Home / kućni dekor / Obiđite zapanjujući moderan dom od čelika i stakla s pogledom na obzor Seattla

Obiđite zapanjujući moderan dom od čelika i stakla s pogledom na obzor Seattla

Naručeno je nekoliko praznih gnijezda Arhitekti DeForest za ovu modernu kuću od čelika i stakla s bezvremenskim materijalima i svijetlim prostorima, smještenu na padini Bellevuea u Washingtonu. Arhitekti su osmislili rješenje koje je zahtijevalo temeljno preuređenje starog doma, pretvarajući uobičajeno prigradsko prebivalište u spektakularni stan od betona, čelika i stakla.

Transplantirani iz Škotske putem istočne obale, ovi prazni gnijezdari voljeli su mjesto svog doma i njegove sjajne poglede – ali ne i izgubljeni prostor i mračne neugodne sobe. Hrabro su odlučili smanjiti svoj postojeći dom, čineći ga ugodnijim za pojednostavljivanje života i dobrodošlicu obitelji iz blizine i dalje.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti DeForest DIZAJN INTERIJERA Dizajn Robin Chell IZVOĐAČ Lockhart Suver Construction STRUKTURNI Evergreen Design Company ARHITEKT KRAJOLOGA Randy Allworth

moderan-padina-dom-ulaz

Vlasnici su željeli smanjiti utjecaj na okoliš zamjenom kuće, tako da je postojeća građevina dekonstruirana kako bi se smanjila količina materijala koji se šalje u tok otpada, nova kuća je projektirana s manje prostora za grijanje, energetski učinkovitim grijanjem i zasađen krov.

moderno-stubište

Unatoč staklenom zidu od poda do stropa, dizajn čuva privatnost susjeda. Ova kuća na 3.625 četvornih metara ima “preklopno” staklo na ulazu za pružanje trenutne privatnosti ili dramatičnog pogleda kroz kuću dodirom prekidača. Prostrani stakleni zid s kliznim staklenim vratima povezuje interijere s povišenom palubom, snimajući veličanstvene poglede zapadno na Olimpijske planine i obzor Seattla.

moderna-dnevna soba

Prevladavajuća tema „Svjetlosti“ korištena je cijelo vrijeme, uključujući obilje svjetlosti i upotrebu materijala kao što su prozirno i matirano staklo, prozirne ploče od smole i krovni prozori. Preferirana je hladnija paleta plavih i sivih tonova, pa su odabrani jarki pop-tonovi u boji koji vizualno zagrijavaju prostore.

moderna-dnevna soba

Bezvremenski materijali poput hrasta, oraha, stakla i čelika kombiniraju se s modernim detaljima uokvirujući jednostavne volumene ispunjene prirodnim svjetlom.

moderno-kuhinjska

Što volimo: Ova čudesna moderna kuća od stakla i čelika dizajnirana za prazne gnijezde je jednostavna, čista i jednostavna za održavanje. S fantastičnom interno-vanjskom vezom i otvorenim tlocrtom, ovaj je dom savršen za zabavu obitelji i prijatelja. Prostori za goste mogu lako primiti širu obitelj ovog para za posjete iz Škotske, a da su i dalje idealni za svakodnevni život kad gosti nisu u posjeti. Posebno volimo smještaj na brežuljku ovog doma, pružajući fantastičan pogled na koji će vlasnici moći uživati ​​tijekom cijele godine.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj stilskoj estetici ovog modernog doma na padini? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih spektakularnih obilazaka kuća u četvrti Seattle koje smo ovdje predstavili u programu One Kindesign: Renoviranje otkriva moderni dragulj iz sredine stoljeća u Seattlu i Elegantna obnova obiteljske kuće s modernim preokretom na jezeru Washington.

moderan-home-ured

moderno-kuhinjska

moderno-dvorana

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderno-kupaonica

moderan-home-ured

moderan-brdski-dom-eksterijer

moderna-brdska-kuća-terasa

FOTOGRAF Benjamin Benschneider Fotografija

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *