Home / kućni dekor / Obiđite šarmantnu kuću na plaži u stilu šindre na otoku Coronado u Kaliforniji

Obiđite šarmantnu kuću na plaži u stilu šindre na otoku Coronado u Kaliforniji

Inspirirana bungalovima starog Coronada, ovu kuću na plaži u stilu šindre dizajnirao je Arhitekt odjela Ward Jewell, smješteno na otoku Coronado, malom dijelu zemlje neposredno uz San Diego u Kaliforniji. Ovaj je dom izvorno zamišljen kao sklonište za odmor za vlasnike koji vole strast u sakupljanju ukrasne narodne umjetnosti. Arhitekt je dizajn usmjerio na kontekst, mjerilo i omjer u odnosu na mjesto ove neobične parcele na stražnjem dijelu.

Nije gubio prostor s tipičnom kombinacijom ulaz / stubište, tako da ne postoje određena “ulazna vrata”. Umjesto toga, dugački trijem vodi nas kroz francuska vrata s glavnog dimnjaka do središnje velike dvorane s zasvođenim stropom s gredama, kaminom na drva, zidovima knjižnice i blistavim pogledom na luku.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekt odjela Ward Jewell IZVOĐAČ Lyons Construction DIZAJNER INTERIJERA Betty Ann Marshall DIZAJNER KRAJOLIKA Vlasnik

dnevna soba u stilu plaže

Diskretna stubišta vode do jednog krila s glavnim apartmanom, više spavaćih soba i biblioteke obložene mahagonijem, dok se na suprotnom krilu nalazi kuhinja, blagovaonica, garaža za četiri automobila za obnavljanje starih automobila i dječja igraonica zasvođena i zastakljena lampionom kupola. Nakon što su se vlasnici smjestili u svoje novo odmaralište za odmor, sve su misli o povratku u svoje primarno prebivalište u San Marinu nestale – bili su kod kuće.

dnevna soba u stilu plaže

Stvarajući poetsku interakciju između svjetla, prostora i oblika, ova kuća za odmor u šindri ima dvojaku osobnost. Jedna strana iskorištava pogled na izlazak sunca, ružičasto se odražava na zrcalnim neboderima u centru San Diega i užurbanoj paradi luke jahti i vojnih brodova. Vrtna je strana kontemplativna i mirno pozdravlja zalazeće sunce stvarajući šarenu mrlju sunčeve svjetlosti kroz zrela stabla.

dnevna soba u stilu plaže

Što volimo: Ova kuća na plaži u stilu šindre nudi topao i privlačan dom za svoje vlasnike da zabave obitelj i prijatelje. Smješten na idiličnom mjestu uz obalu u najboljem američkom gradu, ovaj dom uživa u mirnom pogledu na zaljev San Diego. Uz prekrasno vrijeme tijekom cijele godine, vanjski životni prostori s bujnim vrtovima pružaju najznačajniji kalifornijski način života sretnim stanovnicima ovog stana.

Reci nam: Kakva su vaša razmišljanja o dizajnu? Da li biste promijenili bilo koji element dizajna da je ovo vaš dom? Obavezno nas obavijestite u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fantastičnih domaćih tura na otoku Coronado koje smo prikazali ovdje na Kindesign-u: Suvremeni dom s privlačnim španjolskim utjecajima u Kaliforniji i suvremena kuća na plaži nadahnuta Istočnom obalom u Coronadu u Kaliforniji.

blagovaonica-sunčana soba u stilu plaže

blagovaonica-sunčana soba u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

kutak za doručak u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

spavaća soba u krevetu u stilu djece

obiteljska soba u stilu plaže

dvorište u stilu šindre

kuća-eksterijer u stilu šindre

dom-bazen-bazen u stilu šindre

dvorište u stilu šindre

Fotografije: Ljubaznošću Ward Jewell Architect

tlocrt kuće u stilu šindre

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *