Home / spavaća soba dekor / Održavanje te iskre u vašoj dugotrajnoj vezi |

Održavanje te iskre u vašoj dugotrajnoj vezi |

Dugotrajne veze imaju reputaciju da u jednom trenutku izgube tu iskru. Iako je to uobičajeno pitanje s kojim se susreću mnogi parovi, to ne mora biti budućnost vaše veze. Zapravo, ako nastavite raditi neke stvari koje ste prije svega radili s partnerom, ta iskra vjerojatno nikada neće ugasiti. U ovom ćemo članku pogledati neke stvari koje biste trebali činiti da bi iskra ostala živa, pa nastavite čitati ako želite saznati više.

1Koketirajte jedni s drugima

Nešto što nikada ne biste smjeli zaboraviti učiniti je flertujte s partnerom. Ovo je bilo dio zabave na početku vaše veze i nema razloga zašto se ovo ne može nastaviti dalje od toga. Ovo je jedan od glavnih problema koje ljudi imaju u dugotrajnim vezama jer im je previše ugodno i misle da više ne trebaju ulagati ovaj mali napor. To jednostavno nije istina i veća je vjerojatnost da ćete izgubiti partnera ako ne možete učiniti nešto tako malo kao što je koketiranje. Uvijek je lijepo osjećati se poželjenim od partnera, a ako ih ne tjerate da se osjećaju poželjno od vas, možda će se početi osjećati nesigurno.

2Date Night

Još jedna stvar za koju biste uvijek trebali izdvojiti vrijeme je noćna veza. Bez obzira koliko je vaš život zauzet, bilo da je to zato što imate užurbani radni raspored ili zato što imate djecu, uvijek biste trebali imati noćnu vezu barem jednom mjesečno. Učinite to češće ako možete, ali jedna noć od 30 ak ne bi trebala biti previše za tražiti. Odvojiti vrijeme jedni za druge neophodno je da biste partneru dali do znanja da je i dalje onaj koga želite, pa se ne čini previše da nađete vremena. Ne mora biti ništa veliko ili otmjeno, već samo provođenje kvalitetnog vremena zajedno.

Ako to ne radite, tada će vaša iskra ugasiti. Nikada nije lako osjećati se kao da vas više ne žele, a možda se čak i pretvori u zapošljavanje odvjetnici za razvode ako si oženjen. To što imate osobu koju želite, ne znači da ćete je zadržati ako niste oprezni.

3Reci volim te

Napokon, recite da vas volim onoliko često koliko možete. Podsjetite ih da ih volite, čak i ako smatrate da znaju. Uvijek je lijepo čuti te riječi od osobe koju volite, čak i ako ste sigurni.

Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i da sada razumijete neke stvari koje možete učiniti kako biste održali iskru u svojoj dugotrajnoj vezi. Naravno, ponekad bez obzira na to što radite to jednostavno neće biti moguće, ali uvijek vrijedi pokušati za osobu koju volite. Želimo vam puno sreće i nadamo se da ćete od života dobiti ono što tražite.

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *