Home / spavaća soba dekor / Nestova kolekcija sivih malina prevest će vaš dom u sanjive St. Barths

Nestova kolekcija sivih malina prevest će vaš dom u sanjive St. Barths

Ako ste nešto poput mene, čak i kada niste sigurniji u naručivanju kod kuće, zaglavili ste u svom stanu … puno. Radim od kuće i u nekim užurbanim danima moram se prisiliti da izađem na sunce Los Angelesa. Srećom, tu je novo Kolekcija Nest x Grey Malin da uljepšam svoj prostor. Ako niste upoznati s jednom ili obje marke, dobro vas čeka.

Nest već sad krasi luksuzne mirise za dom, kupku i tijelo. Svijeće, difuzori od trske, tekući sapun i losion za ruke posebno su popularni. Sad se udružio s likovnim fotografom Grayom ​​Malinom, poznatim po fotografijama s odredišta. Samo pogled na jednog izaziva osjećaj putovanja i avanture. Naravno, osim ako samo hlađenje na plaži više nije vaša scena. Ima i toga.

„Suradnja s Nest New York na ovoj kolekciji bio je tako uzbudljiv pothvat. S obzirom na to da obje naše marke nude proizvode koji nude svakodnevni bijeg, smatram da je ovo partnerstvo bilo prekrasan spoj životnog stila koji oponašaju proizvodi i marka Grey Malin “, rekao je Malin u izjavi. „Kroz cijelo iskustvo, od otvaranja ambalaže do postavljanja mirisa u vašem domu, jeste
prevezen do nevjerojatnih odredišta St. Barths, Palm Beach i obale Amalfija kroz slike i mirise. “

Dakle, ako uskoro ne uspijete doći do bilo kojeg od ovih mjesta ili samo želite da vaš dom miriše i izgleda šik, kupite neke od predmeta s ovog glam kolaba, u nastavku. (Savjet: čine sjajan poklon!)

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Gnijezdo.

Gnijezdo New York x sivi malin difuzor kokosa i palme

Vratite Palm Beach kući s notama zdrobljenog kokosa i pjenušavog bergamota uparenom s jantarom preko baze mošusa ulivenog vanilinom.

gnijezdo x siva malin

Gnijezdo.

Gnijezdo New York x Siva svijeća od magle i morske soli s malinom

Ovdje se radi samo o obalama St. Barths s primjesama morske soli, bijelog čaja i kokosa.

gnijezdo x siva malin

Gnijezdo.

Gnijezdo New York x siva Malin Amalfi svijeća od limuna i mente

Ova citrusna svijeća dočarava mediteranski odmor s gustim bergamotom limuna i naranče sa svježom metvicom i daškom drveća.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *