Home / vjenčanje dekorarions / Osušene palme + Vjenčanica od ružičastog pera za ovo sanjarsko jezero Como Elopement u Italiji

Osušene palme + Vjenčanica od ružičastog pera za ovo sanjarsko jezero Como Elopement u Italiji

Ova živopisna i neobična nadahnuća jezera Como Elopement temeljila se na spajanju klasičnog i lokalnog talijanskog stila s modernim modernim elementima. Što je to značilo za planere Wed House i nevjerojatan tim dobavljača koji je preuzeo veličanstvo Vila Balbiano? To je značilo romantične vibracije iz bajke podebljane s dramatičnom ružičastom vjenčanicom od perja. Povijesna arhitektura pomiješana s elegantnim, modernim sjedećim garniturama i suhim palminim instalacijama nadahnutim Amerikom. To je također značilo da je tim poboljšao lokalne ručno rađene ukrasne predmete s eklektičnom paletom boja i klasičnim teksturama poput pozlaćenih okvira, mekih obruba i luksuznog baršuna. Oni dijele:

Interijer Ville Balbiano bila je inspiracija za sve elemente koji su nas nadahnuli. Sve slike, vintage namještaj, svaki komad bili su remek-djelo i slijedili su veliki plan vile. Nevjerojatan dio dizajniranja ovog pokušaja jest kombiniranje lokalnih elemenata s onim što je sada u trendu i dopuštanje kreativnosti da odleti. Eloping je tako lijep način vjenčanja, pa proslavimo ga tako što ćemo biti pomalo ludi i slijediti svoja pravila.

Lilly Red uhvatio najviše slika koje ispuštaju čeljust. Jeste li spremni pogledati? Idemo!

Sve boje duge

pozivnica ravno ležala

Ovo bježanje ne bježi od boje! Kroz detalje vidimo tople tonove crvene, narančaste i gorušice, kao i hladne tonove plave, lilaste i blijedo ružičaste. Ove pozivnice korisnika Tinta slovima dajte savršen okus boji koja dolazi!

Što odjenuti za bijeg na jezeru Como

SARAMRAD ružičasta haljina

Zaustavite sve jer nam treba sekunda da se oporavimo od ovoga SARAMRAD Večernja haljina! Ako je ikad postojala haljina za bijeg u povijesnoj talijanskoj vili, to je TO! Vjenčanice 2021. postaju hrabre jer mladenke svojim vjenčanim stilom bacaju oprez u vjetar. Samo pogledajte našu listu Najbolje vjenčanice za nadahnuće mladenke u 2021. godini!

Inspirirajući buduću mladenku da je sve i svašta moguće. Irina nosi ružičastu haljinu gdje je suknja u potpunosti prekrivena slojevima i slojevima perja. Ručno rađena u Libanonu, ova je haljina bila jedna od rijetkih koja je preživjela nakon što je eksplozija luke uništila veći dio izloga Sare Mrad. Ova nevjerojatna dizajnerica unosi svoju kreativnost u svaku od svojih haljina. Zašto ne pobjeći u velikom stilu poput ovog?

SARAMRAD ružičasta haljina

Što učiniti s kosom i šminkom kad nosite haljinu koja zaustavlja show? Idite ovako ultra elegantno i klasično B Fab beauty izgled!

SARAMRAD ružičasta haljina

prvi pogled

SARAMRAD ružičasta haljina

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Cvijeće sušene palme Arch Cvijeće

jezerski cvjetni luk

Lada Cvijeće nadahnuo se trenutnim trendovima vjenčanja u SAD-u i stvorio ovaj divovski luk od suhog palme! Ovdje smo zbog toga !! Ovaj moderni i boemski svečani dekor savršeno uokviruje ljepotu pozadine jezera Como.

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

sušeni cvjetni buket

Ovaj tim dobavljača nije se bojao igrati se bojom i teksturom u cvjetovima!

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Moderna Pepeljuga!

Recepcija za bijeg na jezeru Como

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Elena Atabaeva Cvijeće i dekor donio tropske vibracije Starog svijeta za prihvat cvjetnih dok Iza vrta stvorio luksuznu atmosferu s bogatim tekstilom i vrhunskim iznajmljivanjima.

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Stol je pratio čitavo raspoloženje ceremonije: tropski elementi počevši od malih ananasa u kombinaciji sa šarenim ručno rađenim jelima od Laboratorij Parravicini bio je savršen spoj. Ručno rađeni platneni stolnjak i salvete od Allegoria Textiles prikazao zamršeni zlatni rub koji je cijeli postavljeni stol doveo na sljedeću luksuznu razinu profinjenosti.

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Modno nadahnuće za vjenčanje na jezeru Como

Što drugo reći nego WOW ?! Ako vas ovo ne natjera da planirate vlastiti bijeg na jezeru Como, onda ne znamo što hoće. Hvala timu dobavljača što ste nam pokazali kako spojiti klasično i povijesno s modernim i modernim. Volimo izgled i nadamo se da ćemo ga vidjeti još!

fotografija: Lilly Red // naziv mjesta: Vila Balbiano, Ossuccio, Como, Italija // planiranje: Wed House (planiranje + dizajn) // cvjetovi: Lada Fiori (ceremonija) // vjenčanica: SARAMRAD // vizažist: B Fab // roba od papira: Tinta slovima // kaligrafija: Tinta slovima // ručno izrađeni detalji: Allegoria Textiles (vrpce) // iznajmljivanje stolnih ploča: Laboratorij Paravicini // iznajmljivanje posteljine: Allegoria Textiles // iznajmljivanje specijaliteta: Iza vrta // oblikovanje: Lilly Red // tablecape florals: Elena Atabaeva Cvijeće i dekor

About admin

Check Also

Svjetski je dan socijalne pravde – razgovarajmo o rasizmu u industriji vjenčanja

{foto krediti: fotograf: Elizabeth Messina | haljina: Claire Pettibone | hmu: Gina Brooke | cvjetovi: …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *