Home / kućni dekor / Obiđite ovu privlačnu farmu u stilu ranča za prazne gnijezde u Kaliforniji

Obiđite ovu privlačnu farmu u stilu ranča za prazne gnijezde u Kaliforniji

Fergus Garber arhitekti je dizajnirao ovu seosku kuću u stilu ranča za nekoliko praznih gnijezda, smještenu u Menlo Parku, gradu na području kalifornijskog zaljeva San Francisco. Vlasnici su željeli sagraditi dom u kojem bi mogli živjeti sada i zauvijek. Kad je paru postala dostupna prilika da kupi imanje pored svog doma, skočili su na njega.

Željeli su ostati u istom kvartu, međutim, kao prazne gnijezde, njihove potrebe su evoluirale. Fleksibilni dizajn svijetle i prozračne nove kuće u stilu seoske kuće-na-ranču podržava ovo sljedeće poglavlje njihovih života i pruža mogućnost starenja s liftom i odvojenom kućnom kućicom za njegovatelja.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT FGY Arhitekti OPĆI IZVOĐAČ Lencioni Construction Co. DIZAJN INTERIJERA Carrington Hill dizajni ARHITEKTURA PREDELA Sara Macy STRUKTURNI INŽENJERING Hohbach-Lewin, INC.
GRAĐEVINARSTVO Lea & Braze inženjeri DIZAJN RASVJETE Pritchard Peck rasvjeta

obrt-stil-dom-eksterijer

Spavaće sobe na prvom katu imaju klizna francuska vrata koja vode na bujne vrtne terase i stoljetno stablo eukaliptusa koje služi kao žarišna točka iz obiteljske sobe, blagovaonice i kuhinje. Ovaj stan nudi prostrani tlocrt, s ukupno 7.000 četvornih metara.

seoska kuća-kuhinja

Što volimo: Ova seoska kuća u ranču pruža svijetle i prozračne životne prostore za nekoliko praznih gnijezdi. Vanjska fasada koja vas pozdravlja poziva vas u ovaj stan u kojem su udobni životni prostori idealni za svakodnevni život i druženje s voljenima. Sve u svemu, volimo spokojnu paletu boja, promišljeno dizajnirane interijere i prekrasnu unutarnju i vanjsku vezu kako bismo stvorili bezvremenski zauvijek dom.

Reci nam: Koja su vaša razmišljanja o dizajnu ovog doma? Bi li ovo bila vaša ideja savršenog doma s praznim gnijezdima? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća koje smo ovdje predstavili u programu One Kindesign, a nalaze se u četvrti Menlo Park: rustikalno šik stan u stilu seoske kuće u sjevernoj Kaliforniji i svijetao i prozračan moderan stil farme u Menlo Parku u Kaliforniji.

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-kuhinja-blagovaonica

seoska kuća-obiteljska soba

seoska kuća-obiteljska soba

seoska kuća-blagovaonica

seoska kuća-prah-soba

seoska kuća-sunčalište

seoska kuća-prozor-sjedalo

seoska kuća-dnevni boravak

seoska kuća-dnevna soba-kamin-kamin-detalj

seoska kuća-stubište

seoska kuća-stubište

seoska kuća-stubište

trijem pokriven seoskom kućom

obrt-stil-dom-eksterijer

obrt-stil-dom-eksterijer

obrt-stil-dom-eksterijer

FOTOGRAF: Conroy + Tanzer Photographic

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *