Home / kućni dekor / Ova jezerska kuća nadahnuta prirodom u Illinoisu apsolutno oduzima dah

Ova jezerska kuća nadahnuta prirodom u Illinoisu apsolutno oduzima dah

Ova kuća na jezeru nadahnuta prirodom obnovljena je za energičnu peteročlanu obitelj Arhitekti Morgante Wilson u suradnji sa Jamesthomas interijeri, smješten u Winnetki u državi Illinois. Inspiriran otvorenim, ovaj ugodan dom udahnuo je svježi zrak. Potpuna transformacija postignuta je cjelovitom obnovom i dogradnjom crijeva i nastojanjem da se pozove vani, unutra. Nastavite dolje da biste vidjeli ostatak ovog senzacionalnog doma …

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Morgante Wilson DIZAJN INTERIJERA Jamesthomas interijeri DIZAJN KRAJOLIKA Mariani krajolik

tradicionalna-kuća-jezero-ulaz

Što volimo: Ova jezerska kuća nadahnuta prirodom nudi novouređene životne prostore koji su prozračni i privlačni. Budući da ova regija ima duge zime, volimo kako su arhitekti stvorili zatvorene prostore koji unose prirodu unutra, tako da se stanovnici mogu osjećati kao da su povezani s otvorenim prostorom, čak i po lošem vremenu. Kuhinja je također fantastična, s prozorskim prozorima i izvrsnim detaljima dizajna.

Reci nam: Koja su vaša ukupna razmišljanja o cjelovitom redizajniranju ove rezidencije? Postoje li detalji koje biste drugačije vidjeli da je ovo vaš dom? Molimo podijelite svoje misli u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura u državi Illinois koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign: Obiđite dom iz snova s ​​nadahnutim dizajnerskim idejama u Illinoisu i Upečatljiv moderan dom smješten u dubokoj klancu s pogledom na jezero Michigan. .

tradicionalna-jezera-kuća-ulaz-sa-stubištem

tradicionalna-jezera-kuća-ulaz-dvorana

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalna blagovaonica

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalna soba za prah

tradicionalno-sunčalište-blagovaonica

tradicionalna-sunčalište-s-kaminom

tradicionalna-sunčalište-s-kaminom

tradicionalno-kuhinja

Ova dramatično prilagođena kuhinja unosi osjećaj kazališta u svakodnevnu pripremu obroka. Pod od crnog kamena s rustiranim rubom daje prostoru dubinu. Prostor iznad kuhinjskog otoka preplavljuje sobu zasićenom sunčevom svjetlošću. Ormarići od hrastovog zrna unose rustikalnu notu, u skladu s ostatkom doma. Privjesci s industrijskim nadahnućem pojačavaju osjećaj radne kuhinje.

tradicionalna-kuhinja-ležerna-blagovaonica

tradicionalna-kuhinja-ležerna-blagovaonica

tradicionalno-stubište

tradicionalno-konzervatorij

Neugodno slijetanje između prve i druge razine iznova se zamišlja kao svijetlo preplavljen prostor za sjedenje. Ispunjen palmama i ostalim zelenilom, ovaj interijer zimski vrt stvara osjećaj hirovitosti i zabave. Stropni stropni radovi i privjesak inspiriran vrtom dodaju vizualni interes. Na podu betonska pločica Ann Sacks s međusobno povezanim uzorkom kruga daje prostoru razigrani uzorak i boju za vizualnu privlačnost.

tradicionalno-konzervatorij

tradicionalna-dvorana

tradicionalno-spavaća soba

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna kupaonica-kada

tradicionalna-jezera-kuća-eksterijer

tradicionalna-jezera-kuća-eksterijer

Fotografije: Ljubaznošću Morgante Wilson Architects

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *