Home / kućni dekor / Obiđite ovu prekrasnu adaptaciju kuće u Minnesoti sofisticiranim stilom

Obiđite ovu prekrasnu adaptaciju kuće u Minnesoti sofisticiranim stilom

Arhitekti Rehkamp Larson odgovoran je za ovu prekrasnu obnovu kuće s tradicionalnim i sofisticiranim detaljima dizajna, smještenu u Mendota Heightsu, gradu u okrugu Dakota, Minnesota. Opći cilj ovog projekta obnove i opremanja bio je imati na umu tradicionalnu arhitekturu doma, miješajući moderne i suptilne glam detalje kojima vlasnici kuća gravitiraju.

Projektni je tim surađivao kako bi u potpunosti transformirao glavni kat i glavni apartman u lijepu i sofisticiranu, a opet pristupačnu obiteljsku kuću. Nastavite dolje kako biste dobili neke detalje o izvoru ovog prekrasnog doma i prije slika!

Projektni tim: Arhitekt: Arhitekti Rehkamp Larson | Graditelj: Terra Firma | Dizajner interijera: Rehkamp Larson Architects

tradicionalno-ulazni

Iznad: Naglašavajući antičku škrinju, nalazi se lampica Lucille u Dove – Caitlin Wilson. Na stolici je jastuk Pommia / Kohl Reverse (veličina: 20 × 20) od Susan Connor, New York. Boja zidne boje ovog foajea je Chantilly Lace OC-65 | Benjamin Moore.

tradicionalno-ulazni

Što volimo: Ovaj lijepi projekt obnove kuće nudi svojim stanovnicima novouređene, privlačne životne prostore. Novi kućni ured ispunjen je knjigama, idilično mjesto za ljubitelje knjiga! Životni prostori svježi i svijetli zahvaljujući svježem sloju boje, istovremeno pružajući lijep kontrast očuvanim podovima od tvrdog drveta. Novouređeni glavni apartman nudi vlasnicima kuća ugodan predah na kraju dugog radnog dana.

Reci nam: Koji su vam detalji ovog projekta preuređenja najatraktivniji i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta obnove: Pozivni dom u stilu seoske kuće dizajniran za obitelj koji živi na Gornjem Srednjem zapadu i Ovo divno rustikalno ruralno odmaralište nudi spokojnost bijeg u Wisconsinu.

tradicionalno-ulazni

tradicionalni-home-ured

tradicionalni-home-ured

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: U dnevnoj sobi tapecirani kauč od ružmarina dolazi od tvrtke Brooke & Lou. Iza sofe nalazi se zbirka od devet okvira za slike muzejske kvalitete, Lončarska štala. Na podu slojevi prostirki s tepihom od jute na dnu safom Talis Safavieh Micro-Loop 8 x 10 svijetloplava / slonovača unutarnji cvjetni / botanički ručno izrađeni prostirka – Artikal # 1669588 / Model # MLP504M-8

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Na sofi je jastuk s plavom i bijelom prugom Wentworth Stripe jastuk u mornarici, Brooke & Lou. U kutu je stablo umjetne smokve, Lončarska štala.

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Boja zidne boje ove dnevne sobe je Chantilly Lace OC-65 | Benjamin Moore. Cvjetno umjetničko djelo je Natural Floral Print I, Brooke & Lou.

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Par stolica Abbey Spool dolaze iz Brooke & Lou. Stolice ističu plavi lumbalni jastuci, Highland cvjetni jastuk u mornarici iz Brooke & Lou.

tradicionalno-obiteljska soba

Iznad: U obiteljskoj sobi umjetničko djelo na zidu je BOTANICAL IV, iz smreke. Naglasak na sofi čine cvjetni jastuk Lulu u ugljenu i jastuk Rory u Taupe Check, Brooke & Lou. U kutu je podna svjetiljka Voltaireova podna svjetiljka Jonathan Adler.

tradicionalno-obiteljska soba

Iznad: Na ognjištu kamina, Tkana pletena košara dolazi od Brooke & Lou. Zidna boja je Chantilly Lace OC-65 | Benjamin Moore, dok je boja opeke u kaminu Crna ljepotica 2128-10 | Benjamin Moore.

Iznad: Stolice na kraju blagovaonskog stola su Marvin Dining Chair, tvrtke Brooke & Lou. Na podu je prostirka Maribelle prostirka u sivim, Brooke & Lou. Kolekcija srebrnih pločica na zidu je antikna. Zidna boja je Chantilly Lace OC-65 | Benjamin Moore.

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Luster preko blagovaonskog stola je Barry Goralnick Choros 28 inčni 6 lagani luster tvrtke Visual Comfort and Co.

tradicionalno-kuhinja

Iznad: U kuhinji je boja otočnog ormarića crna ljepota 2128-10 | Benjamin Moore. Zidovi su oslikani čipkom Chantilly OC-65 | Benjamin Moore.

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Zidne podloge su Mark D. Sikes oslikana br.2, 11-inčna zidna podloga tvrtke Hudson Valley Lighting.

tradicionalno-kuhinja

tradicionalno-kuhinja

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Kanisteri na ploči su kanister za drvo Mango – Large, Brooke & Lou. Kvadratna prugasta daska za rezanje mramora, naslojena ispred daske za sjeckanje pravokutnika, također su od Brooke & Lou.

tradicionalno-kuhinja

tradicionalna-kuhinja-ostava

tradicionalna-kuhinja-ostava

tradicionalno-ulazni

tradicionalna soba za prah

Iznad: U kupaonici s prahom tapeta je Zanat. Na pultu je sapun za ruke australski set za njegu ruku od bijelog grejpa, Brooke & Lou. Postavljeni su u mali mramorni pladanj, također tvrtke Brooke & Lou.

tradicionalno-spavaća soba

Iznad: U glavnoj spavaćoj sobi krevet i klupa su za trgovinu. Zidovi su oslikani čipkom Chantilly OC-65 | Benjamin Moore.

tradicionalno-spavaća soba

Iznad: Na stolu stola je stolna svjetiljka Ali Alabaster One Kings Lane.

tradicionalno-spavaća soba

Iznad: Na stolici je jastuk Lyla Stripe u kameno sivoj boji, Brooke & Lou. Podna svjetiljka je Safavieh Lighting Collection Nadia Gold 64,25-inčna podna svjetiljka, Home Depot.

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-kupaonica

Iznad: U kupaonici je tkanina u rimskoj nijansi Fern Fabric in Navy, proizvedena od Brooke & Lou.

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-kupaonica

Iznad: Rasvjetno tijelo na stropu je Jacqueline Flush Mount u Burnished Silver Leaf, iz One Kings Lane.

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-kupaonica

tradicionalna-praonica rublja

PRIJE OBNOVE:

Fotografije: Fotografija svemirske izrade

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Šarmantna kuća na plaži na obali mora u Maineu s interijerima nadahnutim nautikom

Ovu kuću na plaži na moru dizajnirao je Thomas & Lord u suradnji sa Nikolin …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *