Home / kućni dekor / Obiteljski i kućni ljubimci

Obiteljski i kućni ljubimci

Primio sam ovaj zahtjev za post više puta i mislio sam da je napokon vrijeme da sakupimo neke izvrsne sofe za obitelj i kućne ljubimce! U posljednje vrijeme puno pričamo o tapeciranom namještaju, pa se osjećao prikladno. Također sam želio porazgovarati o tome što se točno smatra “kućnim ljubimcem” i o stvarima na koje treba obratiti pažnju prilikom odabira tapeciranog namještaja koji može izdržati djecu, kućne ljubimce ili čak odrasle osobe sklone nesrećama. Kliknite nekoliko dobrih zaokruživanja kauča (svih boja i stilova), vidjeti neke prilično slatke pse kako sjede na sofama i naravno razgovarati sa mnom o odabiru namještaja i trajnosti. Nadam se da je korisno!

Za početak ću reći da nemamo djece, ali imamo dva psa i dopuštena su na svim našim namještajima. Oni su osim naše obitelji, žive s nama u ovom domu i odmaraju se na namještaju kako god žele. Uz to, oni ne uništavaju naš namještaj. Oni su kućno osposobljeni, tako da ne žvaču, grebu ili grizu / jedu naš namještaj ili dekor. Izvedbene tkanine i kvalitetna izrada mogu učiniti toliko samo ako vaš pas (ili dijete) nije obučena da poštuje vaš dom. Morate odabrati namještaj koji najbolje odgovara vašoj obitelji, domu i načinu života … i pravilima koja imate na snazi!

Kauči za obitelj i kućne ljubimce - roomfortuesday.com Prvo, na što treba obratiti pažnju na obiteljskoj sofi ili kućnom ljubimcu? Trajnost i dugovječnost trebaju biti na vrhu vašeg popisa kada lovite namještaj koji se smatra obiteljskim. Evo pet izvrsnih materijala i značajki na koje morate pripaziti …

 1. Izvedbena tkanina // Kauči presvučeni tkaninama za izvedbu mogu odbijajući mrlje i izlijevanje, otporni su na UV zrake i trajni su koliko god mogu.
 2. Papuče // Većina uklonjivih navlaka mogu se prati u perilici, što ih čini vrlo jednostavnim za redovito čišćenje.
 3. Podni zaštitnici // Uz zaštitu same sofe, morat ćete razmotriti i pod ispod nje. Potražite čvrste noge od tvrdog drveta s podesivim podnim zaštitnicima ili kotačićima koji osiguravaju pokretljivost, a istovremeno štite vaše podove od ogrebotina ili oštećenja.
 4. Kvalitetna izrada // Kvalitetne građene sofe često počinju s okvirom ili konstrukcijom … potražite okvir tvrdog drveta osušen u peći ili nešto podjednako izdržljivo.
 5. Izgradnja jastuka // Jeste li ikada vidjeli jastuke koji se s vremenom poravnaju i izgledaju poput palačinki nakon samo nekoliko godina? Ako volite jastuke koji zadržavaju oblik, potražite jastuke ispunjene dolje ili dolje umotane! Možete ih kontinuirano puhati dugotrajno (godine!) udobnost i podrška. Držati će svoj oblik bolje od pjene koja se s vremenom drobi.

Kauči za obitelj i kućne ljubimce - roomfortuesday.com Ovdje možete pročitati i mojih 10 savjeta za prepoznavanje kvalitetnog namještaja! Ako idete prilagođenom rutom, ovdje pogledajte moje omiljene resurse po mjeri … kao i detaljni članak o postupku naručivanja prilagođenog namještaja (kako to izgleda od početka do kraja). Ako vas zanima kako odabrati pravu tkaninu za svoj dom, posjetite ovaj post! Tijekom godina podijelio sam toliko resursa koji bi trebali pružiti dodatni uvid.

Kauči za obitelj i kućne ljubimce - roomfortuesday.com Slijede sve mogućnosti za kućne ljubimce i obitelji! Odabrao sam ih jer zadovoljavaju standarde koje sam prethodno spomenuo. Jeste li spremni vidjeti što sam pronašao?

Kliknite izravno na stavke koje ćete preusmjeriti na izvor – ili upotrijebite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: macy kauč // 02: kauč merritt // 03: kauč od dina // 04: kauč fabienne

Iz gornjeg pregleda, posebno me privlači udoban, klasičan i ležeran izgled broja jedan i broj tri! Pa opet, znate da volim bezvremensku bijelu sofu.

01: kauč od brooke // 02: anza kauč // 03: gdobna garnitura // 04: kauč sullivan

Obožavam obojenu sofu u tonu dragulja! Zaista ne možete pogriješiti ni s jednom od ovih opcija, ali oblik broja jedan mi je osobno najdraži. Uvijek ću voljeti tradicionalnu valjanu ruku!

01: jesper kauč // 02: kauč maxwell // 03: ames kauč // 04: kauč miramar

Sada smo u mračnim i ćudljivim opcijama i opcijama KOŽE. Koža mi se sviđa zbog trajnosti, vrhunskog izgleda i zato što će zauvijek trajati kad se o njoj brine. Postoji razlog zašto smo se odlučili za kožni tapecirani krevet. Bezvremenski je i izdržljiv!

Kauči za obitelj i kućne ljubimce - roomfortuesday.com Pa što su zapravo izvedbene tkanine? Riječ je o tekstilu koji je dizajniran da bude izdržljiviji od tradicionalnih presvlaka (vuna, lan, pamuk, poli, itd.). Dizajnirani su da se odupru mrljama, plijesni, plijesni, UV zračenju, tekućini, antimikrobno djeluju i imaju veći broj trljanja (za dodatnu trajnost).

Na primjer, Crypton, ekološka tkanina visokih performansi dobro je poznata po tome što odbija mrlje i izlijevanja (neće upiti), što ga čini idealnim za obitelji s kućnim ljubimcima ili djecom. Postoje razne popularne robne marke izvedbenih tkanina. Htio sam napraviti popis kako biste mogli lako identificirati i istraživati ​​te ih pojedinačno usporediti …

 • Crypton
 • Sunbrella
 • Revolucija
 • Održavati
 • InsideOut
 • Vrijeme u Nuvella
 • Kašmira
 • Bella-Dura
 • Europel
 • Ultrasuede
 • Otporan na habanje
 • CovingtonHP
 • Trajnice

Mnogo marki također će nositi vlastitu liniju izvedbenih tkanina izrađenih istom tehnologijom! Obično možete pronaći njihove specifikacije i usporediti ih s nekim uobičajenijim markama (poput Cyrptona).

Kauči za obitelj i kućne ljubimce - roomfortuesday.com Mi toliko volimo svoje pse i volim ih vidjeti privijene, sretne na našem namještaju. To možda nije popularno mišljenje, ali tako funkcioniramo u svojoj kući. Također volim što se ne moram brinuti da će nam uništiti namještaj. Je li ovaj post bio koristan? Volio bih čuti vaše omiljene sofe iz okupljanja! Imate li pitanja o sofi za kućne ljubimce ili za obitelj? Što kažete na tkanine za izvedbu? Možda bi bilo zabavno (ili ultra dosadno, ha!) za raščlambu i usporedbu različitih marki tkanina performansi. Javi mi. To bi moglo biti drijemanje. Sretan utorak!

Mogli biste i voljeti

 • Kauč ​​je nezgodan predmet za kupnju. Oni su jedan od onih investicijskih dijelova s ​​kojima ćete vjerojatno morati jako dugo živjeti, pa prirodno želite napraviti …

 • Nakon objavljivanja otkrivanja naše dnevne sobe, dobivam puno poruka o bijelom kauču. Htio sam staviti mit i glasine o bijelim sofama na počinak …

 • Ažuriranja podrumske sobe za medije + Noć filma - roomfortuesday.com

  Prošlo je gotovo pet mjeseci otkako sam našem podrumskom životnom prostoru (ili sobi za medije, kako ga ja volim nazivati) dao preuređenje. Možete kliknuti ovdje da biste ga vidjeli, …

 • Uparivanje sjekaćih garnitura i stolića - roo

  Kada je u pitanju kupovina stolića za vašu sekcijsku sofu, ponekad može biti nezgodno pronaći odgovarajući oblik i veličinu koja odgovara. Jedan od mojih dizajna …

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *