Home / spavaća soba dekor / Nivea losion za tijelo postaje virusni na TikTok-u radi sjaja vaše kože

Nivea losion za tijelo postaje virusni na TikTok-u radi sjaja vaše kože

Napokon je dovoljno toplo da dukseve i kardigane ostavite kod kuće i izađete na Hot Vax Summer. Ako ste nešto poput mene, to znači pokazivanje dijelova vašeg tijela koji više od godinu dana nisu vidjeli puno sunca. To bi mogao biti razlog Nivein losion za tijelo postaje virusni na TikTok-u. Ljudi pokazuju kako pristupačni losion ne samo hidratizira kožu, već joj zapravo daje sjaj poput filtra koji je šokantno lijep. Vjerujte mi – to morate vidjeti da biste vjerovali.

Prvo, shvatimo što se događa Nivein esencijalno obogaćeni losion za tijelo. Sadrži “serum duboke vlage” marke, kao i bademovo ulje. Napravljen je za suhu do vrlo suhu kožu, ali onima s normalnijom kožom nije masna ili ljepljiva, pa ćemo reći da je za sve. Formula je prilično gusta pa malo ide daleko.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Nivea.

“Ako želite da vam noge izgledaju poput vibracija Jennifer Lopez / Carrie Underwood, ovo je ono što vam treba”, rekao je TikToker Rudiberry. “Sad ću vam dokazati snagu esencijalno obogaćenog ulja za tijelo s bademovim uljem iz Nivee jer će vam izgledati kao da ste se na najbolji način valjali u preljevu za salatu.”

Ide pokazati kako joj je ruka prilično normalna, iako je naziva “mat”. Nakon nanošenja losiona njezina koža doslovno blista. “Ako ste trebali fotografirati ili ste Instagram model, a nemate ovaj losion, što radite?”

Pa, nisam Instagram model, ali definitivno želim da moje pastozne noge sjaje kao što to čine njezine ruke. A s obzirom da je to samo 5 USD i dostupno na Amazon Primeu, bolje vjeruj da jesam dodavanje u košaricu STATISTIKA.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *