Home / kućni dekor / Otkrivanje spavaće sobe za goste / obnova sobe – Soba za utorak

Otkrivanje spavaće sobe za goste / obnova sobe – Soba za utorak

Htio sam započeti 2021. na najbolji način na koji znam … s otkrivanjem sobe! Znam da je to svima omiljena vrsta bloga i naša spavaća soba već dugo dolazi. Ovaj smo projekt započeli prošlog ljeta i uzeli smo vremena jer nam nije bio prioritet na popisu za obnovu. Vratilo se natrag hitnijim projektima, ali presretna sam što sam napokon dovršila ovaj prostor. Kliknite za veliku turneju, prije i poslije slika, i naravno svih izvora. Uživati!!

* Neki su predmeti Annie Selke prethodno bili nadareni za ovu preobrazbu, ali ne svi. Hvala vam što ste mi omogućili da podržavam marke i proizvode koje zapravo koristimo i u kojima uživamo, i obrnuto!

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comZnam da će se najčešće postavljano pitanje odnositi na boju boje, pa ću odmah porazgovarati o tome. Koristio sam Halcyon Green Sherwin-Williamsa u nekoliko različitih izvedbi: ravna i polusjajna. Ovaj je prostor bilo TAKO teško fotografirati jer je ovo potpuno kameleonska boja … mijenja se tijekom dana sa svjetlošću, te upija i odražava boje oko sebe. Ovisno o vremenu, sutra bi moglo izgledati potpuno drugačije. Iskreno sam se trudio dobiti ravnomjerno osvijetljene fotografije s točnim prikazom boje. U ovom prostoru boja zaista dobro djeluje – i zapravo sam se spustio na ovu boju, jer sam želio da se boja poklapa sa mojom prekrasnom tapetastom travnatom pozadinom, za jednobojni izgled obloženih pločama. Jeste li špijunirali teksturu travnjaka unutar obloge? U svakom slučaju, ovo je prekrasna boja boje – nije previše zasićena, definitivno nije dosadna i ima lijepu elegantnu dubinu. Svakako bih preporučio da isprobate swatch!

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comPrije nego što zaronimo u obilazak, želio sam podijeliti kako je izgledao ovaj prostor prije nego što smo ga obnovili. Nažalost, učinio sam užasan posao snimajući slike ove sobe, ali bilo je prilično jednostavno. Imao je stropni ventilator, zastarjela vrata i okove građevinske građevine, i čudne kutne police s obradama prozora s zasadnim zasadima kad smo se uselili. Sve spavaće sobe u našoj kući imaju istu istu estetiku …

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comPlan mi je bio zamijeniti vrata, okov, rasvjetu i nadograditi mlinarstvo. Ovdje možete pronaći naš vodič za oblikovanje ploča. Fotografirao sam detaljne upute dok smo radili na instalaciji u ovom prostoru.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comAžuriranjem mlinova i uklanjanjem datiranih završnih obloga (i neparne kutne police), uspjeli smo naglasiti visinu stropa u ovoj sobi i učiniti je arhitektonski zanimljivijom. Bacam jednu od fotografija s popisa nekretnina u nastavku, tako da možete dobiti drugu prije vizualnog …

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comZamjena tretmana prozora napravila je veliku promjenu, dopuštajući da više svjetlosti dospije u sobu. Tkane sjene i draperije ne samo da izgledaju privlačnije, već su i funkcionalnije. Kada je zatvoreno, svjetlo je potpuno zatamnjeno, što je optimalno za prijatelje i obitelj koji će ostati u ovom prostoru.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comU svom domu imamo više spavaćih soba … ovo je zapravo prva od četiri(!) koje smo obnovili (dolazi još puno preuređenja spavaće sobe!). Znala sam da se želim malo zabaviti s ovim prostorom, u smislu dizajna i kreativnosti. Emmett i ja uvijek mozgamo kako će naš dom izgledati kako se razvija, a oboje smo zamislili da naše gostinske sobe poprimaju ugodnu estetiku butik hotela. Htio sam stvoriti prostor koji je bio malo eklektičniji i zanimljiviji, ali i dalje odgovara arhitekturi našeg doma, a svejedno pružajući našim gostima prekrasan bijeg.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comU ovoj spavaćoj sobi ima toliko trenutaka koji „čine moderno i tradicionalno“ sretnima i mislim da to stvarno dobro djeluje s vizualne točke gledišta.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comBerba mohera Henredon klupa koju sam prošle godine postigao s FBMP-a definitivno mi je jedan od najdražih! Otkako smo se preselili u naš trenutni dom, bilo je zabavno imati dovoljno kvadrata za ugradnju dodatnog namještaja u spavaće sobe … klupa ili otomani u podnožju kreveta, stolovi za konzole itd. Lijepo je imati prostor za igru ​​s razrađeniji tlocrt. Napokon se navikavam imati više prostora za dizajn – naša se kuća osjeća veliko u odnosu na naše prijašnje domove.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comKad smo već kod dizajna (Znam da bi ova sljedeća izjava mogla biti kontroverzna), po mom mišljenju…. dizajniranje svijetlih, neutralnih prostora je jednostavno. Htio sam se izazvati da upotrijebim složeniju paletu boja u ovoj spavaćoj sobi – pogotovo jer je to prostor za goste. Tako mi je drago što jesam! Sofisticiran je, jedinstven, dizajnerski i smjeo. Zaista sam zadovoljan kako su se stvari spojile. Pretpostavljam da ćemo u narednoj godini početi primjećivati ​​veću upotrebu boja. Zapravo sam jako uzbuđen za 2021. godinu i različite estetike, planove dizajna, boje i tlocrte počet ćemo vidjeti kao rezultat prošle godine. Nadam se, na bolje i hrabrije stvari!

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comTekstura je također imala veliku ulogu u obnovi ove spavaće sobe. Pozadina travnjaka bila je stvarno moje ishodište za cjelokupni dizajn prostora. Fotografije to stvarno ne čine pravdom. Volio bih da vam osobno pokažem završne obrade i način na koji hvataju svjetlost.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comTekstura se može naći na svakoj površini sobe … očito slojeviti krevet, obrada prozora, zidovi, dodaci (poput reljefne knjige i kristalne čaše za vodu), pa čak i noćni ormarići. Sve se čini vrlo slojevito i taktilno, što je bio veliki dio mog dizajnerskog plana.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comNe želiš li samo uskočiti na taj krevet ?! Imam. Ovo je možda moj najdraži krevet koji sam ikad oblikovala. Držao sam ga jednostavnim, udobnim i funkcionalnim. Uvijek se odlučim za bijelu posteljinu u prostoru za goste. Kad putujem, cijenim što mogu VIDJETI čiste plahte i znam da su mi gosti isti. Većina posteljine dolazila je od Annie Selke – poplun, plahte, vafla i matelasse. Dva ukrasna jastuka došla su iz moje trgovine, Utorak napravljeno.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comBavim se jednostavnim spremanjem kreveta i trudio sam se imati na umu naše buduće goste u kući. Uključila sam nekoliko ukrasnih jastuka (ovdje mi je bio maksimum dva), te dva različita jastuka za spavanje na izbor (ukupno četiri). Naš izuzetno dugački lumbalni dio najlakši je jastuk za oblikovanje kreveta ako imate francuski ili kraljevski krevet.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comDizajniram sve naše jastuke, a moja baka je naša krojačica. znao sam moj jastuk od merlota bilo bi savršeno ovdje jer sam tu boju koristio kao naglasak u cijeloj sobi. Izvrsno je mekan i sviđa mi se kako se vizualno proteže s jedne strane kreveta na drugu, čineći savršenu pregradu između uzglavlja i ukrasnog jastuka.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comRazmišljao sam o kupnji nove umjetnosti, ali povukao sam ove berbe (oko 1960-ih) ptice ispisuju iz mog ormara za podupirače i jako su im se svidjele instalirane usredotočene na zidne ploče. Lijepo su i profesionalno uokvireni! Njih mi je poklonila starija gospođa dok sam kupovao nešto drugo od nje … mislim, posuđa. Bilo je tako zamišljeno, vodili smo najbolji razgovor, a ovaj me set uvijek nasmiješi. Lijepo je napokon ih vidjeti kako krase zidove našeg doma.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comS druge strane sobe otišao sam sa apstraktnim komadom koji uključuje sve boje koje se nalaze u sobi … aka- bio je to brzi samostalni rad, slikao sam sebe. Govoreći o trenucima “moderno se susreće s tradicionalnim”, pomislio sam klasično poprsje bilo bi savršeno upareno s modernom umjetnošću. Ovaj je konzolski stol nekada živio u mom prethodnom kućnom uredu. Ukrao sam ga iz našeg hodnika i upotrijebio za usidrenje ove vinjete. Sad sam u lovu za novim stolom u dvorani. Smiješno kako se to događa! Stalno čistim kuću po stvari koje su mi potrebne.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comPriznajem, ova soba nije 100% gotova (dahtati!). Na kraju ćemo zamijeniti sav tepih na gornjoj razini našeg doma. Ova soba nije iznimka i na kraju, kad gore dobije novi tepih, podna obloga u ovom prostoru također će se zamijeniti. U međuvremenu, mislim da prostirka s krasnim dijelom prikriva naš tepih – koji je u dobroj formi, ali ne odgovara dobro našoj estetici. Prepoznajete prostirku iz našeg uređenja podruma? Došlo je gore nakon što smo dolje zamijenili prostirke. Da, da … Stalno vučem preklopnike. Haha!

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comDa li biste mi vjerovali da vam kažem da je krevet u ovom prostoru ISTO tačan krevet u ovoj sobi ?! To je. Također je zabavno vidjeti obnovu gostinske sobe u našem prethodnom domu. Moj se stil sigurno razvio u posljednjih nekoliko godina. Mislim da puno toga ima veze s arhitekturom svakog doma. U svakom slučaju, krevetu smo dali prilično presvlaku presvlaka. Tu tutorial možete uhvatiti ovdje, a ja sam je i sačuvao u video formatu ovdje.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comKao što sam i obećao, imam izvore za vas! Koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju ovog prostora …

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.com01: stropni medaljon + vodič za postavljanje stropnog medaljona // 02: luster od mjehurića // 03: tapeta tapeta // 04: mesingana zavjesa // 05: draperija ploče 06: pokrivač za poplun // 07: set trio listova // 08: pletena valjkasta sjena // 09: prozorsko staklo tapecirani krevet // 10: merlot lumbalni jastuk // 11: poprsje ženskog torza // 12: hortenzija pupoljka vaza // 13: noir giorgio jastuk // 14: okovi za vrata // 15: bacanje mjehurića // 16: finials ananasa // 17: mramorni pijedestal ogee // 18: samo područje prostirke // 19: noćni ormarić conrad // boja boje: halcyon green od sherwin-williams // nije na slici: moderna stolna lampa DIY // bijela navlaka od matelasséa

Ako nešto nije povezano, velika je vjerojatnost da je to berba ili je jedinstveno, ali javite mi ako imate pitanja o drugim izvorima i mogu vas uputiti u pravom smjeru.

Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.comIako znam da ovaj izgled vjerojatno nije za svakoga, nadam se da ćete cijeniti ili pronaći inspiraciju u detaljima, završnoj obradi i radu koji ulažemo u ovaj prostor. Bez obzira na vašu osobnu estetiku, mislim da ovdje ima mnogo vinjeta i arhitektonskih detalja koji se lako mogu prevesti u mnoštvo stilova i paleta boja … mlinski radovi, hardver, rasvjeta, slojeviti krevet itd. Uzbuđen sam što čujem vaše misli i čavrljam o ovom! Također se radujem što ću podijeliti naš popis obveza za obnovu iz 2021. godine. Već smo započeli s našim prvim projektom i svršava me podijeliti. Znam da sam rekao da će to biti blagovaonica, ali promijenili smo kurs. Detalji uskoro. Želim vam nevjerojatan prvi radni tjedan u novoj godini, prijatelji moji! Nadam se da će to zasad plivati ​​i da se osjećate dobro kad se vratite u lijepu rutinu. Sigurno jesam!

Mogli biste i voljeti

 • Plan dizajna spavaće sobe za goste - roomfortuesday.com

  Bok svima! Nadam se da ste imali sjajan vikend. To je bio projekt o kojem sam raspravljao u svom Zabilježenom postu prošlog petka, pa sam zaključio da bi bilo zabavno razraditi i podijeliti …

 • Naša gostinska soba godinu dana kasnije + Kako slojiti posteljinu - roomfortuesday.com

  Naša gostinska soba bio je prvi prostor koji sam otkrio u našem domu u Utahu, još u ožujku 2017. (pogledajte izvorni post ovdje). Bio je to prostor koji …

 • Ukupno renoviranje - roomfortuesday.com

  Danas smo zatvorili novu kuću za obnovu i opraštamo se od našeg trenutnog doma. Kretanje mi je uvijek gorko. Toliko se toga mogu radovati, …

 • 2018: Pregledna godina - roomfortuesday.com

  Nadam se da ste imali najljepši Božić! Vratili smo se u stvarnost (dobro gotovo – još uvijek imamo gostiju iz kuće do četvrtka), ali osjećam se kreativno osvježenom nakon dobre, duge pauze ….

About admin

Check Also

21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

Ako negdje u svom domu imate malenu praonicu rublja ili samo kutak za pranje rublja, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *