Home / kućni dekor / Odmaralište na ranču u Montani može se pohvaliti prekrasnim prikazom rustikalno-luksuznih detalja

Odmaralište na ranču u Montani može se pohvaliti prekrasnim prikazom rustikalno-luksuznih detalja

Ovaj rustikalni kompleks na ranču osmišljen je kao rekreativni bazni kamp za tri generacije obitelji Arhitekti Miller-Roodell, smješteno dugo u dolini rijeke Ruby na jugozapadu Montane. Višestruke građevine na ovom imanju posebno su obiteljske i avanturističke, uključujući glavnu kućicu površine 6.300 četvornih metara s kuhinjom i dnevnim boravkom dovoljno prostranim za smještaj 20-godišnje obitelji.

Na ovom mjestu nalazi se i ribarska kabina, gostinjska kuća, dvije kućice na kat i staja. Građevine su smještene i dizajnirane da stvore jasnu vezu ne samo s estetikom zapadnog ranča, već i s potočnom pastrvom koja se proteže na udaljenosti od lijevanja.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Miller-Roodell DIZAJN INTERIJERA Dizajn mira GRADITELJ O upravljanju gradilištem (glavna loža); Yellowstone Traditions (ostale zgrade)

rustikalna-ranč-kuća-povlačenje-eksterijer

Ovaj nevjerojatni ranč u Montani koristi se kao ranč za stoku i bizone, a sadrži i rijeku za ribolov pastrve svjetske klase koja prolazi točno kroz njega. Vlasnici kuća naložili su timu da njihovu imovinu pretvori u utočište za smještaj članova njihove šire obitelji. Ovaj obiteljski kompleks nudi obilje ljetnih aktivnosti, uključujući ribolov, planinarenje i jahanje.

rustikalna-ranč-kuća-utočište-balkon

Drvena arhitektura koristi lokalne materijale zbog kojih se ovaj ekspanzivni rustikalni kompleks ranča osjeća kao povijesno utočište. Prozori se protežu od obnovljenih jelovih podova do visokih stropova od 28 stopa, nudeći neprekinut pogled na slavni krajolik Montane. Bilo da se družite u baru obloženom mahagonijem ili opuštate u knjižnici potkrovlja, gosti će uživati ​​u modernoj udobnosti u obiteljskom stilu u domu daleko od kuće.

glavna-loža-eksterijer

Ovaj obilazak obiteljskog odmarališta s rančem započinjemo glavnom kućom, koja nudi sve što bi grupi ili obitelji moglo trebati na bijegu u Montani i uspješno uravnotežuje otvorene prostore prilagođene druženju s mogućnošću zatvaranja stvari zbog privatnosti. Vanjska fasada sastavljena je od obnovljenih trupaca, napravljenih tako da izgledaju kao da su na ovom posjedu 100 godina.

rustikalna-ranč-kuća-povlačenje-ulazak

Što volimo: Ovaj ranč u Montani nudi toplu i ugodnu estetiku u kojoj ćete uživati ​​tijekom obiteljskih okupljanja tijekom cijele godine. Ovdje se toliko voli – boja i tekstura stvaraju toplinu. Ovo je dom stvoren za ugodan život i nije uskratio sjajan dizajn da ga postigne. Volimo tamnu šumu i duboke boje interijera. Kako je zabavno za ovu veliku obitelj okupljati se u tako nevjerojatno dizajniranom domu!

Reci nam: Koji su vam detalji najprivlačniji u dizajnu ovog doma? Bi li ovo bila vaša ideja o obiteljskoj kući za odmor iz snova? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu spektakularnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma, Miller-Roodell Architects: Planinsko rustikalni bijeg ima prekrasan pogled na Veliko nebo u Montani.

rustikalni-ranč-dnevni boravak

Iznad: Glavna loža sadrži tri spavaće sobe i dovoljno prostora za okupljanje cijele obitelji, igranje igara i dijeljenje obroka. Interijeri su ukrašeni kombinacijom starina i novog namještaja. Dizajner je odabrao puno francuskih i talijanskih starina, stvarajući izvrsnu estetiku. Da biste prostoru dodali ležeran osjećaj, draperija je jednostavna kosa.

rustikalni-ranč-dnevni-boravak-igraći-stol

Iznad: Stol za igre u kutu dnevne sobe unosi razigrani pop crvene boje.

rustikalni-ranč-dnevni boravak-kamin

Iznad: Kamin je sastavljen od kamena iz Montane, dok je kamin tesana obnovljena cjepanica.

rustikalna-ranč-blagovaonica

rustikalna-ranč-blagovaonica

rustikalna-ranč-kuhinja

rustikalna-ranč-kuhinja

rustikalna-ranč-kuhinja

rustikalni-ranč-dom-bar

rustikalna-ranč-igraonica

rustikalno-ranč-kupaonica

Iznad: Prašak u ovoj glavnoj loži sadrži ispraznost i ogledalo koji su prilagođeni komadima breze. Prekrasan bakreni sudoper dodaje luksuzan osjećaj ovom rustikalnom prostoru. Zidovi su prekriveni oslikanim stropnim limenkama. Prekrasne zidne svjetiljke su metalne s bijelim sljudnatim nijansama.

rustikalno-ranč-spavaća soba

Iznad: Spavaće sobe u glavnoj loži prilagođene su ugodnoj udobnosti. Jedinstveno uzglavlje izrađeno je od antičkih metalnih vrata, dok se okomite cjepanice koriste kao stupovi. Iznad uzglavlja nalaze se otisci sepije Yellowstone parka “Old Faithful”. Pokraj kreveta je francuski starinski stol. Dodajući dašak luksuza ovom prostoru, posteljinu od ženiline i vunene zavjese.

rustikalno-ranč-spavaća soba

Iznad: U ovoj spavaćoj sobi, izvrsni kovčeg je talijanska starina. Uzemljenje prostora je starinski tepih Navajoa.

rustikalno-ribolovna-kabina

Iznad: Ova privlačna ribarska kabina i radni prostor nekada je bila školska kuća s početka 1900-ih. Izvorna građevina je autentična brvnara, s dodatkom prednjeg trijema i mansarde za spavaće potkrovlje.

ribarska-kabina-dnevni boravak

Iznad: Kameni kamin u Montani dodaje puno topline ovom ugodnom dnevnom boravku u ribarskoj kabini.

ribarska-kabina-radni prostor

Iznad: Radni prostor u ovoj ribarskoj kabini koristi se za vezivanje muha.

ribarska-kabina-kupaonica

Iznad: U ovoj rustikalnoj kupaonici korito za hranjenje konja prenamijenjeno je u posudu za tuširanje, a stablo drveta služi kao stalak za ručnike. Zapadnjačkom osjećaju ovog prostora dodaju se zavjese od kravlje kože i platnena zavjesa za tuširanje.

rustikalni-ranč-kuća-povlačenje-krajolik

Iznad: Rustikalna klupa neposredno ispred ribarske kabine pruža zapanjujući pogled na rijeku Ruby. Ovo imanje na ranču u Montani također nudi prekrasan pogled na snijegom prekrivene vrhove, uključujući lanac Snowcrest i planine korijena duhana.

rustikalna-kabina za goste

Iznad: Smještena preko puta jezera od glavne lože nalazi se kabina za goste. Struktura je sastavljena od mješavine ručno tesanih prerađenih trupaca jele i hrasta. Izvor žbuke između trupaca je Američka glina.

rustikalna-kabina za goste-prednji trijem

Iznad: Prednji trijem kabine za goste pruža veličanstven pogled na planine u kojem se može uživati ​​u starinskim stolicama za ljuljanje Hickory.

rustikalni-gost-kabina-ulaz

rustikalna-kabina-gost-ulaz-dvorana

Iznad: Vintage kapaci Navajo mogu se naći u cijeloj kabini. Zidne zidne svjetiljke su starine.

rustikalna-kabina-gost-dnevna soba

Iznad: Ovaj privlačan dom nudi rustikalnu udobnost, ukrašenu kombinacijom starina i prilagođenih komada.

rustikalna-kabina-gost-dnevna soba

rustikalna-kabina za goste-dnevna soba-kamin

Iznad: Kamin u dnevnoj sobi složen je na suho, a stijena Harlowton mahovine autohtona je za to područje.

rustikalna-gost-kabina-kuhinja

Iznad: U rustikalnoj kuhinji nalaze se obnovljeni jelovi ormarići. Za vrh šipke upotrijebljen je obnovljeni hrast uživo, dok je ostatak ploča jelov.

rustikalna-gost-kabina-kupaonica

Iznad: U sobi za prah hrđava metalna kanta prenamjenjuje se u sudoper s vanjskim slavinama. Ploča je sastavljena od tesanih trupaca. Zidovi su presvučeni metalom s krova staje, prešani i poravnati. Starinske zidne podloge prenamijenjene su iz podzemne željeznice u New Yorku.

rustikalna-gost-kabina-blagovaonica

Iznad: Blagovaonica nudi rustikalno-luksuzno, kombinirajući berbu s novim komadima. Stolice za blagovanje španjolski su antikni proizvodi iz 1800-ih.

rustikalna-bunkhouse-dnevna soba

Iznad: Kuće na kat koriste se za velika obiteljska okupljanja. Fokusna točka ove dnevne sobe je prekrasni kameni kamin u Montani. Uzemljenje ovog prostora je turkomanski tepih.

rustikalna-bunkhouse-sunce-trijem

Iznad: Trostrani trijem za sunčanje ispunjen je prirodnim svjetlom, pružajući veličanstven pogled. Ovaj se prostor koristi kao ležerno mjesto za ručavanje.

rustikalna-bunkhouse-bunk-room

Iznad: Soba na kat može primiti do osam gostiju. Kreveti na kat izrađeni su od drveća oborenog na imanju.

rustikalna-bunkhouse-kids-kupaonica

Iznad: U kupaonici ovog rustikalnog djeteta Kohlerov sudoper umetnut je u tesani trupac.

rustikalna-ranč-kuća-povlačenje-eksterijer

rustikalna-ranč-kuća-povlačenje-eksterijer

FOTOGRAF Roger Wade / Gordon Gregory

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *