Home / spavaća soba dekor / Obilazak naše spavaće sobe: slike prije i poslije!

Obilazak naše spavaće sobe: slike prije i poslije!

Dobrodošli u obilazak naše nove spavaće sobe! Imao sam puno pitanja o ovoj sobi preko instagrama, od boja za boje do naših planova za tretmane prozora. Pa sam pomislio da ću podijeliti obilazak naše spavaće sobe s više detalja i prije i poslije slika. Trebalo nam je više od godinu dana od projekta obnove da dođemo do te točke, i više od dvije godine otkako smo kupili kuću. Renoviranje traje toliko vremena, a definitivno mi je ponestalo pare do kraja, a ni spavaća soba nije spremna. Nemamo zavjese i volio bih imati klupu ili možda malu sofu na kraju kreveta.

Spavaća soba prije:

Naša spavaća soba prije renoviranja, kao što ćete vidjeti na gornjoj fotografiji, izgledala je pomalo tužno i umorno kad smo kupili kuću. Prozori su bili visoko, zidovi obojani magnolijom i kremasti tepih zamrljan. A i strop je imao arteks, naravno! I ostatak kuće izgledao je vrlo slično – ovdje možete vidjeti cijeli obilazak kuće prije renoa.

Premjestili smo gotovo svaki zid u kući, ali tamo gdje je nekada bila ova soba sada je naša nova gostinska spavaća soba. Još uvijek je jako u tijeku, ali podijelit ću obilazak ovdje jednom kad bude imao više za pokazati nego praznu sobu. Naša nova spavaća soba sada se nalazi na novom katu koji smo izgradili tijekom renoa. Naša je spavaća soba do prije nekoliko tjedana bila prazan prostor, ali uz pomoć neke nove posteljine, toaletnog stolića i novog noćnog ormarića transformirana je. Ili barem puno bolje! Također bih želio dodati mali zid galerije na zidu toaletnog stola.

Napredak spavaće sobe tijekom renoa

Iznad je zbirka fotografija tijekom obnove. Bilo je tako uzbudljivo vidjeti kako se prostor oblikuje. Najuzbudljiviji je dan bio kada su konačno postavljeni prozori i klizna vrata, nakon mjeseci i mjeseci čekanja. Zaista smo imali sreće što smo ovdje imali tako velikodušan prostor, pa je spavaća soba najveća koju sam ikad imao. Imamo mali balkon na kojem ste mogli vidjeti instagram. Tu je i odvojena garderoba (ali tamo još nema ormara!) I kupaonica s vlastitom kupaonicom.

Obilazak spavaće sobe: obloge

Nova spavaća soba je visoka soba (gotovo 4 m na najvišoj točki) i ima kosi strop. Zid na kojem je krevet velik, izgledao je tako prazan i pomalo dosadan pa smo zaključili da će puni zid obloga učiniti sve razlike. I dogodilo se! Kako je kuća iz 1960-ih, ukrašena obloga zapravo nije bila prikladna pa smo se odlučili za ovaj moderniji dizajn.

Obloga je oslikana dahom slonova iz F&B-a. Prvo sam odabrala drugu boju, ali nije mi se svidjela jer je izgledala previše ljubičasto pa sam je promijenila nakon što sam je vidjela na zidu. U ovom sam postu naveo sve boje koje smo koristili u našoj kući.

Obilazak naše nove spavaće sobe

Naša spavaća soba s pogledom na kupaonicu.
kava u krevetu.

I evo ga! Naša gotovo gotova spavaća soba. Želio sam da naša spavaća soba bude lagana, prozračna i samo za spavanje i spremanje. Dakle, imamo ograničenu tehnologiju, a ona i dalje ima minimalan osjećaj. Nisam želio previše ometati jer su veliki prozori i vrata, kao i obloge, zapravo glavne značajke.

volim posteljina od bijelog platna u kombinaciji s a zdepasto pleteno bacanje i ovčja koža za dodavanje topline i teksture. Plus nekoliko prilično jastuci isto! Imamo novog super kralja veličine Krevet s baldahinom, mesingana zidna rasvjetna tijela i noćni ormarići od trske. Pa se čini da se soba okuplja

About admin

Check Also

Najbolje traperice za podizanje stražnjice 2021: Traperice koje laskaju figurama za vašu propalicu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Ako ste poput nas, traperice su osnovni ormar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *