-ured-pregradnja

Iznad: Na naglašenom zidu nalazi se uzorak “Interlocking Geo” tvrtke York Wallcoverings. Grafički otisak naziva se “Kraljevsko perje”.

prijelazna-dnevna-soba-preuređena

Iznad: U dnevnoj sobi, naglašeni zid iza TV-a prikazuje “Shining Sisal” Yorka Wallcoveringa. Prilagođeni ormar obojen je u Onyx 2133-10 | Benjamin Moore.

prijelazno-preuređivanje dvorane

Dizajner je oslikao većinu unutarnjih zidova švicarskom kavom OC-45 | Benjamin Moore – sofisticirana i svestrana prljavo bijela nijansa.

prijelazna-blagovaonica-preuređena

Iznad: U ovom elegantno stiliziranom dnevnom boravku rasvjetni je svjetiljka Chanteuse by Currey & Company. Na stolu konzole, stolna svjetiljka Quatrefoil Alabaster, Regina Andrew. Zidovi su oslikani u River Reflections 1552 | Benjamin Moore.

prijelazna-blagovaonica-preuređena

Iznad: Naglašeni zid je Metalni Candice Olson Decadence Luscious, York Wallcoverings.

prijelazna-blagovaonica-preuređena

prijelazni-dom-bar-pregradnja

Iznad: U hodniku koji spaja kuhinju s blagovaonicom, mokri bar koristi se kao stanica za piće. Pločica backsplash je Simone Studio Line tvrtke New Ravenna. Izvorni smeđi ormarići dobili su svježi sloj boje, čisto bijeli SW 7005 – Sherwin Williams. Drvene police zamijenjene su staklom, dok su ladice u osnovnim ormarima zamijenjene hladnjakom za vino GE Monogram.

prijelazno-preuređivanje spavaće sobe

Iznad: U glavnoj spavaćoj sobi vlasnici kuća željeli su sofisticiranu i prijelaznu estetiku. Njihov postojeći namještaj ukrašava ovaj prostor, uključujući tapacirani krevet u ugljen sivom, noćne ormariće i komodu od sivog zina. Kako bi olakšao prostor, dizajner je dodao luksuznu posteljinu u krem ​​i zlatnim tonovima.

prijelazno-preuređivanje spavaće sobe

Iznad: Zid s naglaskom prekriven je tapetama s uzorkom, “Serendipity” York Wallcoverings. Iznad kreveta, rasvjetno tijelo je Helix 6-Light Luster – Maxim Lighting.

prijelazno-preuređivanje spavaće sobe

prijelazno-preuređivanje spavaće sobe

prijelazna-praonica-preuređivanje sobe

Iznad: U praonici rublja pod je napravljen tako da izgleda poput opeke, a zapravo je riječ o porculanskoj pločici dimenzija 2 × 10 nazvanoj “Capella Taupe Brick”, a postavljen je u obliku ribje kosti. Trik u izgledu poput cigle je fuga od pola inča!

prijelazna-praonica-preuređivanje sobe

prijelazna-praonica-preuređivanje sobe

prijelazna-praonica-preuređivanje sobe

prijelazna-praonica-preuređivanje sobe

Fotografije: Matthew Niemann Fotografija

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *