Home / kućni dekor / Obalno obiteljsko povlačenje pruža oazu uz litice s pogledom na zaljev Cape Cod

Obalno obiteljsko povlačenje pruža oazu uz litice s pogledom na zaljev Cape Cod

LDa Arhitektura i interijeri naručena je za obnovu ovog spektakularnog obalnog obiteljskog utočišta smještenog u Brewsteru u Massachusettsu. Ovaj dom služi kao bijeg od gradskog života za četveročlanu obitelj. Nakon kupnje ovog 15-godišnjeg doma, vlasnici su poželjeli popraviti postojeće i zastarjelo stanje ovog doma u Cape Styleu.

Smješteno na vrhu litice s pogledom na zaljev Cape Cod, ovo je bilo idilično mjesto za odmor za aktivnu obitelj. Projektni tim redizajnirao je funkcionalnost prostora istovremeno integrirajući veličanstveni pogled na ocean. Imovina je vraćena na studs i uokvirivanje strukture. Nenosivi zidovi rekonfigurirani su za novi tlocrt.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT LDa Arhitektura i interijeri GRADITELJ Wellen Construction DIZAJN INTERIJERA Nina Farmer Interijeri ARHITEKT KRAJOLOGA Matthew Cunningham Pejzažni dizajn

obalno-obiteljsko-povlačenje-eksterijer

Vanjski dio je omotan novim drhtavicama od cedra dok su instalirani svi novi mehanički sustavi. Unutarnja obrada sadrži prostrani vlasnički apartman, spavaće sobe s ugrađenim krevetima na kat i klasične Cape Cod elemente od bijelog drveta. Opseg ovog projekta također je obuhvaćao bazen u zemlji, uređeno uređenje terena i stubište koje vodi niz liticu do ruba vode.

stubište-ulaz u stilu plaže

Ova rezidencija od 8.000 četvornih metara udaljena je samo kratki izlet do plaže, ali kupalište u oceanu moguće je samo za vrijeme plime. Rješenje – novi bazen u prednjem dvorištu. Ova osobna oaza omogućuje obitelji da maksimalno iskoriste vrijeme odmora.

obalna-obitelj-utočište-kuhinja

Iznad: U kuhinji su privjesnice iznad otoka Svjetiljka 12 lampion, Ostaci.

kuhinja u stilu plaže

Što volimo: Ovo obalno obiteljsko odmaralište nudi svojim stanovnicima topao i privlačan novi izgled koji je idiličan za smještaj bijega u godinama koje dolaze. Volimo novi vanjski izgled sa spektakularnim bazenom i prekrasnim uređenjem. Smuđ s litice pruža tihi pogled kroz nove velike prozore koji također pomažu u preplavljivanju interijera prirodnim svjetlom.

Reci nam: Koji su elementi u redizajniranju ovog doma najprivlačniji i koje biste elemente promijenili da je ovo vaš dom? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje prikazali na programu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta LDa Architecture: Prekrasna transformacija kuće u povijesnom kolonijalnom stilu u Novoj Engleskoj.

kuhinja u stilu plaže

obalna-obiteljska-povučena-blagovaonica

Iznad: Ovaj otvoreni koncept kombinira blagovaonicu, dnevni boravak i kuhinju. Zid okrenut prema oceanu izgrađen je od stakla od poda do stropa za prostrani pogled na prekrasan zaljev odmah iza trijema.

dnevna soba u stilu plaže

obalna-obitelj-utočište-dnevna soba

paluba u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

spavaća soba u krevetu u stilu djece

kupaonica u stilu plaže

Brace: Circa Lighting, Stanway Sconce. Medicinski kabinet: Restoracijski hardver, Ormar za lijekove za podmornice.

spavaća soba u stilu plaže

spavaća soba u primorskom stilu

Iznad: Ovaj apartman za glavnu spavaću sobu ima neke od najboljih pogleda u ovom stanu. U kompletu s kupaonicom, uredom, garderobnim ormarom i obiljem svjetla, to je ugodno odmaralište na plaži o kojem su ovi vlasnici sanjali.

kupaonica u stilu plaže

obalna-obitelj-utočište-kupaonica

ulazak u stilu plaže

obalno-obiteljsko-povučeno-dvorište

obalni-obiteljski-utočište-bazen

plaža-stil-kuća-eksterijer

FOTOGRAF Michael J. Lee Fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *