Home / kućni dekor / Obiđite apsolutno zapanjujući dom na plaži na otoku Balboa u Kaliforniji

Obiđite apsolutno zapanjujući dom na plaži na otoku Balboa u Kaliforniji

Ovaj zapanjujući dom u stilu plaže dizajnirao je William Guidero planiranje i dizajn u suradnji sa Patterson prilagođene kuće nalazi se na otoku Balboa, lučkoj zajednici u Newport Beachu u Kaliforniji. Kuća se dobro uklapa u krajolik otoka Balboa na kojem se nalazi, jer se otok osjeća kao korak unatrag u prošlost.

Prostire se na tri razine, ovaj se dom može pohvaliti s 3419 četvornih metara životnog prostora s četiri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice. Značajke uključuju brlog, kućni ured, glazbenu sobu, garažu za dva automobila, dizalo i krovnu palubu. Nastavite dolje kako biste vidjeli unutrašnjost ovog doma s nekim detaljima izvora …

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT William Guidero planiranje i dizajn GRADITELJ Patterson prilagođene kuće ZAVRŠAVA Wendy Joy

plaža-stil-kuća-eksterijer

Ovaj dom maksimalno iskorištava svoj vanjski prostor na tako gusto naseljenom otoku s popločanim dvorištem, vanjskim dvorištem ispred glavnog dnevnog dijela i otvorenim krovom s natkrivenom kabinom na trećem katu. Kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica osmišljeni su kao jedan otvoreni koncept stambenog prostora na prvom katu, dok su spavaće sobe doma smještene na drugom katu. Dizalo vas vodi do kućnog ureda i krovne palube na trećem katu.

plaža-stil-kuća-eksterijer

Iznad: Vanjska fasada obojena je jednostavno bijelom OC-117 | Benjamin Moore. Prozori u ovom domu su drvena vrata i prozori presvučeni aluminijskom odjećom Jeld-Wen.

dnevna soba u stilu plaže

Iznad: Dnevna soba ima klizna staklena vrata s obje strane, a dolazi od vrata La Cantina i prozora. Fokusna točka prostora, okruženje kamina je propusna vapnenačka ploča od morske trave.

dnevna soba u stilu plaže

Što volimo: Ova zapanjujuća kuća u stilu plaže nudi privlačnu atmosferu u cijelom svom unutarnjem životnom prostoru. Sjajna unutarnja i vanjska veza uspostavlja se kroz velike prozore i klizna staklena vrata, donoseći svježi povjetarac i obilje prirodnog svjetla. Posebno volimo krovnu palubu, fantastičan prostor za odmaranje i zabavu s pogledom!

Reci nam: Koji su vas elementi dizajna u ovom domu najviše nadahnuli i zašto u komentarima volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte još jednu prekrasnu turneju po kućama koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja graditelja ovog doma, Patterson Custom Homes: Svježa kuća u primorskom stilu s unutarnjim i vanjskim međusobnim igranjem u Coroni Del Mar.

blagovaonica u stilu plaže

Iznad: U blagovaonici su zidovi obojeni u Dove Wing 960 | Benjamin Moore.

blagovaonica u stilu plaže

Iznad: Zidne zidne zidne blagovaonice su Vizualna udobnost.

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

Iznad: Pod je Warren Christopher 8 ″ širok rustikalni bijeli hrast.

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

Iznad: Kuhinjska ploča je Neolight Calacatta Gold Polirana s rubom od 2 inča. Ormarići su obojeni u Jednostavno bijelu OC-117 | Benjamin Moore. Pločica backsplash je 2 × 10 bijelih pločica podzemne željeznice backsplash.

kuhinja u stilu plaže

Iznad: Otočne stolice su pored Serena i Lily. S lijeve strane asortimana Wolf nalazi se espresso aparat Breville.

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

ulazak u kuću u stilu plaže

Iznad: Vrata od kuhinje oslikana su Dunn-Edwards crnom bojom. Svjetlost staje zidne zidne svjetiljke bočno zatvaraju vrata.

kupka u prahu u stilu plaže

Iznad: U kupaonici s prahom, radna ploča je Thassos Slab. s 1 1/2 ″ Mitered Edgeom.

obiteljska soba u stilu plaže

Iznad: Na gornjoj je razini u Dove Wing 960 | naslikan ugodan brlog Benjamin Moore.

glazbena soba u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

Iznad: Ploča za kupaonicu je brušena mramorna ploča od kipa od 1 1/2 ″ ivice. Boja boje ormara je Hale Navy HC-154 | Benjamin Moore.

kupaonica-tuš u stilu plaže

vešeraj u stilu plaže

Iznad: U praonici je ukrasna zidna pločica 8 × 8 porculanska porculanska pločica Kerion Neocim. Ormarići, strop, obloga i vrata obojeni su jednostavno bijelom OC-117 | Benjamin Moore. Pult je Thassos ploča. s 1 1/2 ″ Mitered Edgeom.

kupaonica u stilu plaže

Iznad: Zidovi glavne kupaonice oslikani su bijelim jezerom DE6323 | Dunn-Edwards. Zapanjujući samostojeća kada pruža spa osjećaj poput ovog prostora.

kupaonica u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

Iznad: Ploča je izbrušena kipasta mramorna ploča s 1 1/2 “kutnim rubom i 5” backsplash-om.

dvorana u stilu plaže

dvorana u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

Iznad: Ormarići ove gostinjske kupaonice obojeni su u Jednostavno bijelu OC-117 | Benjamin Moore. Ploče su Neolight Calacatta Gold Polished. A Currey & Company zidna podloga pruža prekrasan dodir ovom prostoru.

kupaonica u stilu plaže

terasa u stilu plaže

Iznad: Krovna paluba s mokrim barom pruža dobrodošlicu za zabavu gostiju. Električni vrtni grijači održava ovaj prostor toplim tijekom hladnijih večeri.

terasa u stilu plaže

Iznad: Ploča za mokri bar je beton s hladnjakom ispod radnog stola.

terasa u stilu plaže

plaža-stil-kuća-eksterijer

FOTOGRAFI Ryan Garvin i Jeri Koegel

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *