Home / kućni dekor / Novi tepih u podrumskoj igraonici! • Pažljivo siva

Novi tepih u podrumskoj igraonici! • Pažljivo siva

Posebna zahvala Carstvo danas za sponzoriranje ovog posta.

Prije nekoliko mjeseci našao sam se kako se žalim kako nemamo dovoljno prostora u našem domu. Otkad se Bennett rodio, čini se da je naša kuća svakim danom sve manja i manja! Umjesto da se žalim, odlučio sam nešto poduzeti po tom pitanju. Imamo gotov podrum od 300 četvornih metara koji skuplja prašinu otkako smo kupili kuću. Brett je dolje imao uredski poslovni prostor, a ja sam dolje imao rabljenu trgovinu za kućne potrepštine (sav ukras koji promijenim mora nekamo otići, znate ?!) Donio sam odluku da ovaj prostor pretvorim u koristan prostor: Igraonica-ured!

Počeli smo s prodajom tone stvari, da li su zidovi obojeni u bijelu boju, Brett je zamijenio oblogu, a ja sam naslikao divovski zidni zid na zidu (uskoro ćemo to uskoro naći!) Pa kakve to veze ima s novim tepihom ?! Sve! Zamjena tepiha transformirala je ovaj prostor. Tepih u podrumu bio je grozan, ljudi! Bio je gust, taman i trebalo ga je zamijeniti LOŠE. Na televiziji sam vidio reklame za Carstvo danas pa sam otišao na mrežu i zakazao besplatna procjena kod kuće. BILO JE TAKO lijepo što nisam morao izaći iz kuće da bih otišao u željezariju, pogledao uzorke i dao mjerenja (posebno s mališanom). Umjesto toga, netko je došao kod nas kući, pokazao mi uzorke, izvršio mjerenja i dao procjenu u roku od nekoliko minuta.

PRIJE

Nekoliko uzoraka tepiha s uzorcima koji su mi pokazani tijekom naše besplatne procjene u kući. Motivirajte prikazane uzorke tepiha.

Znala sam da želim niski hrp tepih s uzorkom (puno lakši od onoga što smo imali prije). Nije mi trebalo vremena da sletim u seriju Motivate u boji Canvas. Ovaj je tepih također otporan na mrlje i tlo! Dobra je svjetlija opcija koja ne čita bež / žutu već više sive. Odabrali smo podlogu za prostirke koja ima plastiku na vrhu – Na ovaj način prašina i prljavština neće spustiti se u podlogu za prostirke. Instalateri su bili profesionalni i brzi! Stari tepih su im potrgali i izvukli ga za pola sata!

Podloga za tepih položena.

Novi tepih drastično je promijenio prostor! Doista izgleda kao potpuno novi dodatak (i ​​miriše na njega)! Toliko je svjetliji i ažuriran. Opcija tepiha s niskim hrpama izgleda sjajno na stepenicama, a uzorak joj daje određenu teksturu / zanimanje.

NAKON

Ovaj prostor izgleda puno dovršenije! Empire Today ima velik izbor tepiha (kao i ostalih vrsta podova). Ako ste svi na tržnici, pogledajte ih!

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *