Home / spavaća soba dekor / Odgovor kraljevske obitelji na Harryja, Meghan Oprah Intervju: Queen, Will

Odgovor kraljevske obitelji na Harryja, Meghan Oprah Intervju: Queen, Will

Otkako se emitirao, gledatelji su željni čuti odgovor kraljevske obitelji na razgovor s Harryjem i Meghaninim Oprah. Par je tijekom svojih kazivanja objavio nekoliko bombi – uključujući navode o rasizmu unutar kraljevskog domaćinstva, “nevidljivi” ugovor palače s novinarima i Harryjeve zategnute odnose s drugim članovima kraljevske obitelji; samo da nabrojim nekoliko. Ali sada, kad su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa toliko toga rekli, kakva je bila reakcija tvrtke?

Isprva, kad su Meghan (39) i Harry (36) najavili svoj intervju za CBS, Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special u nedjelju, 7. ožujka, Buckinghamska palača izrazila je malu zabrinutost uoči intervjua. “Vojvoda i vojvotkinja više nisu radni članovi kraljevske obitelji i stoga su im sve odluke koje donose u vezi s medijskim obvezama stvar”, napisala je tada palača u izjavi. “Kao neradni MRF, oni nisu obvezni obavijestiti Kraljevsko domaćinstvo o takvim planovima.”

Unatoč njihovoj ležernoj izjavi, međutim, višestruka izvješća ukazala su na sve veću zabrinutost članova kraljevske obitelji i osoblja palače zbog sjedenja para s Oprah. New York Posta Šesta stranica prethodno izvijestila da su kraljevski službenici zabrinuti zbog “mogućnosti da intervju postane eksplozivan”, slično kao što je zloglasni intervju princeze Diane s Martinom Bashir na BBC-u 1995. godine, u kojem je otkrila da smo u braku s princom Charlesom “nas troje”, aludirajući na njegovu vezu s Camillom Parker Bowles.

I pretvorio se u “eksplozivno”. Od Meghanine optužbe da je član kraljevske obitelji bio zabrinut zbog boje Archiejeve kože prije njegovog rođenja, do Harryjeve tvrdnje da je “iznevjeren” kad njegova obitelj nije uspjela zaštititi njega i njegovu suprugu od medijske provjere, intervju Sussexevih okrenuo se izgleda da je “jednako važan kao što je definitivno Dianin intervju za Panoramu”, rekla je kraljevska autorica Sarah Gristwood sajam taštine 8. marta.

Stranica je također izvijestila da su razna kraljevska kućanstva “zaključana na kriznim sastancima” veći dio dana nakon razgovora Meghan i Harryja. Što se tiče načina na koji svaki član kraljevske obitelji to rješava, nastavite čitati kako biste saznali.

Princ William i Kate Middleton

Uoči intervjua Meghan i Harryja, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea već su se osjećali “zgroženo”, izvijestio je Us Weekly. Unutarnji je rekao za magazin, “Williamu i Kate je malo bliže, posebno u svjetlu strašnog vremena s [Prince] Filip u bolnici. Potpuno su zaprepašteni. “

Nakon specijalnog, kraljevska stručnjakinja Kate Nicholl rekla je za Zabava večeras da je princa Williama najviše “razorio” Meghanin komentar o Kate. U intervjuu je Meghan rekla Oprah da ju je Kate rasplakala zbog neslaganja oko cvjetne haljine princeze Charlotte za njezino kraljevsko vjenčanje u svibnju 2018. Meghanin komentar o Kate uslijedio je nakon što ju je Oprah pitala za izvještaj iz 2018. da je ona ta koja je Kate plakati. Meghan je opovrgnula naslov i “dogodilo se obrnuto”.

“William je shrvan ovim intervjuom”, rekao je Nicholl. “Ne zaboravite da je vojvotkinja od Cambridgea uvučena u cijelu ovu sagu i William će to mrziti.”

Izvor je također rekao Nas tjedno 10. ožujka da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili „najšokantniji“ kad su saznali o Meghaninim samoubilačkim mislima dok su bili u kraljevskoj obitelji, kao i otkriće da je jedan kraljev izrazio njihovu „zabrinutost“ oko toga koliko Archiejeva boja kože može biti „tamna“ biti.

“William i Kate bili su u totalnom šoku nakon što su čuli što su Meghan i Harry rekli”, rekao je upućeni. “Najviše su ih šokirale Meghanine samoubilačke misli i njihovi citati člana kraljevske obitelji koji spominje Archiejevu boju kože. William i Kate znali su za neke svoje probleme s pomoćnicima palače, ali ništa u ovoj mjeri. “

Prince Charles

Kaže se da je princ od Walesa “u očaju” nakon što je Harry otkrio da je njegov otac prestao primati njegove pozive nakon njegove odluke da se povuče s uloge starijeg radnog člana kraljevske obitelji s Meghan. Tijekom razgovora s Oprah vojvoda od Sussexa primijetio je da se Charles osjeća “iznevjerenim” jer “je prošao nešto slično, zna kakav je osjećaj boli, a Archie mu je unuk”, rekao je, aludirajući na smrt svoje majka, princeza Diana.

“Da je princ Harry rekao da se osjeća iznevjerenim od oca, to je teško bilo reći, a Charlesu je bilo teško čuti”, rekao je Gristwood za Vanity Fair. „Sad, upravo u vrijeme kad je Charles uglavnom počeo izgledati popularniji kralj nego što se moglo pretpostaviti, evo velikog udarca na njegovu reputaciju. Da se njegov sin osjeća iznevjerenim od njega. “

Gristwood je dodao: “Teško je znati je li Harry svjestan štete koju je ovo učinio. Je li zapravo namjeravao baciti ovo štetno svjetlo na svog oca i njegovu obitelj? Ne znamo. “

Harry je sa svoje strane obećao da će nastaviti raditi na tome da “zaliječi” svoj odnos s ocem. “Istodobno, naravno, uvijek ću ga voljeti”, rekao je Oprah. “Ali dogodilo se puno ozljeda i nastavit ću si postavljati jedan od prioriteta da pokušam izliječiti tu vezu.”

Charlesa su također pitali za intervju Nebeske vijesti na zarukama u crkvi Jesus House u Londonu 9. ožujka. “Gospodine, mogu li pitati što mislite o intervjuu?” – upita novinar. Što se tiče Charlesova odgovora, a Daily Express pisac koji je ondje tvitnuo: “Smijao se i nastavio hodati.”

Kraljica Elizabeta II

9. ožujka Buckinghamska palača izdala je izjavu u ime Njezinog Veličanstva obraćajući se Meghan i Harryju. Kraljica (94) bila je i “ražalošćena” i zabrinuta zbog problema pokrenutih tijekom njihovih kazivanja.

“Cijela je obitelj tužna kad sazna u cijelosti koliko su posljednjih nekoliko godina Harryju i Meghan bili izazovni”, započela je izjava. „Pitanja koja se pokreću, posebno ona o rasi, su zabrinjavajuća. Iako se neka sjećanja mogu razlikovati, oni se shvaćaju vrlo ozbiljno i obitelj će im se obratiti privatno. Harry, Meghan i Archie uvijek će biti jako voljeni članovi obitelji. “

Privatno je, međutim, početna reakcija Njezinog Veličanstva na intervju navodno preskočila njegovo gledanje, izvor je 8. ožujka potvrdio Vanity Fair. Umjesto toga, stranica izvještava da su kraljicu “pomoćnici uputili tijekom doručka u ponedjeljak ujutro”.

About admin

Check Also

5 prekrasnih biljaka za dar za majčin dan

Kupnja buketa ruža za Majčin dan klasika je koja dobro prolazi, ali ovaj dar brzo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *