Home / kućni dekor / Obnovljena seoska kuća u Los Angelesu s prekrasnom privlačnošću

Obnovljena seoska kuća u Los Angelesu s prekrasnom privlačnošću

Ovaj obnovljeni projekt seoske kuće JWT suradnici podrazumijeva kompletan remont i dogradnju kuće izgrađene 1938. godine, smještene u The Oaksu, povijesnoj četvrti Los Angelesa. Izvorno pročelje je potpuno netaknuto. Interijer je preuređen i moderniziran, a istodobno je ostao vjeran duhu izvorne kuće. Kako je kuća rastavljena, svaki uklonjeni predmet označen je i čuvan za ponovnu upotrebu.

Većina izvornih prozora je ostala, ali nekolicina uklonjenih sada je na novim mjestima – jedan pruža svjetlost u prah, drugi smješten između glavne taštine i tuša. Stropni rogovi ponovno su se koristili kao vezne grede u dnevnoj sobi i glavnoj spavaćoj sobi. Postojeće kvake na vratima, rasvjetna tijela i umivaonici miješali su se dok nisu pronašli dom … Nastavite u nastavku kako biste vidjeli tlocrte prije i poslije!

seoska kuća u stilu kuće

Kuhinja je premještena u stražnji dio kuće i ima velike prozore otvorene prema dvorištu. Strop u prednjem brlogu bio je zasvođen dok su zidovi polica s knjigama dodavani do stropa. Strop dnevne sobe također je bio zasvođen.

seoska kuća-stil-kuća-eksterijer

Ostatak potkrovlja pretvoren je u novi apartman glavne spavaće sobe. Majstor je dizajniran tako da izgleda kao da je dodan u fazama tijekom godina, s obojenim drvenim pločama i mansardom obloženim zamrljanom beadboardom. Još jedna nova spavaonica sadrži glavni tuš.

seoska kuća-blagovaonica

Iznad: Unutrašnja boja je Dunn Edwards “White Heat”. Torbe su starinske, iz antikvarnice u LA-u. Zidna obloga je 1 × 6 V-žljebna ploča.

seoska kuća-kuća-ured

Što volimo: Ova obnovljena seoska kuća nudi svojim stanovnicima cjeloviti remont trošne kuće u potpuno osvježeni životni prostor. Arhitekti su nevjerojatno radili na poboljšanju estetike ovog doma stilskim detaljima i miješanju starog s novim. Volimo svijetlu i prozračnu dnevnu sobu i lijepo osvježenu kuhinju koja je sada otvorena, prostrana i spremna za zabavu.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj stilskoj estetici ovog doma? Postoji li nešto što biste promijenili u dizajnu? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nadahnjujućih kućnih tura koje smo ovdje prikazali na One Kindesign-u, a nalaze se u području LA-a: Moderna kućica nalik na potkrovlje ima sjajne interijere u LA-u, a Opulentno moderno imanje nudi impresivan pogled na centar LA-a.

seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: U dnevnoj sobi ove obnovljene seoske kuće prostirka je došla od Lawrencea od LaBrea u LA-u. Došla je ovca Hansa. Plavi kauč kupljen je u Antropologiji, dok su naglašene stolice u starinskom dizajnu Hans Wegner.

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-kuhinja

Iznad: Boja boja za ormariće je Britannia Blue 1623 | Benjamin Moore. Hardver je kupljen u Pomlađivanju. Otok je starina iz Ohaja.

seoska kuća-kuhinja

Iznad: Ovaj sudoper je berbe, primijećen u trgovini arhitektonskih predmeta u Los Angelesu. Slavina za sudoper je od Barber Wilsona u sjajnom mesingu. Lakiran je u lokalnoj trgovini za metalne obloge. Ploča od sapunice ima završnu obradu ulja. Može se podmazivati ​​svakih 6 mjeseci ili tako da bi završni sloj ostao sjajan. Ovaj sudoper je berba, kupljen od Strojevi za kupaonice. Backsplash pločica dolazi iz tvrtke Heath Ceramics.

seoska kuća-blagovaonica

Iznad: Rasvjetna tijela za doručak došla je od Garyja Gibsona.

seoska kuća-stubište

Iznad: U praznom prostoru ispod stuba sada se nalazi kutak za čitanje i vrata veličine djeteta koja vode u tajno skrovište. Vrata su i s druge strane, pa se djeca mogu ušuljati. Sconce je iz Pomlađivanje. Ovaj je kutak dubok 3′-6 by, a širok 4′-0 ″.

seoska kuća-kupaonica

Iznad: Ploča za kupaonicu u kupaonici je sapunica. Privjesak sa svjetiljkom je vintage.

seoska kuća-mudroom-ulaz

Iznad: Nizozemska vrata su od TM Cobb. Ova blatnjava / hodnik dugačak je 18′-0 by, a širok 5′-4 ″.

seoska kuća-kupaonica

Iznad: Sudoper i slavina pronađeni su u spašenom dvorištu. Prvobitno su bili u kupaonici vagona.

seoska kuća-kupaonica

Iznad: Prekrasna cementna podna pločica zove se Loop di Loop, kupljena od strane Ann Sacks. Umivaonik za ispraznost je 36-inčni umivaonik Brockway tvrtke Kohler. Tablični svjetiljka je iz Schoolhouse Electric.

seoska kuća-spavaća soba

seoska kuća-spavaća soba

seoska kuća-kupaonica

Iznad: Izrađena taština prilagođena je pločom Cielo Crystal od Ann Sacks. Ogledalo je antikno, kao i prostirač, nabavljeno iz Antiknog centra Pasadena.

seoska kuća-kupaonica-tuš

Iznad: Oprema za tuširanje izrađena je od Newport Brass-a, njihova linija “Annabelle” od nelatkiranog mesinga. Pločice podzemne željeznice su 4 × 4, dok je boja za fugiranje siva Delorean.

seoska kuća-kupaonica

FOTOGRAF Lee Manning Fotografija

tradicionalni-tlocrt-prije

tradicionalni-tlocrt-nakon

tradicionalni-tlocrt-prije

tradicionalni-tlocrt-nakon

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *